Jesper Lindstrøm
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Lindstrøm og Uhre sikrede Brøndby-sejr i Vejle

 
Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre scorede målene, da Brøndby IF søndag aften vandt med 2-0 i Vejle og dermed også kunne notere sig for første clean sheet i Superligaen i denne sæson.

  • Jesper Lindstrøm
  • Nanna Møller Karlsen
   22. november 2020 - Klokken 19:53
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  22. november 2020 - Klokken 19:53

Søndag aften var Brøndby-truppen taget en tur til Vejle, hvor oprykkerne i rødt og hvidt ventede. Vejle stod på ryggen af en fin sæsonstart, så der ventede Niels Frederiksens mandskab en svær kamp mod et hold, som gerne vil spille fodbold.

Det viste de også fra kampens start. De kom aggressivt ud til kampen og satte sig på spillet. De stressede Brøndby-spillerne, som havde det mere end svært i de første ti minutter.

Særligt Allan Sousa og Tobias Mølgaard i Vejles højreside gjorde livet surt for Brøndbys forsvar. 

Men som tiden gik, kom gæsterne fra Brøndby bedre og bedre med. De fik mere ro på bolden og havde mere og mere held med at spille sig ud af Vejles pres. 

Efter 18 minutters spil fandt Jesper Lindstrøm pludselig plads i mellemrummet. Han satte fart og spillede bolden videre til Uhre, der på fornem vis krøllede den over i det lange hjørne. Men målet fik ikke lov at stå. VAR tog målet op og fandt Uhre i en strafbar offside-position i opspillet til målet, som derfor blev annulleret.

Det var en underholdende første halvleg og særligt Lindstrøm og Uhre var farlige for Brøndby. De to har et godt blik for hinanden og fandt hinanden i flere gode situationer.

Men Vejle truede også i den anden ende og Wahid Faghir havde en stor mulighed, hvor han sendte den tæt forbi fjerneste stolpe efter flot forarbejde af Allan Sousa. Samme Sousa havde også et kompetent direkte på frispark, hvor Schwäbe diskede op med en superredning.

Minuttet efter var Brøndby meget tæt på at lave selvmål, da en Sousa-afslutning blev rettet af og efterlod en prisgivet Schwäbe på stregen, men Brøndby kunne ånde lettet op, da den gik forbi.

I stedet var det Brøndby, der slog til lige inden pausen. Og det var ren Masterclass. Andreas Bruus, som spillede en god første halvleg, satte fart i højresiden og fandt siden Morten Frendrup, der havde taget et godt 8er-løb i feltet. Han spillede en cutback tilbage til Lindstrøm, der scorede til Brøndby-føring på 1-0. Det var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg fik en livlig start med en pæn mulighed i begge ender. Først var det Brøndby, der var på spil, men Uhre manglede lige det sidste, da der skulle eksekveres. Også i den anden ende manglede lige den sidste aflevering, da hjemmeholdet spillede sig fint igennem.

Men det var Vejle, der skulle jagte udligningen i kampen, og det kunne man se. Hjemmeholdet ofrede mest offensivt, men Brøndby stod godt og komptakt.

Da vi ramte omkring en times spil, var det dog som om at Brøndby begyndte at slække lidt på det. Vejle blev mere og mere nærgående, mens Brøndby virkede tilsvarende mere og mere usikre. Særligt Sigurd Rosted virkede udfordret og det var tydeligt, at Vejle-spillerne gerne ville have ham til at føre bolden frem.

Men bedst som det begyndte at lugte af en Vejle-udligning slog Brøndby til i den anden ende. Efter gode ting af Radosevic fik Hedlund afsluttet. Afslutningen blev blokeret, men den røg højt op i luften og Uhre opsnusede den og fik sendt den i kassen til 2-0 til Brøndby.

Det formåede hjemmeholdet ikke at svare igen på og derfor endte det med en 2-0-sejr til Brøndby, som dermed også kunne notere sig for første clean sheet i denne Superliga-sæson.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fin kamp fra holdet i dag. Jeg synes det var ret tydeligt at vi var det bedste hold. Vejle havde en del chancer, men de var ikke store. De blev aldrig farlige.

  Nu har vi 2 point i snit efter de første 9 runder. Klart godkendt sæsonstart indtil videre.
  8 enige

 • Maxis
 • Maxis   22. november 2020   

 • Rart at vi faktisk kan kontrollere den hjem i anden halveg. Det er vigtigt at vi holder nullet. Jobbe og Frendrup er igen klasse. Uhre giver sig også 100 procent hver gang. Dejlig scoring! Fed detalje Frendrup laver bag om hælen
  5 enige · 2 god kommentar

 • Rigtig fin og kontrolleret indsats. Fuld fortjent sejr. Vejle var meget sjældent farlige og BIF kunne godt have haft et mål ekstra. Godt tempo og god fight. Godt brølt fra NF og Retov i løbet af kampen. Man må sige, at NF vælger de rigtige fra start.

  Fedt at få Vigen tilbage på banen.

  Ps: hvem er ham der Faghir og hvorfor spiller han ikke i Brøndby??
  4 enige
   
  • mp80
  • mp80   22. november 2020   

  • @Broder Salsa Han burde være hentet for et par år siden. Har været et kæmpe talent længe.
   
  • Maxis
  • Maxis   22. november 2020   

  • @Broder Salsa Ja ham Faghir må Brøndby hjertens gerne hive til Vestegnen.

  Se 1 flere kommentarer

 • Flot indsats. Jeg må æde min gamle hat, troede sgu ikke på det inden kampen. Forlæng nu med NF i et år og lad os få ro på bagsmækken.
  2 enige


 • Marginalerne måske lidt på vores side, men det er også nødvendigt, hvis vi skal vinde i Jylland. Godt at se Bruuns være så meget involveret igen, især i 1. halvleg. Han må efterhånden have en god xa. Og lækkert dybdeløb af Frendrup ved målet - han er fandme en god spiller.
  3 enige
   
  • @Klipklapperen Ja, hvis ikke jeg husker meget galt, så har han 3. sidste fod på begge mål i dag. Skide godt af Bruus.
   2 enige
   
  • Hawk
  • Hawk   23. november 2020   

  • @Klipklapperen marginalerne var vel nærmere på deres side, Uhre offside ved det underkendte mål, Uhre sparker forbi bolden fri foran målet, de har intet indenfor målrammen, et par pressede afslutninger fra Faghir og et frispark fra Sousa.
   1 enig

 • Dejlig sejr og fuld fortjent.
  Skønt at se Jobbe, Frendrup, Bjur Bruus. De spiller godt og de kæmper røven ud af bukserne.
  Alle mand spiller en god kamp i dag, men mom for mig er Uhre. En meget flot kamp af ham !
  Lige en bemærkning ang dommeren.
  Det annullerede mål, kan jeg ikke se er clear and obvious.
  Vejle får igen lov til at spille meget hårdt og laver sindssygt mange frispark. Bare alene i første halvleg talte jeg 3 gule kort der ikke bliver givet. Med 20-11 frispark men 3 gule kort til hver hold.
  I øvrigt var OB også oppe og runde de 20 frispark i sidste runde imod vores 10.
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     23. november 2020   

  • @Sorteslyngel - Jeg vil faktisk godt rose dommeren for denne kamp. Jeg synes begge hold fik lov at spille hård uden der blev svinsk. Ja, der var hendelser der kunne være dømt eller dømt hårdere. Men hvis vi skal være ærlige, var der også situationer, hvor vi burde være dømt hårdere. Så alt i alt en rimelig lige dømt kamp, i min optik.
   Problemet ligger dog stadig i, at det der ikke bliver dømt ens i alle kampe. Det giver en stor variabel, som holdet bliver nød til at forholde sig til. Er det en dommer med løs fløjte, så vi skal passe på med at tackle, eller må vi godt gå lidt til den?

   Jeg kender ikke reglerne for VAR, men hvor langt tilbage i spillet går de tilbage? For havde Uhre brændt, var dén offside jo aldrig blevet dømt.
   Om den er ''clear and obvious'' er svært at bedømme. Den var ikke tydelig på tv-billederne, men jeg går ud fra, at VAR-rummet har flere billeder og vinkler at arbejde med.

 • Skovbo
 • Skovbo   22. november 2020   

 • Lækkert Boys-fortjent sejr.Kæmpe arbejdsindsats af Uhre.Frendrup ejer midtbanen og arbejder knald hårdt for holdet.Lindstrøm driver bolden frem er så meget med i det direkte spil.Fremragende!! MOM
  Glad for Bjur og Bruuns indsats- så fedt med de unge drenge og det ansvar de tager.


 • God kamp af holdet i dag. Jeg synes, Bruus skal fremhæves. Han spiller solid både offensivt og defensivt. Bjur var også udemærket, men jeg føler ikke, han har samme drive. Forhåbentlig kan det komme, nu har han i hvert fald muligheden for spilletid med Blas ude.
  3 enige

 • Jeg er tit efter Rado. Han bliver nok aldrig min kop te, men i dag synes jeg han gør det godt. I dag så jeg ikke de der kæmpe blundere (jo måske en enkelt i anden halvleg ;)). Han er omvendt virkelig god i erobringsspillet. Tænk hvis han kunne blive mere sikker i sin boldomgang
  4 enige
   
  • Jensen
  • Jensen
   Betalende bruger
     23. november 2020   

  • @Marc Johnson - Jeg må have set en anden kamp. For der var ikke noget der imponerede mig ved Rados spil i går... Måske een god erobring, men resten var middelmådigt, højest.
   Er dog enig i, at der ikke var lige så mange og store drops, som vi har set tidligere.

 • Jensen
 • Jensen
  Betalende bruger
    23. november 2020   

 • Hvor var det dog forfriskende at se en modstander som gad spille bold. Jeg synes Vejle er et friskt pust og de kører tydeligvis på en masse selvtillid. Det er fortjent at de ligger hvor de ligger. Men det er også tydeligt, at vi var et bedre hold end dem igår.
  De har dog et par individualister, som er fede at se på.
  Rigtig god kamp og fedt med en sejr, på udebane OG et clean sheet.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021