Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Kvistgaarden har overrasket Niels Frederiksen: Han har taget Superligaen med storm

 
Niels Frederiksen har været overrasket over Mathias Kvistgaardens indtog på Superliga-holdet i Brøndby IF.

  • Nanna Møller Karlsen
   22. maj 2022 - Klokken 22:04
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  22. maj 2022 - Klokken 22:04

Søndag aften scorede Mathias Kvistgaarden begge mål for Brøndby IF, da de besejrede Silkeborg IF med 2-1 på Brøndby Stadion. Det resultat sikrede de blå/gule fjerdepladsen.

For Kvistgaarden betød de to mål at han nu har scoret fem mål i forårssæsonen. Den unge angribers indtog har overrasket Brøndby-cheftræner Niels Frederiksen. Det fortalte han efter aftenens kamp i mixed zone.

- Nej, det havde jeg ikke gættet. Det er en stor overraskelse for mig. Kvistgaarden har gjort det markant bedre, end jeg havde turdet håbe på. Det er selvfølgelig dejligt og fantastisk, men det har han gjort. I slutspillet har han vist sig som vores skarpeste angriber og ender vel som vores topscorer, hvis vi tæller Uhre fra. Fordelt på spilminutter har han scoret mange mål, lød det fra Frederiksen.

- Det havde jeg ikke set komme, men hatten af for Kvistgaarden. Han har sgu taget Superligaen med storm, synes jeg. Han arbejder stenhårdt og er en hård angriber at spille over for forsvarsspillerne. Han har gode afslutningsfærdigheder og et godt hovedspil, og det vidste vi egentlig godt. Men han har taget skridtet meget hurtigt og det har han gjort godt. Det er flot. 

Mathias Kvistgaarden har scoret tre af sine mål mod Silkeborg samt et enkelt mod henholdsvis AaB og Randers.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Han er en pisse fed type. En rigtig crowd-pleaser, hvis arbejdsraseri kan få medspillere og stadion med. Flot gennembrud han har fået, han slutter jo af som vores topscorer efter Uhre.. Han må vel sidde relativt sikkert på den ene angriberplads til næste sæsonstart.
  5 enige

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    22. maj 2022   

 • “Win the crowd and you will win your freedom”. Jeg er simpelthen vild med Kvistgaarden og havde det ikke været for ham og hans 5 mål, så havde vi endt med en katastrofe! Jeg føler mig ret sikker på, at ingen af CVs angriberindkøb havde scoret dem for os.

  Han kan nemt nå 15+ mål i næste sæson.
  3 enige

 • Den energi og arbejdsraseri han bringer er noget man ikke kan træne. Viljen stråler ud af øjnene på knægten. Leverer han en sæson med 10+ mål så kunne jeg godt se ham blive sendt afsted til et hold i Tyskland allerede næste sommer, men måske mest realistisk i 2024.
  6 enige
   
  • @Nicklaspoulsen Man kan også sælge sig ihjel: Alle jer, der konstant råber op om salg af klubbens bedste spillere, bør huske, at Brøndbys krise i denne sæson netop skyldes salg af spillere, der ikke kan erstattes. Så har man travlt med at sælge ud, så snart klubben for første gang i årevis har fået udviklet en angriber, der kan score. Det er meningsløst for mig.
   3 enige

  Se 3 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER