Jesper Lindstrøm og Anis Slimane
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Lindstrøm glad på Slimanes vegne: Skønt at se ham score

 
Jesper Lindstrøm glæder sig på holdkammeraten Anis Slimanes vegne. Han har kæmpet hårdt, så Lindstrøm under ham succesoplevelsen, som han fik mod SønderjyskE.

  • Jesper Lindstrøm og Anis Slimane
  • Nanna Møller Karlsen
   14. december 2020 - Klokken 16:25
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  14. december 2020 - Klokken 16:25

19-årige Anis Slimane blev søndag aften skiftet ind og blev matchvinder i Brøndbys 2-1-sejr over SønderjyskE. Det vigtige mål kom for Slimane efter en længere periode med langt mellem startpladserne og begrænset med spilletid.

Slimane er blandt andet blevet holdt på bænken af en velspillende Jesper Lindstrøm. Men selvom de to til daglig konkurrerer om de samme pladser på midtbanen, er de gode venner. Lindstrøm nød at se Slimane få succes og score mod SønderjyskE, sagde han efter kampen.

- Det var skønt at se ham score. Jeg under ham det. Han har kæmpet hårdt og trænet godt. Han kæmper hver dag. Det har været lidt samme forløb som mig, hvor det startede rigtig fint, og så får man et dyk. Vi må håbe på, at det er starten på noget godt. Vi spiller godt sammen og har det også godt med hinanden uden for omklædningsrummet. Det smitter af på banen, sagde Lindstrøm.

- Jeg har gjort mit for at hjælpe ham, så han havde det godt. Han har haft en periode, hvor det ikke er gået så godt, og hvis jeg kan hjælpe ham, så er jeg glad.

Jesper Lindstrøm leverede assisten til Slimanes matchvindermål.


Medie af: TV3 SPORT

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • SÅ fedt at se det interview med de to gæve gutter. Ydmygheden bare lyser ud af dem og Jobbes klap på skulderen er ÆGTE teamspirit. Noget af en kontrast til når f.eks. Zanka interviewes haha....jeg ved godt hvem jeg holder med...
  2 enige · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder