Marinus Larsen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Ledøje-Smørums Kristian Larsen er bror til Brøndbys Marinus Larsen: Håber han snart kan snuse lidt til det

 
LSF-spilleren Kristian Larsen har en fortid - og en lillebror - i Brøndby IF. Kristian håber, at lillebror Marinus snart kan få lov at snuse lidt til førsteholdet i gult og blåt.

  • Marinus Larsen
  • Nanna Møller Karlsen
   4. november 2020 - Klokken 23:08
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  4. november 2020 - Klokken 23:08

Torsdag aften er der pokalkamp på Brøndby Stadion, når Danmarksserieholdet Ledøje-Smørum tager kampen op mod Goliat - Brøndbys Superliga-hold. Det er naturligvis årets kamp for LSF, fortæller Kristian Løvgren Larsen, der spiller på holdet.

- Det er naturligvis årets kamp for os, det kan der ikke være tvivl om. Men vi er her også fordi vi har gjort det godt, så vi skal på ingen måde føle vi er slået på forhånd. Med hensyn til vores muligheder skal vi være lidt mere uimponerede end for tre år siden - så skal vi nok få vores chancer, siger han til 3point.dk.

Kristian Løvgren Larsen har selv en fortid i Brøndby IF, hvor han spillede ungdomsfodbold og også nåede at få en professionel kontrakt og blev hevet op i Superliga-truppen. Han følger stadig med, men mest i hvordan det går lillebror.

- Jeg følger stadig lidt med. men ser primært min brors kampe, må jeg indrømme. Jeg kender stadig nogle folk i klubben og jeg under selvfølgelig alle i og omkring klubben en masse succes.

Kristian Larsen
Brøndby IF © All rights reserved

Lillebror er U/19-holdsprofilen Marinus Løvgren Larsen. Storebror lægger ikke skjul på, at han gerne ser ham være en del af Brøndby-truppen til pokalkampen. Han håber, at han snart får lov at snuse lidt til det.

- Jeg vil sige det sådan, at hvis kun en af os kunne spille (i pokalkampen, red.), måtte han gerne få min plads. Jeg håber da utrolig meget, at han snart kan få lov til at snuse lidt til det. Det er det han arbejder og træner for hver eneste dag.

- Som storebror hjælper og guider man altid sin lillebror, og hvis han kan bruge mine råd og erfaringer, bare en lille smule, vil jeg da være utrolig glad og stolt. Han har rykket sig utrolig meget det sidste halvandet år, og jeg synes bestemt han bliver ved med at lægge på sit spil. Derudover har han en jo ekstrem spidskompetence i sine frispark, hvilket er et godt eksempel på hvem han er og hvor hårdt han arbejder, slutter han.

Kampen mellem LSF og Brøndby IF spilles torsdag aften klokken 20.15.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021