Hjörtur Hermannsson
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Landshold: Hermannsson med Island til USA

 
Brøndby-stopperen Hjörtur Hermannsson er udtaget til det islandske landshold, som i slutningen af denne måned flyver til USA, hvor en kamp mod Mexico står på programmet. Derefter venter kampe på Færøerne og i Polen.

  • Hjörtur Hermannsson
  • Steen Sørensen
   26. maj 2021 - Klokken 12:24
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  26. maj 2021 - Klokken 12:24

Island skal den kommende tid ud på langfart for at spille tre landskampe. Først venter Mexico den 30, maj i amerikanske Dallas. Siden går turen fra USA til Færøerne som er værter for en kamp den 4. juni. Sidste modstander bliver Polen på udebane. Den kamp spilles 8. juni i Poznan.

Den islandske landstræner Arnar Þór Viðarsson har ialt udtaget en stor trup på ialt 34 spillere, men 11 af dem vil kun være med til de to kampe i Europa. Desuden vil et i skrivende stund ukendt antal spillere fra kampen i USA ikke være med mod Færøerne og Polen.

Hjörtur Hermannsson er blandt de 23 spillere som flyver til USA for at møde Mexico i Dallas. Som allerede nævnt vides det endnu ikke, om Brøndby-stopperen  er med i truppen til de øvrige to kampe.

Læs nyheden på det islandske fodboldforbunds hjemmeside her.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Indtil for et par måneder siden ledte jeg gerne an i klagekoret over Hermansson og dennes niveau. Venner med bolden bliver han aldrig, men han har virkelig grebet chancen efter at NF indså, at Rosted ikke leverede varen. Og det i en sådan grad, at jeg faktisk håber vi forlænger med ham. BIF handler jo ikke på de øverste hylder, så sandsynligheden for at vi køber én som er bedre, er nok desværre meget lille. Så hvorfor ikke bare beholde ham, nu hvor evighedstalenterne Skipper og Kabongo stadig ikke er sprunget ud.
  1 enig
   
  • Barca
  • Barca   26. maj 2021   

  • @Kristianbs MEGET enig....især når Jung, desværre ser ud til at forsvinde, selvom han jo ikke er en erstatning for Jung....
   
  • @Kristianbs Jeg synes det er lidt svært. Jeg så meget gerne at en af de tre i bagkæden oftere var et af talenterne ved siden at Maxsø og vi har maksimalt Maxsø en sæson mere.

   Hvis Maxsø bliver og Hermansson får ny kontrakt, så er udsigten til spilletid for dårlig for talenterne.

   Hvis Jung smutter vil man nok prøve at finde en erstatning for ham fremfor Kabongo er min fornemmelse, og jeg tror hellere man vil bruge pengene her end på Hermansson/erstatning for ham når vi har Skipper + MC.

   Men jeg er som sådan enig med dig i vurderingen af Hjortur. Men spørgsmålet er om det er ham man skal finde den store pengepung frem for at beholde? Det ved jeg ikke umiddelbart om jeg synes.

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER