Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Kickoff! Optakt Randers - Brøndby

 
Hvem sikrer sig adgang til kvartfinalen i Pokalturneringen? 3point.dk har samlet alt hvad du skal vide inden kampen torsdag kl. 20.00

    • Per Bang
      2. november 2023 - Klokken 08:53
  • Per Bang
  • Per Bang
    2. november 2023 - Klokken 08:53

Per Bang © All rights reserved

Brøndby IF er inde i en god rytme. En rytme der, på nær en enkelt pokalkamp mod 2.Divisions-klubben HIK, har været karakteriseret af én betydende kamp om ugen - den i Superligaen.

 

Pokalen skal prioriteres

Den rytme bliver nu brudt. Torsdag aften spiller Brøndby den anden kamp på ni dage, når de blå-gule møder Randers i et slag, hvor vinderen indtræder i turneringen kvartfinale. Udebaneafsnittet på Cepheus Park Randers er udsolgt. Imens mange af Brøndbys konkurrenter har haft europæiske midtugekampe, er det nu første gang, at cheftræner Jesper Sørensen for alvor skal overveje at prioritere mandskabets kræfter.

Alle lag i Brøndbys sportslige ledelse har tidligere på sæsonen udtalt, at man vil gå efter at komme i finalen. Er Jesper Sørensen klar til at sætte handling bag ordene, eller har han målet om Superligaens førsteplads i baghovedet, når han skal vælge sine startende elleve?

 

Alle mand er klar

Brøndbys trup er skadesfri. Der er ingen karantæner. Alligevel ser man typisk, at en træner sparer en enkelt mand eller to for at undgå overbelastning, eller giver chancen til en spiller, der er tæt på holdet. Daniel Wass lå med krampe i det 68’ minut i søndagens kamp mod FC Nordsjælland. Rasmus Lauritsen er lige kommet tilbage fra skade, og Ohi Omoijuanfo har efter sigende været lidt slidt. 

På den anden side hungrer Mathias Greve efter at starte en kamp igen. Clement Bischoff har været endog meget tæt på spilletid, Oscar Schwartau samt Håkon Evjen lurer i kulissen og den detroniserede anfører Kevin Mensah byder sig til. Hvad vælger Brøndbys træner-team?

 

Nanna Møller Karlsen
Chefredaktør på 3point.dk og BrøndbyLyd, Nanna Møller Karlsen i BrøndbyLyd Kickoff.

- Vi skal først og fremmest stoppe med at lave de der personlige fejl i den bagerste kæde, som vi har gjort i de sidste to kampe mod Randers og FC Nordsjælland. Der mange af de ting, som lykkedes for os senest i Randers, som vi skal se, om vi kan lykkes med igen. 

- Vigtigst af alt tror jeg, at vi har lært, at Lasso Coulibaly, han løber hurtigt. Det skal vi være opmærksomme på, og vi skal være ekstremt opmærksomme på, at Philip Bundgaard var enormt dygtig til hele tiden at lægge sig i blindsiden på vores midtstopper - særligt den højere midtstopperposition.

 

Jacob - personen bag Randers-Rejsningen

‘Randers-Rejsningen’, som man helt sikkert kender, hvis man er på Twitter, i BrøndbyLyd Kickoff.

- Jeg tror, vi kommer til at stille med nogenlunde samme opstilling, som sidst vi mødte jer. Simpelthen fordi pokalturneringen betyder rigtig meget i Randers. Selvfølgelig kan det godt være, man sparer en enkelt spiller, men man kunne se, at man kunne spille lige op med Brøndby sidste gang. Man kunne se, at man kunne lykkes med at sætte Vallys ud af spillet, og at man kunne sætte Ohi ud af spillet. Og det håber jeg, man kan gøre igen, altså simpelthen får jer presset til at lave nogle dumme fejl, som vi kan kapitalisere på.

 

Mads Lohse

Brøndbyfan og paneldeltager i BrøndbyLyds paneldebat.

Jeg har en forventning om, at Jesper Sørensen kommer til at stille op, stort set som vi stillede op sidst, hvor vi var i Randers. Jeg tror også, at den kamp har måske haft en indflydelse på, hvorfor man valgte at spille Suzuki og ikke Ohi mod FCN. Både fordi man kunne se, at Suzuki kunne gøre noget anderledes mod Nordsjælland, men også fordi, at Ohi gjorde det egentlig fint nok mod Randers.

- Så min forventning er, at vi stiller op i absolut stærkeste. Vi har jo heller ikke så mange turneringer at skulle jonglere med. Vi kommer til at se en rigtig stærk opstilling, og det skal vi også, fordi vi har lige mærket det på egen krop i sidste spillerunde, at Randers ikke er et nemt sted at tage hen. Randers kommer heller ikke med et amputeret hold. Det er også den eneste anden turnering, de er med i, så det bliver en stærk kamp.

 

Jonathan Lorenzen, 

Brøndbyfan og paneldeltager i BrøndbyLyds paneldebat.

- Jeg kunne måske godt se en ændring, at Suzuki starter inden i stedet for Kvistgaarden. Jeg synes, at Kvistgaarden så træt ud til sidst mod FCN, og han er vigtigere at have med mod AGF for os, end at han skal spille 90 derovre. 

- Den her kamp kan jo gå i forlænget spilletid over i Randers. De scenarier bliver man nødt til at tænke i. Hvis der er nogle spillere, som er lidt på grænsen, så kan det måske også være en ting, at man tænker, okay, så kan vi bringe dem fra bænken, fordi så kan de eventuelt ende med at spille nærmest en hel time.

 

Marko Divkovic

Brøndbys omskolede wingback til brondby.com.

- Det er ikke længe siden, at vi spillede mod Randers FC på udebane i Superligaen, og vi har set en del videomateriale fra den kamp for at se, hvad vi gjorde forkert i det opgør, og hvad vi gjorde godt. Vi ved, at de kan lide at spille med bolden, og at de har nogle gode individuelle spillere. Vi skal vide, hvad vi gjorde forkert i 2-2-kampen og sørge for at gøre det bedre i denne kamp.

- Jeg mener ikke, at der var noget, vi gjorde meget dårligt. Det er små detaljer, vi skal have ændret. Vi skal være mere aggressive, både med og uden bold.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder