Jesper Jobbe Lindstrøm Eintracht Frankfurt
Foto: Eintracht Frankfurt ©
NYHED

Lindstrøm scorede og assisterede i Frankfurts testsejr

 
Jesper Lindstrøm kom på tavlen og leverede også en assist, da Eintracht Frankfurt tirsdag vandt en træningskamp med 6-1.

  • Jesper Jobbe Lindstrøm Eintracht Frankfurt
  • Nanna Møller Karlsen
   20. juli 2021 - Klokken 20:46
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  20. juli 2021 - Klokken 20:46

Brøndby-drengen Jesper Lindstrøm er fløjet fra reden og basker nu sine ørnevinger i Eintracht Frankfurt. Her spillede han tirsdag sin anden træningskamp for klubben.

21-årige Lindstrøm kom ind fra anden halvlegs start og spillede 45 minutter. På dette tidspunkt var Frankfurt foran 2-1. Men det blev bedre i anden halvleg og Lindstrøm spillede en stor rolle. Først erobrede Fabio Blanco bolden i højresiden, inden han lagde den på tværs til Lindstrøm, som lavede en god tæmning med højrefoden og hamrede bolden i kassen med venstrefoden.

Kamada gjorde det siden til 4-1, men så var Lindstrøm igen på spil. Han tog et godt dybdeløb, fik bolden og kom helt alene med FC Giessen-keeperen, men brændte. Kostic fulgte op på returen og sparkede resolut bolden i mål.

Slutteligt kunne Lindstrøm også notere sig for en assist, da han lukrerede på en opspilsfejl af Giessens målmand. Lindstrøm opsnappede bolden og lagde den uselvisk på tværs til Barkok, der let kunne score til slutresultatet 6-1.

Herunder kan du se de to hold, Eintracht Frankfurt spillede med. Du kan også se eller gense hele kampen eller spole og finde Jobbes aktioner:

Første halvleg: Grahl – Gebuhr, Otto, Irorere – Chandler, Zalazar, Stendera, Lenz – Akman, Younes – Paciencia (34. Joveljic).
Anden halvleg: Ramaj – da Costa, Hasebe, Ndicka – Blanco, Hyrylainen, Hrustic, Kostic – Kamada, Barkok – Lindström.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Dansplast
 • Dansplast
  Betalende bruger
    20. juli 2021   

 • Ja, han gjorde det såmænd helt fint. Især var hans presspil rigtig godt i trit med medspillerne, tak til AZ for det, udover dybdeløbene ind bag modstandernes bagkæde som når han bliver mere indforstået med især Da Costa kan blive rigtig giftige for forsvarene i BL. Det ser umiddelbart ud som om pladsen som angriber kan blive den de vil bruge ham på. Om det så bliver hans fast må tiden vise. Det var trods alt et regional liga hold de spillede mod så modstanden var ikke den største. Nærmest som når vi spiller mod HIC. Det bliver spændende at se når modstanden bliver hårdere. Jeg tror han får succes bl.a. fordi kommentatoren sagde han har imponeret til træning.

 • Et vaskeægte røverkøb, desværre. Vi burde have fået 75 mill for ham. Håber at det er der det ender med de bonusser som aftalen efter sigende indeholder.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Joblar
 • Joblar   20. juli 2021   

 • Har set begge deres træningskampe hvor Jobbe spillede en halvleg i hver, samt et par træninger - indtil videre har han vist imponeret, som jeg høre det og gjort det fint i træningskampene, tror han bliver en profil for Frankfurt i løbet af et par sæsoner, så håber vi bare CV har en videresalgs klausul på 20% i kontrakten.
  1 enig

 • LØK
 • LØK   20. juli 2021   

 • Lindstrøm mål ca 62 min, assist 83


 • Mik
 • Mik   21. juli 2021   

 • Fantastisk knægt der kunne have indbragt 150 millioner til Brøndby ?

  100 millioner ved at komme i CL og et salg bagefter

  Han kunne være den der fik os i CL, hans speed og kvaliteter ville have gjort en forskel i de to kampe

  Tåbeligt at sælge ham lige før så to vigtige kampe. Jeg forstod hvis vi talte om 100 millioner kroners salg, med Europa som udstillings vindue og større mulighed for at kvalificere os til CL med Lindstrøm på holdkortet, burde han først være solgt i vinterpausen, andre klubber skulle nok få interesse for ham, når han fik vist sig frem i Europa, det virker som panik salg. Flere herinde skriver at CV er manden med is i maven, salget virker som det modsatte, han burde have ventet med salget

  De 100 millioner en deltagelse i CL kunne give os, kan vi risikere gå glip af, da vi ikke har en spiller med Lindstrøms kvaliteter


  Alt god vind til Lindstrøm han fortjener succes. Hårdt arbejde, vilje og talent kommer man langt med.
   
  • @Mik
   Hvis det var så nemt som du beskriver her: bare hold på Jobbe, sælg ham så efterfølgende for 100 mio+ når vi selvfølgelig har været i CL, tror du så ikke CV havde gjort det? Det er jo åbenlyst en bedre løsning...

   Eller er der måske en masse faktorer der er taget hensyn til fra CVs side, som har mundet ud i det salg. Det kan være ekstra bonusser, et godt match for Jobbe, en overordnet strategi om at sælge spillere på tidspunkter hvor man kan, at der er andre dygtige spillere der skal have mere spilletid, etc etc etc
   3 enige

  Se 9 flere kommentarer

 • Mik..

  Jeg er altså ret imponeret over den ekspertviden der lægger til grund for at man kan kalde klubbens dispositioner ( CV ) for ligefrem tåbelig med blandt andet et salg af Lindstrøm. Det er fedt at der er en med så stor insiderviden blandt os.. Tak for det, nu er jeg meget bedre klædt på når jeg skal debattere... Jeg tænker nu, at der måske er mere bag beslutningen om et salg som jeg ikke ved så meget om , bare en tanke... ellers ret enig..
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • Mik
  • Mik   21. juli 2021   

  • @jeffchr

   Indrømmet er udtagelsen sagt med en smule skuffelse i baghovedet.

   Skuffelse over tidspunktet på salget før så to vigtige kampe der kan give 100 millioner mere i kassen.

   Skuffelsen over Lindstrøm gav udtryk af han ikke havde travlt med at komme afsted

   Mest af alt skuffelsen over Jung, Marvin, Hermansson, Lindstrøm og Vigen er væk for 50 millioner samlet for så gode spillere.

   Ind af døren er kommet to spillere retur vi fandt for lette til Brøndby, lyngby reserve målmand, spiller fra lavere række, en spiller fra Hobro der ikke var god nok i følge NF til at gå direkte ind i startopstillingen

   Selvom han var banens bedste da han kom ind, hvor er vores kvalitet spillere blevet af, hvor er vores ambitioner henne? Når vi var ikke afhængig af et salg af Lindstrøm efter vi hentet et uventet mesterskab hjem og var sikret 65-95 millioner plus de ting der følger med

   CV må også godt kigges på med kritiske øjne.

   Jeg sætter ikke et billede af ham op derhjemme, fordi han slår en prut for vurdere ham overall på alt ikke kun på vores økonomi som efter mesterskabet var positivt uden salg af Lindstrøm som man burde have haft mere is i maven med.
   1 god kommentar

  Se 7 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021