Sigurd Rosted og Mikael Uhre
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Langgaber, reserver der ikke greb chancen og stor derby-optakt

 
Lyt til ugens anden udgave af BrøndbyLyd, hvor panelet fokuserer på 0-0-kampen mod Randers og ser frem mod søndagens derby.

  • Sigurd Rosted og Mikael Uhre
  • Nanna Møller Karlsen
   5. marts 2021 - Klokken 23:19
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. marts 2021 - Klokken 23:19

Det var bestemt ikke champagnebold torsdag aften, da Brøndby IF og Randers FC spillede 0-0.

BrøndbyLyd-panelet fandt alligevel en omgang gin og tonic frem i Hytten og satte sig til rette og talte kampen igennem. Hvorfor greb reserverne ikke chancen og hvorfor har Brøndby så svært ved at nedbryde hold, der står dybt?

Og så bliver der set frem mod weekendens derby – og alt, hvad der hører med. Rivalisering, Kamil Wilczek, manglende tilskuere, topkamp m.m. Inklusive en mini-optakt med Kasper og Kasper fra podcasten Kvart i bold til sidst.

Panelet består i denne udsendelse af Casper Valentin og Jonathan Lorenzen. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank

Du kan lytte med her eller finde BrøndbyLyd, hvor du normalt lytter til podcast:

 

BrøndbyLyd · Langgaber, reserver der ikke greb chancen og stor derby-optakt
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    6. marts 2021   

 • Argumentet for at inkludere kvinderne i A/S, med baggrund i, at deres sportslige resultater er gode og at de skal have ordentlige forhold er simpelthen så tåkrummende! Jeg er nødt til at gentage mig selv: Det er bestyrelsens opgave at varetage aktionærernes interesse og derfor skal kvinderne være i en situation, hvor de ikke skal støttes økonomisk, men være profitable inden den socialistiske holdning bliver relevant. Vi har lige offentliggjort et hul på -25 mio for seneste regnskabsår og forventer yderligere underskud på -15-25 mio. i det nuværende. Men ellers gode diskussioner og refleksioner.
  1 enig

 • Jeg er ikke glad for at have den kommende modstanders fans med i en Brøndby podcast. Jeg synes ikke det bidrager med særlig meget, og jeg er helt grundlæggende ligeglad med de andre hold.

  Denne var dog mindre rædselsfuld end dengang Sarah Skarum blev hevet ind - den sidder stadig i mig.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder