Mathias Kvistgaarden
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Kvistgaarden: Det er en skuffende følelse

 
Mathias Kvistgaarden ærgrer sig over de brændte chancer, da Brøndby måtte dele i porten med Vejle Boldklub søndag.

    • Mathias Kvistgaarden
    • Anders Villaume Vestergaard
      3. marts 2024 - Klokken 19:32
  • Anders Villaume Vestergaard
  • Anders Villaume Vestergaard
    3. marts 2024 - Klokken 19:32

Det var ikke fordi, Brøndby manglede chancerne for at score imod Vejle Boldklub, da de to hold krydsede klinger søndag eftermiddag. 

Alligevel ville bolden ikke ind for de blå/gule, andet end på det straffespark, som Daniel Wass kunne sende ind til 1-1 mod kampens slutning. Og det ærgrer Brøndbys angriber Mathias Kvistgaarden. 

- Der er ikke nogen tvivl om, at vi er foran 2-0 eller 3-0 i første halvleg, hvis vi har en af de gode dage inde i boksen, siger han. 

- Det er jo en del af fodboldverden, at man nogle gange har en kamp, hvor tingene ikke går. Det er aldrig sjovt, men det er en del af det, og det er en skuffende følelse at stå tilbage med.  

Én af årsagerne til, at det blev svært for Brøndby at score mod Vejlenserne, var, at udeholdets keeper Nathan Trott havde en god dag på kontoret, påpeger han.  

- Det er kvalitet.  

- Nogle gange glemmer man, at det ikke altid er skud, der skal kigges på, men også rose personen der står imellem stængerne. Målmænd kan lave en klasseredning. Det gjorde han flere gange i dag, og det skal han da også have ros for, siger Mathias Kvistgaarden. 





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • GARFIELD
  • GARFIELD
    Top kommentator
    Top gode
    Top enige
      3. marts 2024   

  • Op på hesten igen, Kvistgaarden har tildels ret.

    Men selvom målmanden stod en fantastisk kamp, så er der et par chancer, som der skal scores på. Hvis man vil være mestre og det er 100% chancerne

    Så kritikken er fair, for der var nogen kæmpe chancer, som skal give mål. Det er også en kvalitet, at kunne score, på en god målmand
    1 enig · 1 god kommentar




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder