Thomas Kahlenberg og Troels Bech til pressemøde om Legendekampen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Legende-kampen spilles til foråret

 
Daniel Agger og Thomas Kahlenberg har taget initiativ til en legende-kamp, som skulle have været spillet i efteråret. Den rykkes nu til foråret, skriver Brøndby på sin hjemmeside.

  • Thomas Kahlenberg og Troels Bech til pressemøde om Legendekampen
  • Nanna Møller Karlsen
   16. september 2020 - Klokken 09:44
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  16. september 2020 - Klokken 09:44

Brøndby IF Legends mod Superliga Allstars. Det er en kamp, som mange fans går og glæder sig til. Den skulle oprindeligt have været spillet her i efteråret, men kampen rykkes nu til foråret i stedet, fortæller initiativtagerne Thomas Kahlenberg og Daniel Agger til Brøndbys hjemmeside.

- Vi glæder os meget til kampen. Vi har mødt stor velvilje, når vi har spurgt gamle Brøndby-spillere, om de vil stille op. Det rykker i os alle. Men det er et stærkt ønske for os alle, at så mange fans som muligt kan se kampen på Brøndby Stadion. Situationen med COVID-19 skaber nogle helt naturlige begrænsninger i forhold til tilskuerkapaciteten, og i det lys er vi nået frem til, at det er bedst at udskyde kampen mellem Brøndby Legends og Superliga Allstars til foråret, fortæller Thomas Kahlenberg til Brøndbys hjemmeside.

Overskuddet fra kampen går til Læger Uden Grænser og Brøndby IF. De to hold ser ud som følger:

Brøndby IF Legends:

Mogens Krogh, Auri Skarbalius, John ’Faxe’ Jensen, Kim Vilfort, Dan Anton Johansen, Søren Colding, Daniel Agger, Kim Daugaard, Thomas Kahlenberg, Martin Retov, Ebbe Sand, Peter Graulund, Ruben Bagger og Johan Elmander.

Superliga Allstars:

Lars Høgh, Karim Zaza, Lars Jacobsen, Thomas Helveg, Michael Gravgaard, Steven Lustü, Martin Albrechtsen, Niclas Jensen, Nicolai Stokholm, Stig Tøfting, Niki Zimling, Martin Jørgensen, Jesper Grønkjær, Bo Henriksen og Steffen Højer.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder