Ohi Omoijuanfo
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Lettet Omoijuanfo: Mange følelser skulle ud - det har været hårdt

 
Ohi Omoijuanfo var tydeligt glad og lettet, da han kom på tavlen for første gang i sæsonen mandag aften i Vejle.

  • Ohi Omoijuanfo
  • Nanna Møller Karlsen
   28. august 2023 - Klokken 23:26
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  28. august 2023 - Klokken 23:26

Brøndby IF kunne mandag aften trække sig sejrrigt ud af et tæt opgør mod oprykkerne fra Vejle. Brøndbys enlige mål i kampen blev sat ind af angriberen Ohi Omoijuanfo på et straffespark midt i anden halvleg.

Det var en tydeligt lettet og glad Omoijuanfo, der efter sin scoring kunne fejre det med fansene. Det var hans første mål i denne sæon efter en måltørke på fem kampe.

- En angriber bliver målt på mål, og jeg har ikke scoret så meget på det seneste. Det har været frustrerende. Jeg har haft chancerne, men har ikke fået den ind. Så det var selvfølgelig dejligt at få sat den ind i dag, selvom det var et straffespark. Det er noget, jeg skal tage med mig videre. Alle de små successer skal jeg tage med mig, så jeg kan bygge min selvtillid op og blive den angriber, som jeg ved, jeg er, lød det fra Omoijuanfo i mixed zone efter kampen.

- Det er bare en periode, man skal igennem. Jeg har ingen god forklaring på det, for at være helt ærlig. Jeg har arbejdet meget med mig selv, særligt mentalt, for det er mest der, det har ligget. Nu er der røget en lille vægt fra skuldrene. Jeg skal fortsætte med at arbejde med mig selv og arbejde hårdt for holdet og for Brøndby.

Var der ingen tvivl om, at du skulle sparke straffe?

- Jo, det var der. Alle ved, at min selvtillid ikke har været helt i top på det seneste. Det står altid mellem mig og Wass. Han kom hen til mig og sagde, at han troede på mig og at jeg havde brug for det. Så havde jeg også lyst til at tage det, så jeg forhåbentlig kunne få mit første mål. Jeg havde fortrudt det, hvis jeg ikke havde forsøgt det i det mindste.

Ohi Omoijuanfo fejrede målene i følelsesladet stil med de mange medrejsende Brøndby-fans. Netop fansene er blandt dem, angriberen gerne vil takke efter en hård periode.

- Det har været hårdt, det vil jeg ikke lægge skjul på. Der var mange følelser, der skulle ud. Selvom præstationen ikke var perfekt, havde jeg brug for det her. Jeg skal selvfølgelig forbedre mig i spillet og komme til endnu flere chancer.

- Jeg har i perioder prøvet at koble lidt fra. Jeg må bare takke de fans, som har sendt mig beskeder med at de tror på mig, takke mine holdkammerater, som har troet på mig hele vejen, og selvfølgelig min familie derhjemme, som altid står bag mig. Jeg har stadig en del ting at arbejde med, men dette var et skridt i den rigtige retning. 

Næste opgave for Ohi Omoijuanfo og Brøndby-holdet er på søndag mod Randers FC på Brøndby Stadion.

Teis Markfoged © All rights reserved

Teis Markfoged © All rights reserved

Teis Markfoged © All rights reserved

Teis Markfoged © All rights reserved

Teis Markfoged © All rights reserved

Teis Markfoged © All rights reserved

Teis Markfoged © All rights reserved

Teis Markfoged © All rights reserved

Teis Markfoged © All rights reserved

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Vilde billeder, smukke billeder.
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @nicolai83 Meget enig. Det eneste der skærer i øjnene er at se folk stå med deres mobiler.
   1 enig

 • og så det her:

  Var der ingen tvivl om, at du skulle sparke straffe?

  - Jo, det var der. Alle ved, at min selvtillid ikke har været helt i top på det seneste. Det står altid mellem mig og Wass. Han kom hen til mig og sagde, at han troede på mig og at jeg havde brug for det.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Passion, kærlighed til klubben og viljen til at levere

  Det er den type spillere, som skaber et vinder hold.

  Det er ikke bare en fed løncheck der skal hæves. Men en enorm glæde for sporten og den klub han spiller for

  Vi fans elsker den form for passion. Når hjertet og viljen er så meget med, så skal succesen og målene også komme.

  En god anfører at have på et hold
  5 god kommentar

---

 • Spillede igen elendigt
   
  • @BrianGideon skulle han løbe ned og hente bolden på egen banehalvdel og afdrible hele Vejle defensiven selv ? Han fik jo intet at arbejde med. En dyb stikning og måske et halvt kvalificeret indlæg. Måske skal JS og holdet være bedre til udnytte det faktum at vi har en bevist målscorer oppe foran og være bedre til at sætte ham op. Desuden var det ikke ohi der var elendig, men offensiven som helhed.
   1 enig · 1 god kommentar

 • Jeg tror, at alle fans af Brøndby i hele landet holdte vejret og bad til samtlige ikke-eksisterende fodbold-guder, da Ohi lagde den bold på pletten..
  Det mål på straffe var essentielt. Ikke kun på grund af, at det var medvirkende til 3 point, men i endnu højere grad for Ohi selv.. Hans inderlige jubel gav næsten en tårer i øjenkrogen.

  Forestil jer, at han havde brændt, og at vi havde smidt point/tabt kampen.. Hvad det havde gjort for hans i forvejen ramte selvtillid. Og hvordan internetdomstolen havde klynget han op og forlangt hans kontrakt revet midtover.

  Forhåbentlig bliver dette startskuddet på, at få den gamle, glade Ohi tilbage!
  1 enig
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder