Kvistgaarden får fenerbache efter sejr mod Silkeborg
NYHED

Kvistgaarden kom på tavlen for U/20-landsholdet

Mathias Kvistgaarden startede inde og kom på tavlen, da det danske U/20-landshold søndag vandt 3-0 over Ungarn.

• Kvistgaarden får fenerbache efter sejr mod Silkeborg
    • Nanna Møller Karlsen
      20. november 2022 - Klokken 16:07

Mathias Kvistgaarden og Jonathan Ægidius fra Brøndby IF er netop nu med det danske U/20-landshold, som også kan kaldes det nye U/21-landshold.

Forleden vogtede Ægidius målet i en venskabskamp mod Sverige, som endte 2-2. Denne søndag var han på bænken, mens klubkollegaen Mathias Kvistgaarden startede inde i opgøret mod Ungarn.

Danmark lagde godt ud og trykkede ungarerne massivt. Kvistgaarden havde et nærgående hovedstød, som sneg sig lige uden om den ene stolpe, inden midtstopper Oliver Provstgaard steg op i forbindelse med et hjørnespark og headede Danmark i front. 1-0 var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg var blot et minut gammel, da Mathias Kvistgaarden flot brød igennem og bragte Danmark på 2-0. Mod slutningen af kampen scorede backen Aske Adelgaard til slutresultatet 3-0 til Danmark.

Kampen blev ikke vist eller streamet, så det er tvivlsomt, om vi kan få målene at se. Men hvis de dukker op, deler vi dem naturligvis her på sitet.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Tror meget på Kvisten.

I min optik bør han starte inde istedet for Hedlund. De kan mange af de samme ting, men der er flere mål i Kvistgaarden og videreudviklings potentiale.

Hvis vores strategi skal give mening, skal Kvistgaarden starte...
    2 enige

• @Hoptimisten Den nye træner bør i hvertfald sikre at Kvistgården spiller mere end hvad NF tillod. Hedlund havde en opblomstring henimod slutningen af efteråret, men generelt er der bare for lidt slutprodukt i hans spil til at han hver gang skal i start 11'eren.
      2 enige · 1 god kommentar

• @Hoptimisten
      Målt på mål/assist pr spillet minut har Kvistgaarden været mange gange bedre end Hedlund i år. Nu er det ikke alt, men det er ret afgørende for en offensiv spiller.
      Konsekvent at foretrække Kvistgaarden frem for Hedlund var en af NFs største fejl.

• @Hoptimisten Jeg håber CV bruger vinterpausen på at genopfriske og efterleve sin egen kongstanke: “Indefra og ud”. At bruge 10m på Divkovic og Bjørk når man har Kvistgaarden på spring, er et torskedumt og helt unødvendigt strategibrud.