Jesper Lindstrøm
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Lindstrøm om italienske rygter: Jeg elsker at være i Brøndby

 
Jesper Lindstrøm gør det godt for Brøndby og det har fået udenlandske klubber til at spærre øjnene op. Men Lindstrøm elsker at spille i Brøndby, siger han.

    • Jesper Lindstrøm
    • Nanna Møller Karlsen
      23. november 2020 - Klokken 17:27
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    23. november 2020 - Klokken 17:27

I sidste uge kom der et italiensk rygte frem. Sampdoria skulle holde øje med Brøndby IF-profilen Jesper Lindstrøm. Hovedpersonen selv læste om rygtet på Facebook, men ved ikke meget mere end det. 

- Det er selvfølgelig fedt, at der er nogen, der gider følge med. Når det går godt, er det klart, at der er andre klubber, der følger med. Jeg læste om det på Facebook, da jeg var med U/21-landsholdet, så meget mere ved jeg ikke om det, sagde offensivspilleren efter kampen mod Vejle.

Han understreger, at han elsker at være i Brøndby, men fortæller videre, at han naturligvis har ambitioner om at komme til udlandet på et tidspunkt.

- Jeg er glad for at være i Brøndby, som alle ved. Jeg elsker at spille her og jeg elsker de gutter, jeg spiller sammen med. 

- Alle vil gerne til udlandet på et eller andet tidspunkt og det må jeg tage med min agent, klubben og menneskerne omkring mig, hvad der er det rigtige for mig. Jeg elsker at være her og at spille for dette hold, siger han.

Jesper Lindstrøm er Brøndby-topscorer indtil videre i sæsonen med fem mål.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      23. november 2020   

  • En sæson til i Brøndby skader ingen...
    2 enige
     
    • Gizmo
    • Gizmo   23. november 2020   

    • @Saesonkort Ja og forhåbentlig også 2 sæsoner mere, udover denne her.
      I virkeligheden så jeg ham jo helst bare fortsætte i mange år frem. Hvis han sammen med de andre fra MC kan fortsætte udviklingen sammen. Så er der muligt enormt mange penge at hente i både liga og Europa. Muligvis mange flere penge ind ved de salg man kan lave allerede nu

  • Enig med Gizmo, 2 sæsoner mere tak. Ellers klinger mesterskabsdrømmene meget meget hult. Samme gælder Maxsø, Bruus og Frendrup.

  • godt at høre han ikke har travlt, han kan komme til en større klub senere

---

  • LØK
  • LØK   24. november 2020   

  • Mange af svarene i denne tråd udtrykker jo ganske fint hvor svært et job CV har:
    - Vi skal holde på jobbe og de andre unge, samt helst Maxsø, Jung og Schwäbe - gerne 2 sæsonner
    - Vi skal have penge i kassen NU oven på denne coronakrise -hvem er der interesse for, hvordan ligge spilleren i lønhierarkiet og hvad kan man få?
    - Vi skal have en ekstra angriber
    - Mange er gået fra Vi kommer ikke i top 6 med denne trup i sommers til nu at mene at med en forstærkning eller 2 er det realistisk at tale om mesterskab. Så hvis CV sælger fra, ødelægger han vores chancer...
    - Han skal for alt i verden ikke lave en Mukhtar, og vente for længe med salget og gå glip af €.€€€.€€€ som klubben har desperat brug for både på kort og lang sigt.
    - Og hvis han sælger, vil det jo kun give mening hvis vi har endnu en MC spiller der er klar, eller at han kan udvirke mirakler sim Pavlo og Blas hver eneste gang ...
    - Hvordan vil det påvirke sponsorindtægterne +/- ved køb eller salg af nøglespillere
    - Hvordan reagerer fansne på dit eller dat - Fiskers forlængelse.... Der er ikke plads til ret meget sentimentalitet og romantik i det job.
    - Skal han forlænge med NF, kan han tage os hele vejen til mesterskab?
    ----
    og sikker meget mere, som vi bare ikke kender til (JBA, bestyrelse, nye investorer, hovedsponsor .....)

    Hans job er og bliver bare en voldsomt svær balancegang. Det kræver virkelig en helt særlig person for at styre alle disse hensyn og ramme rigtigt på langt de fleste beslutninger.

    Personligt synes jeg vi skal prise os lykkelige for at have ham ved roret. Jeg føler mig faktisk rigtig tryg ved ham.
    Han vil komme til tage beslutninger som jeg/vi/nogen umiddelbart ikke forstår eller bliver vrede over.

    Men så må vi altså prøve at huske på noget af alt ovenstående og slå koldt vand i blodet. Han rammer med 99,9% sikkerhed bedre end vi selv ville have gjort med de fakta og andre omstændigheder der er givet for ham og klubben.
    Han har gjort det strålende ind til videre.

  • Ofte savner jeg sgu unge spillere der tænker hellere 5 år i en topklub i fx. Belgien, hvor man vinder titler og spiller, plus 1-2 år i en top 5 liga, end 10 år på en bænk direkte i en top 5 liga i en sub-topklub. Den første opskrift gør man nok forlader DK som 23-24 årig, den anden ryger man afsted som 20 årig, men kommer aldrig rigtig ud over rampen.

    Man tjener sikkert lige omtrent det samme i første scenarie, men det må fandme være sjovere.




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder