Sean Klaiber
Foto: Freja Borne ©
NYHED

Klaiber til bold.dk: Brøndby passer godt til mig

 
Hollandske Sean Klaiber kom til Brøndby sent i transfervinduet, og har siden spillet fast som højre wingback, i en snak med bold.dk fortæller han, at Brøndby passer godt til ham og lægger ikke skjul på, at han håber på flere år i klubben.

  • Sean Klaiber
  • Kasper Pedersbæk
   10. november 2023 - Klokken 21:41
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  10. november 2023 - Klokken 21:41

Det var i de absolut døende timer af transfervinduet, at hollandske Sean Klaiber skiftede til Brøndby på en 2-årig kontrakt fra sit hjemlands Utrecht. Det var hans første skifte væk fra Holland, men det har vist sig at være et skifte som han ikke har haft grund til at fortryde, klubben passer godt til ham fortæller Klaiber til bold.dk i et interview:

- Denne klub passer til den måde, jeg er som person – hårdtarbejdende, og uddyber selv over for selvsamme medie:

- Det er første gang, jeg spiller i et andet land, så jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente. Min familie elsker at være her, og det er en af de vigtigste ting.

I første omgang skrev Klaiber under på en kontrakt frem til sommeren 2025, og gør sig allerede nu tanker om en længerevarende fremtid på Vestegnen:

- Ja, det håber jeg. Jeg er her i en kort periode nu, men jeg elsker det så meget. Den måde, som klubben og fansene behandler mig, er noget specielt.

Sean Klaiber talte fredag med bold.dk, hvor han kunne fortælle om hans reaktioner på den første tid i Danmark efter skiftet fra hollandske Utrecht.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder