Mathias Kvistgaarden
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Kvistgaarden scorede to i Brøndbys testsejr mod Helsingør

 
I ro fra omverdenen spillede Brøndby IF søndag en træningskamp mod FC Helsingør og vandt 3-0. Mathias Kvistgaarden scorede to og Mikael Uhre en enkelt.

  • Mathias Kvistgaarden
  • Nanna Møller Karlsen
   12. juli 2021 - Klokken 22:09
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  12. juli 2021 - Klokken 22:09

Der var ikke mange der vidste det, men søndag spillede Brøndby IF træningskamp mod FC Helsingør. Der var ikke mange udskiftninger i lørdagens test mod Holstien Kiel, men søndag var der altså mulighed for minutter i benene til de spillere, der ikke kom i aktion på træningslejren.

Brøndby stillede med følgende 11 mod Helsingør:

Thomas Mikkelsen
Christian Friedrich (U/19) - Anton Skipper - Jens Martin Gammelby - Michael Lumb
Morten Frendrup
Christian Cappis - Andreas Pyndt
Oskar Fallenius - Mikael Uhre - Jagvir Singh

Bænk: Mathias Kvistgaarden, Yousef Salech, Marinus Larsen (U/19), Filip Andersen (U/19)

Brøndby sad - naturligt nok - på det meste af kampen, men vi skulle alligevel helt hen til slutningen af første halvleg, før de blå/gule fik bolden i nettet. MIkael Uhre tilbragte en uge i corona-isolation i sidste uge og det var sandsynligvis derfor han spillede med reserverne, men her viste han naturligvis klassen. Uhre blev sendt afsted i dybden og kom alene med Kevin Stuhr-Ellegaard i Helsingør-målet og scorede med største selvfølgelighed. 

Uhre har set skarp ud i opstarten, så selv på trods af corona-pausen, må han anses som sikker starter mod AGF, hvis han er fit.

I anden halvleg skiftede Brøndby ud og sendte blandt andre Mathias Kvistgaarden på banen. Han udbyggede til 2-0, da han blev sendt afsted i dybden og elegant vippede bolden i mål.

- Man får altid noget ud af sådan en kamp som ung spiller. Det er stadig nyt med seniorkampe, så det er dejligt at få flere af dem. Som angriber er det altid dejligt at lave mål, det er det fedeste. Det giver da lidt selvtillid, siger Kvistgaarden til 3point.dk.

Angriberen scorede en kasse mere, da han lukkede og slukkede med målet til 3-0. Det blev også kampens resultat.

- Vi spillede en fin kamp. Jeg synes vi havde meget styr på dem gennem hele kampen og fik holdt dem væk fra vores mål, så de ikke fik de store chancer. Vi fik selv skabt chancer og fik scoret tre mål, så det var en god kamp.

På den måde fik alle Brøndby-spillerne minutter i benene i weekenden.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • bob
 • bob   12. juli 2021   

 • Hvem lagde op til målene?
   
  • @bob Skriv til Helsingør FC og spørg.

  Se 1 flere kommentarer

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    12. juli 2021   

 • Betal for Brøndby Indefra og se live stream af træningskampe… Doh!
  1 god kommentar
   
  • bob
  • bob   13. juli 2021   

  • @Saesonkort Jeg var på arbejde

  Se 1 flere kommentarer

 • Tak til Helsingør FC for at holde os opdateret om den sidste træningskamp inden sæsonstart om en uge. Det er god service.

  Måske de også få CV til at sætte et par ord på Jobbe salget, samt et farvel og tak til Tørnes (og Hermannsson). Og nu de alligevel har ham, kunne han måske komme med lidt betragtninger omkring trupsammensætningen til den kommende sæson og planerne for transfervinduet.
  Og hvis de alligevel har lidt tid på hånden, kan de måske lave et forsinket referat af de sidste 3-4 MC kampe fra sidste sæson samt selvfølgelig en sæsonafrunding med de respektive trænere. Christian Larsen kan supplere med at takke de U19 spillere som ikke fortsætter for deres tid i klubben, og dele den gode historie om Giran Pyne Cole.

  Hvad fanden sker der, mand?!
  3 enige · 5 god kommentar
   
  • @Klipklapperen Du har store krav til en professionel virksomhed, som er børsnoteret og lever af, at folk får et indblik i klubben, så det kan udvide sin interesse. Der er ubehageligt stille i vores klub. Sjovt nok har bestyrelsesformanden tid til et helt andet medie, hvor han sætter ord på sine tanker om klubben , men ikke egen platfrom, jeg undres.
   4 enige · 5 god kommentar
   
  • Saesonkort
  • Saesonkort
   Betalende bruger
   Top kommentator
   Top enige
     12. juli 2021   

  • @Klipklapperen, ja og det nye setup han forklarede i BrøndbyLyd. Er Kommunikationsafdelingen taget til månen?
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • Oliver
  • Oliver   13. juli 2021   

  • @Klipklapperen
   Jeg kan slet ikke følge din kritik. Klubben har tydeligvis ønsket at holde kampen hemmelig, og det var praktisk talt en reserveholdskamp. Så er det altså heller ikke vildere.

   De ældste U/19-spillere stopper som udgangspunkt i klubben, hvis ikke de bliver rykket op i Superliga-truppen. Det sker hvert år, og jeg går da stærkt ud fra, at de har fået et farvel, men det behøver ikke at foregå på hverken brondby.com, Indefra eller klubbens sociale medier.
   Kampreferater og kampe på Indefra fra Masterclass savner jeg også, men man må også have respekt for, at der har været ekstraordinært travlt omkring og efter mesterskabet, ligesom kommunikationsafdelingen trods alt også har fortjent en smule sommerferie.

   Pointen omkring Tørnes og Hjörtur kan jeg godt følge, men der ser CV og co. åbenbart anderledes på det. Så længe spillerne er blevet ordentligt behandlet, er det jo som det er.

   Med hensyn planerne for transfervinduet og truppen i den kommende sæson kommer der jo nok noget mere på et tidspunkt, men det er vel ret åbenlyst, at de leder efter mindst en spiller til midterforsvaret, og ellers er der kommet nogle spillere ind, som vel som udgangspunkt skal tage over for dem, der er forsvundet.
   7 enige · 5 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Klipklapperen CV gør det fremragende, ganske enkelt. 52 millioner dkr for en spiller fra Master Class, han var ikke udset en plads i start 11-eren inden sæsonen. Brøndby har hidtil meldt ud når spillere der stopper i klubben har fundet en ny klub, derfor ingen farvel meddelelse til Hermansson og Tørnæs, da de pt ikke har kontrakt med nogen klub. Træningskampe er tilsvarende som at træne, Helsingør og Brøndby har ønsket neutral kamp uden tilskuere, fair nok. Vi er Danske Mestre, vi har lige tjent over 50 mil på en spiller vi har erstatning til i truppen, vi minimum sikret Europa League gruppespil (70-90 mil) og når Ja vi har stadig vores vigtigste profiler i Maksø-Frendrup-Uhre. Er personligt positiv over vores klub, fremragende er min vurdering:-)
   1 enig · 1 god kommentar

 • Dansplast
 • Dansplast
  Betalende bruger
    13. juli 2021   

 • Det er meget godt alt sammen. Bare ikke fjolset som hoppede af sin cykel og flåede en fck trøje af en 16 årig dreng og rev den i stykker i Ølstykke. Historien var ellers i medierne i aftes men hvor er 3point i den sag? Vi mangler en opdatering. Jeg væmmes. Det bekræfter alle de værste fordomme andre klubbers fans har om os. Hold kæft hvor jeg væmmes. En ''voksen man som overfalder en dreng. Heldigvis led drengen tilsyneladende ikke fysisk overlast men det kommer til at sidde i ham resten af hans liv. Jeg er sgu godt nok ved at ved at være godt træt af at blive sammenlignet med de psykopater som tegner vores klub i langt danskeres bevidsthed. Det vil klæde 3point at følge op på den historie og det allerede i dag, tak. Tag en tur til Ølstykke, find drengen, giv ham en uforbeholden undskyldning og en ny trøje, tak. Hav det godt allesammen. Bare ikke Jer som ødelægger det for os andre. Det undrer mig ikke længere at de unge knægte som holder med fck bliver bange når de ser mig med Brøndby hoodie på. Det er fuldt forståeligt folk ser mere skævt til Jer end normalt når de møder Jer på gaden med Jeres Brøndby trøjer/hoodies den kommende tid.Det må være på sin plads at lave en indsamling til knægten som en slags plaster på såret. Ikke at jeg tror hans forældre mangler penge men han har fortjent en godtgørelse for tort og svie.
  5 enige · 4 god kommentar
   
  • 3point.dk
  • 3point.dk
   Administrator
     13. juli 2021   

  • @Dansplast Hej Dansplast, vi er altid meget åbne over for forslag til artikler eller andet. Det kan sendes på info@3point.dk

   I forhold til ovenstående - som i øvrigt er en helt forfærdelig historie - så er der allerede taget hånd om den, da FCK-fans har lavet en indsamling til ham (med støtte fra Brøndby-fans) og derudover er FCK i kontakt med den unge fan.
   1 enig

  Se 5 flere kommentarer


 • Ved godt man ikke skal ligge for meget i træningskampe. Meerennnn alligevel trods et noget reserve præget hold, så vinder vi sikkert over et hold fra næst bedste række, vidner om ok bredde i vores trup. Tak for det :-)
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Sunderland Jeg er enig med dig langt hen af vejen, undtagen i centerforsvaret. Skipper og JMG er ikke det stærkest stopper par og vi har TB som CB på første holdet.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER