Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Kvistgaarden: Troede jeg var ude resten af sæsonen

 
En hurtig tilbagevenden efter skade var det Brøndby IFs angriber drømte om.

  • Per Bang
   16. maj 2024 - Klokken 19:16
 • Per Bang
 • Per Bang
  16. maj 2024 - Klokken 19:16

Mathias Kvistgaarden fik comeback efter skadespause onsdag aften. Torsdag efter træning mødte han 3point.dk’s udsendte, samt andre medier, til en snak om skaden og den hurtige retur.

- Vi havde regnet med, at jeg var ude resten af sæsonen. Det var ligesom det, der var blevet fortalt, og normalt også ville være sket. Men det er gået sindssygt godt med god hjælp fra fysserne og støtte fra trænerne og de andre spillere.

- Allerede i den første uge, da jeg skulle bøje i knæet, kunne jeg bøje mere, end hvad jeg ifølge tidsplanen skulle kunne. Så allerede der tænkte jeg, at det var dejligt at vide, at jeg allerede var lidt foran.

 

Så spiller jeg 90

Kvistgaarden var ikke bange for at få tilbagefald i kampen mod Nordsjælland.

- Jeg vidste, og fik at vide, at der ikke er noget, der kan gå i stykker. Skaden er lavet, så det handlede bare om at få stabiliteten tilbage i knæet. 

- Det begyndte at gå godt i genoptræningen, da jeg begyndte at løbe, og kunne lave retningsskift. Derfor var det rigtig positivt, det hele.

- Hvis jeg bliver bedt om at spille 90, så spiller jeg da 90. Det handler rent og skært om, om man kan klare det op i hovedet. Og det føler jeg, at jeg godt kan. Det var en hård kamp at komme ind i i går (onsdag, red.). Det var et stærkt hold.

 

Gåsehud og drømmen om at komme tilbage

Den ombejlede angriber fra Brøndbys egne rækker, blev mødt af et jubelbrøl fra fans på stadion, da han blev skiftet ind.

- Det var specielt. Jeg har alle dage godt vidst, at jeg er Masterclass. Det gør jo, at fansene godt kan lide det. Men den der tilbagekomst, efter faktisk så få uger ude, det betød sandelig meget for mig. Jeg kunne mærke kærligheden. Tak til dem. Der er ikke andet end kærlighed den anden vej også.

 

Kommer (nok) ikke til at se FC København mod FC Midtjylland.

Torsdag aften møder Brøndbys to tætteste modstandere hinanden i en kamp, der i den grad er bestemmende for, hvem der ender med det danske mesterskab. Men, familien står i forreste række.

- Jeg tror ikke, at jeg når at den se den, for jeg skal ud og se min storebror spille. Han støtter mig i at komme ud og se mig spille, så skal jeg også ud og støtte ham.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Til min egen overraskelse måtte jeg fjerne en lille glædeståre da han kom ind. For jeg har aldrig oplevet SÅ stort et jubelbrøl ved en indskiftning på Brøndby stadion, som da han blev skiftet ind. Ubeskrivelig stærk oplevelse og aften i det hele taget. Vinder vi ikke guld, men spiller med så meget hjerte i resten af kampene, så er jeg alligevel meget tilfreds med drengene. For mod FCN blev der virkelig blødt for trøjen og kæmpet for hver meter på banen. Og som fan og tilskuer følte jeg i den grad at jeg kæmpede med!
  1 enig · 4 god kommentar
   
  • LJS
  • LJS
   Betalende bruger
     29 dage siden   

  • @Kristianbs
   Stoltheden er kolossal.
   Dejligt indlæg :-)
   Og Kvisten er sgu bare en dejlig dreng.
   1 god kommentar

 • Tror alle håbede på han kom tilbage igen. Han kan blive rigtig vigtig de sidste 2 kampe Ohi skal ikke starte inde på kunst, synes vi skal køre samme model imod Silkeborg som mod fcn
  3 enige
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder