Brøndby kvinder jubel
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Kvinder: Brøndby henter back i Real Madrid

 
Brøndby IFs bedste kvindehold har hentet forstærkning i den spanske storklub Real Madrid.

  • Brøndby kvinder jubel
  • Nanna Møller Karlsen
   5. juli 2021 - Klokken 12:23
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. juli 2021 - Klokken 12:23

Brøndby IFs kvindehold har sikret sig forstærkning til den kommende sæson. Højrebacken Samara Ortiz skifter fra den spanske storklub Real Madrid og har skrevet under på en kontrakt med Brøndby IF.

Samara er 23 år gammel, spiller højreback og glæder sig til de nye udfordringer i Danmark:

- Jeg er meget glad for at tage endnu et skridt i min professionelle fodboldkarriere og få international erfaring som spiller i den bedste klub i Danmark. Jeg er meget taknemmelig for muligheden, og jeg ser meget frem til at være med til at hjælpe klubben til at nå sine mål i den kommende sæson. Jeg glæder mig til at bidrage med mine kompetencer og erfaring, men også til at lære fra mine nye trænere og holdkammerater, siger hun til Brøndbys hjemmeside.

- Jeg har kun hørt gode ting om Brøndby IF, om København og Danmark i det hele taget. Mine svenske holdkammerater i Real Madrid har snakket meget positivt om niveauet i ligaen og måden, kvindefodbold er organiseret på i Danmark. Derudover har jeg altid været interesseret i Danmark, så det blev en klar prioritet for mig, så snart jeg hørte om muligheden for at komme til Brøndby IF.

Real Madrid med Samara på holdet sluttede som nummer to i den spanske liga i den forgangne sæson.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Betalende bruger
    5. juli 2021   

 • Godt at se, at der i det mindste er et hold i Brøndby, der har internationale ambitioner og ikke tror, at de kan spille sig i Champions League - eller spille Europa League - med et forstærket ynglingehold.
   
  • Uche
  • Uche
   Betalende bruger
     5. juli 2021   

  • @Kimsdan75 - det hold du omtaler er det, det hold som smed 2 pokaler og det forstærkede ynglingehold som vandt mesterskabet i 20/21
   2 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Kimsdan75
   Hvor mange millioner mener du der skal til, før vi kan forstærke holdet i en grad, så der er en rimelig chance for at vi kvalificerer os til CL?

   Mit gæt vil være mindst 200 mio, hvis vi skal matche klubber som RB Salzburg, som vi kan trække i CL-kvalifkation.

   Jeg siger ikke vi ikke skal forstærke holdet, men vi har allerede haft succes med at erstatte store profiler med MC-spillere. Hvorfor ikke køre videre i samme spor?

  Se 2 flere kommentarer

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021