Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Kvistgaarden: Dejligt at score

 
Kvistgaarden fik åbnet målkontoen i torsdagens kamp mod Pogon.

  • Thomas Kramer Nielsen
   31. juli 2022 - Klokken 15:02
 • Thomas Kramer Nielsen
 • Thomas Kramer Nielsen
  31. juli 2022 - Klokken 15:02

Det var en overbevisende sejr mod Pogon, men Kvistgaarden mener ikke, at de blå-gule kørte Pogon over. Det var en god holdindsats og kynisme, der var opskriften bag sejren.

- Vi er glade og får lavet en masse mål. Der er nok nogen, der, hvis de ser resultatet og ikke ser kampen, vil sige at Brøndby har kørt dem (Pogon red.) over. Men det synes jeg ikke selv. Vi står godt som et hold, lukker dem ned og holder dem væk fra mange chancer. Når vi så får en chance, så udnytter vi den, og det er måske noget af det vi har manglet, men i dag (i torsdags red.) lykkes det for os, og vi får sparket vores chancer i kassen. Vi er glade og stolte af os selv, siger Kvistgaarden til 3point.dk.

Det var Kvistgaarden’s første mål i sæsonen, og samtidig det, der reelt lukkede kampen.

- Sådan et mål, der kommer, når man kommer ud og er bagud 2-0, der ved man godt, at det kan give en rigtig mavepuster. Så mon ikke de fik en lille mavepuster, og vi fik 2 cm mere i højden. Det er dejligt (at score red.), og det har jeg glædet mig til. Jeg har godt tænkt, at den nok skal komme på et eller andet tidspunkt. Det kan næsten ikke undgås. Det er dejligt.

Målet kom efter en bolderobring på midten, og manden med assisten var Christian Cappis.

- Vi erobrede bolden på midten, og jeg fik en masse plads at løbe på. Når det sker, så vil vi lave hurtige omstillinger. Kvistgaarden lavede et godt løb, og jeg skulle bare aflevere bolden foran ham, og lade ham gøre den svære del, udtaler Cappis.

- Det betyder meget (at angribere score red.) for holdet og individuelt for dem. Det har været noget tid siden for et par af dem. Vi ser det hver dag til træning, så det er godt for dem, at få det gjort i en kamp, slutter Cappis.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    31. juli 2022   

 • @Thomas Kramer Nielsen, jeg ved at onboarding programmet hos 3point.dk indeholder en grundig gennemgang af betydningen af ordet “kynisk”. Læs lige op igen!
   
  • @Saesonkort Udover forvirringen omkring ordet kynisme irriterer det mig enormt meget, at danskerne åbenbart har besluttet at ordet, at rotere har erstattet ordet at rokere. At rotere er noget der drejer rundt om sig selv, hvilket må se vanvittigt sjovt ud i visse situationer. Ordet rokere er jo når ting ell. andet bytter plads. Sådan er der så meget, undtaget er min løn. :)
   1 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer

 • Den kynisme han havde i torsdags, må han gerne komme med i dag.
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     31. juli 2022   

  • @Sorteslyngel, NEJ, han viste absolut ingen kynisme, men derimod energi og effektivitet.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner