Brøndbys kvinder vandt lørdag med 2-0 på udebane i Aarhus.

3. september 2023 - Klokken 10:32

BRØNDBY WOMEN-SPONSOR: Glostrup Shoppingcenter

Det duftede for alvor af fodbold, da Ceres Park lørdag eftermiddag dannede rammen om Gjensidige Kvindeliga-opgøret mellem AGF og Brøndby IF.

De blå/gule var på forhånd favoritter og der var stemning og opbakning fra lægterne, hvor der var oprettet et særskilt udebaneafsnit, hvor Brøndby-fansene indfandt sig og bakkede holdet op.

Fra tribunen kunne de se Linnea Borbye bringe Brøndby foran efter bare ni minutter efter en præcis aflevering fra Julie Tavlo. I første halvlegs tillægstid fik Per Nielsens mandskab fordoblet føringen, da Louise Winther sparkede bolden i nettet til 2-0.

Brøndby IF kontrollerede størstedelen af kampen, og da der ikke faldt scoringer i anden halvleg, kunne de blå/gule takke for opbakningen og rejse hjem til Vestegnen med en 2-0-sejr i bagagen. Brøndby har dermed maksimumpoint efter de første to kampe i denne sæson.

Nu gælder det Champions League i den kommende uge.

Medie af: TV3 SPORT