Mathias Kvistgaarden og Frederik Pedersen prøver at fange Mads Westergren
NYHED

Kyniske Brøndby U/19 vinder sikkert over FCK og kan stadig drømme om DM-guld

Med to scoringer var Mathias Kvistgaarden stærkt medvirkende til, at Brøndby IF onsdag aftermiddag på udebane vandt 3-0 over FCK i U/19-Ligaens slutspil. Dermed er sølvmedaljerne sikret, og DM-guld kan komme hjem på søndag, når OB møder FCN i sæsonens sidste kamp

• Mathias Kvistgaarden og Frederik Pedersen prøver at fange Mads Westergren
    • Steen Sørensen
      1. juli 2020 - Klokken 15:37

Onsdag eftermiddag skulle U/19-holdet fra Brøndby Masterclass en tur til Frederiksberg for at møde FCK i U/19-Ligaens slutspil. Kravet til de blå/gule var en sejr, hvis de skulle beholde et realistisk håb om at vinde det danske mesterskab, guldmedaljer og deltagelse i UEFA Youth League. Brøndbys midlertidige U/19-træner Kenneth Høier sendte dette mandskab på banen ved KB Hallen fra kampens start:

Mads Hermansen

Joseph Mwamba - Anton Skipper - Emil Staugaard - Jacob Rasmussen

Laurids Brandt Andersen - Andreas Pyndt (A)

Marinus Løvgren Larsen

Peter Bjur - Mathias Kvistgaarden - Giran Pyne-Cole

Efter en god start af Brøndby var det gradvist værterne, som fik mere og mere fat i kampen, og set over hele første halvleg var spilstyrende og i god kontrol, men dog sjældent farlige. De blå/gule gæster havde imidlertid taget kynismen med til Frederiksberg, og på to mål i de sidste minutter inden pausen kunne Brøndby se frem til en anden halvleg med en føring på 0-2.

Først var Mathias Kvistgaarden hurtifst over en retur efter et skud fra Giran Pyne-Cole. I dommerens tillægstid sendte Marinus Løvgren på flotteste vis et direkte frispark i kassen. Frisparket var begået mod Pyne-Cole, som måtte lade sig udskifte i pausen. Det rystede dog ikke gæsterne, tværtimod. På en soloaktion fem minutter inde i anden halvleg gjorde Mathais Kvistgaarden det flot til 0-3, og kampen var reelt afgjort.

Herefter blev opgøret kørt hjem uden den helt store drama før dybt inde i dommerens tillægstid. Peter Bjur blev flæsket, men fik ikke frispark. Bjur røg imidlertid i totterne på FCK-spilleren Valdemar Lund Jensen, og begge fik det gule kort og derme også rødt til Valdemar Lund Jensen, der fik sit andet gule kort.

Brøndby kan nu blot læne sig tilbage og vente på resultaterne af to opgør, som bestemmer, hvilke medaljer, der skal hønges om halsen på Brøndby-spilelrne. Lige nu spiller FCN mod AGF, og på søndag skal FCN en tur til Odense for at møde OB. OB bliver mestre med en sejr, ellers bliver det FCN eller Brøndby. Inden de <to kampe er FCN seks point og fire mål efter Brøndby. Under alle omstændigheder får de blå/gule mindst sølv.

Kampen i tal:

FC København - Brøndby IF 0-3 (0-2)

42. minut: 0-1; Mathias Kvistgaarden

45. minut: Gult kort til Valdemar Lund Jensen (FCK)

45. minut: 0-2; Marinus Løvgren Larsen

46. minut: Mikkel Eslund IND / Giran Pyne-Cole UD

51. minut: 0-3; Mathias Kvistgaarden

62. minut: Frederik Valdbjørn IND / Laurids Brandt Andersen UD

77. minut: Jagvir Singh Sidhu IND / Mathias Kvistgaarden UD

84. minut: Andreas Eriksen IND / Marinus Løvgren Larsen UD

84. minut: Mads Westergren IND / Joseph Mwamba UD

84. minut: Gult kort til Emil Staugaard (BIF)

Deltag i diskussionen

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

• Betalende bruger
      1. juli 2020

• Håber snart at Mathias Kvistgaarden for lov og komme op i a truppen evt mod AaB. Samt en ny kontrakt
    6 enige

• @Gulogblåforaltid kunne måske være han kunne være en mulighed mod Aab når der kun er to angribere i truppen
      2 enige

• Altid smukt at slå PSE med 3 mål. Uanset i hvilken sammenhæng.
    5 enige

• mp80
  • mp80   1. juli 2020

• Flot kamp, håber snart Kvistgaarden får kampe i SL.
    2 enige

---

• FCN tabte i dag, så de skal bare tage point fra OB. Men der er en ret stor risiko for FCN har sikret 3. pladsen inden og de kan ikke længere vinde sølv, og så kan man frygte de ikke går 100% på banen

• Saesonkort
      Betalende bruger
      Top kommentator
      Top enige
        2. juli 2020

• @Tanken FCN giver ikke Brøndby ved døren. CV forlod ikke FCN i bedste vis, så han “får” nok ikke U19-guld i sin første sæson med deres hjælp.

• Uanset om det bliver guld eller sølv, så er det en flot sæson U19 har haft kørende.

• @Saesonkort Vi har ikke flere kampe. FCN møder OB i weekenden og OB skal vinde den kamp ellers er vi mestre. Dog er der en kamp inden med FCM og AGF som kan potientielt kan sende FCN midlertidigt på 4. pladsen. Hvis det sker skal de jo kæmpe for bronzen, men hvis ikke det sker er FCN sikre på at blive nr 3 og kan ikke hente nr 2 og så har man jo bare set gang på gang man kun kommer 90% på banen, hvilket jo er nok til man ikke vinder specielt mange dueller

• Uanset udfaldet af OB-FCN så er det en god sæson af u19drengene :) Men mon ikke der havde været en del medieomtale, hvis vi lå sidst i puljen i stedet for F*CK? Tænker det havde trukket overskrifter som manglende talenter, dårlig masterclass osv