Joel Kabongo og Anis Slimane
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

LIVE: Brøndby tester mod Kolding

 
3point.dk live kommenterer på træningskampen mod Kolding. Følg med i artiklen.

    • Joel Kabongo og Anis Slimane
    • Kasper Pedersbæk
      16. januar 2021 - Klokken 12:58
  • Kasper Pedersbæk
  • Kasper Pedersbæk
    16. januar 2021 - Klokken 12:58

Slut - jeg takker af fra dagens træningskamp, og siger god weekend til jer der holdt ud til det sidste spark og opdatering var lavet for kampen.

135 min - Så sluttede kampen. Det var ikke de mest sindsoprivende sidste minutter af kampen, og det slutter med 1-2 til gæsterne.

126 min - Bruus misbruger endnu en stor chance. Wingbacken får en fri afslutning i feltet, men træffet på bolden lader meget tilbage at ønske.

124 min - Vi nærmer os de sidste 10 minutter af denne trippel-halvlegs-træningskamp. Gæsterne fører 1-2 efter to straffespark, men set fra sidelinjen har det i højere grad handlet om at få nogle minutter i benene og få prøvet en række spillere af. Hverken den kønneste eller bedste præstation. Men nogle solide meter i benene.

120 min - Straffesparket kommer efter et opspil hvor det denne gang var Bruus der blev spillet indenom med et indlæg til følge. Lidt svært at se hvad der præcist skete, men angiveligt dømt for at en Brøndbyspiller skubbede en Koldingspiller i ryggen. Tørnes leverede ellers en god redning, men den blev underkendt i og med dommeren så dømte straffespark.

120 min - Og det bliver så panenka'et i kassen. Kølig scoring. 1-2.

119 min - Så tager vi et straffe igen til Kolding.

112 min - Og så må man tage hatten af for Koldings nummer 23, der som den eneste spiller i shorts og korte ærmer. Jeg overvejer hvornår hans arme og ben fryser af. Meldingen fra Nanna Møller Karlsen derudefra er det er en helt vanvittig kulde.

108 min - Brøndby trykker for alvor på nu. Synes boldomgangen er gået op, kvaliteten er blevet bedre. Slimane har været en markant faktor i at spillet flyder mere. Den unge Brøndbymand udviser en overlegen teknik på en.... udfordret bane. Ligner han spiller på et billiardtæppe med hans kælne boldbehandling.

105 min - Klasse fornægter sig ikke. Med Lindstrøm på banen er der langt mere bevægelse og udfordring i Brøndbys offensive spil. Han formår at vende i mellemrummene og blive en trusset retvendt mod Koldings mål. Får i dette tilfælde spillet Bruus helt blank til en afslutning, men wingbacken får et dårligt touch og får afsluttet lidt sent og bliver blokeret. En rigtig stor chance.

100 min - Jobbe driver først bolden frem, ud på kanten til Bruus der slår et indlæg, clearingen banker Slimane rigtig flot fladt ind. 1-1.

100 min - Så kom Brøndby på tavlen, fuldt fortjent 1-1 efter scoring af Slimane.

95 min - Tørnes leverer efter 95 minutter en flot dobbeltredning. Specielt på den første afslutning, efter et indlæg fra Koldings venstreside, kunne gæsterne lige så godt være kommet på 0-2. For det var godt nok en stor  chance. Den største chance i åbent spil i kampen. Brøndby forcerer lidt nu, og det lykkedes ikke helt at sætte det offensive sammen.

91 min - Jeg kan se mine muligheder i Brøndbytrøjen ikke er helt døde endnu, for den første jævnaldrende spiller er kommet på banen. Det er dejligt at se Tørnes kan snørre handskerne endnu. Om ikke andet så har han hvert fald overtaget tjansen som keeper her i tredje halvleg.

Pausenote - Man kan sige angrebsspillet har ikke kørt på skinner i dag, men det er så også kun en træningskamp, og der er mange konstellationer som normalt ikke spiller sammen der har været i spil i dag. Kolding har ikke skabt noget af betydning. I dag ser jeg mest det handler om at få nogle minutter i benene, og prøvet en række spillere af i nogle forskellige roller. Så kommer det holdtaktiske henad vejen i opstarten.

90 min - Vi tager endnu en pause før en vi tager hul på tredje halvleg. Og nej, det er ikke siddende i omklædningsrummet med rammen med dåseøl fra Fleggaard jeg taler om i, men en bogstaveligtalt tredje halvleg. Vi napper endnu 45 minutter om lidt.

88 min - Vi rammer næsten 90 minutter uden en mærkbar afslutning fra Brøndby indenfor målrammen. Det er isoleret set ikke godt nok. Men det er omvendt også kun en træningskamp, og spillet har indtil nu i den grad også båret præg af det.

87 min - New boy Lumb bliver spillet indenom, og trækker Koldingspilleren ned. Ikke den bedste debut for den nyankomne wingback. Ser for sent han bliver løbet i ryggen. Kolding sparker den sikkert ind. 0-1.

87 min - Straffe til Kolding!!

83 min - En kamp med og uden Jung på banen i bagkæden er vidt forskellig. Tydeligt at mærke hvordan Jung fører bolden frem langs jorden og har både teknikken og overblikket. Meb Brøndby skal undgå de lange dybe afleveringer, men i stedet holde sig til det korte flade opspil. Mere held med at åbne Kolding på den måde.

79 min - Oskar Fallenius med sin første noterbare aktion i kampen. Modtager bolden på kanten af feltet efter godt indledende erobringsspil fra Slimanes side af. Fallenius tæmmer bolden og i samme bevægelse afslutter han på anden berøringen. Udmærket afslutning tæt forbi mål. Den unge svensker viser prøver på sin teknik.

74 min - Brøndby står højt i banen nu, og for Kolding bliver det længere og længere op til Brøndbys mål. Det er massivt overtag til hjememholdet, Kolding sporadisk potentielt farlige på det direkte spil, men gæsternes offensiv bliver pillet rigtig hurtigt ned af Brøndbys bagkæde.

70 min - Det bliver et hold der lyder som følger: 30. Hermansen - 6. Hermannsson, 4. Rosted, 3. Jung - 17. Bruus, 12. Lumb - 25. Slimane, 21. Vigen, 22. Radosevic - 18. Lindstrøm, 20. Fallenius

67 min - Nå Here we go. Udskiftningerne er som følger. Hele det spillende hold bliver skiftet ud. Ind kommer i stedet: 25. Slimane, 18. Lindstrøm, 21. Vigen, 3. Jung, 4. Rosted, 6. Hermannsson, 12. Lumb, 22. Radosevic, 20. Fallenius, 17. Bruus.

66 min - Der er lagt op til jeg skal have stress. Hvert fald hvis jeg skal nå at opdatere de kommende udskiftninger. Tror der står 7-8 mand klar på sidelinjen, så nu skal jeg holde tungen lige i munden om et øjeblik når udskiftningerne eksekveres...

65 min - Lige ved og næsten. Uhre kommer til en afslutning efter en hurtig generobring. Men den er fra kanten af feltet ude i siden, og igen bliver det ikke rigtig farligt. Hvert fald ikke den type afslutning som Uhre plejer at lave sine mål på.

63 min - Corlu kommer fri i venstre side af feltet, men afslutningen virker ikke ren. Bliver skæv og går forbi. Det trækker op til at Brøndby får nogle muligheder for at presse Kolding helt ned nu.

62 min - Kabongo er ved at skabe problemer for sig selv efter et boldtab. Har ellers haft en bedre anden halvleg i opspillet. Men han redder selv kastanjerne ud af ilden.

58 min - Koldings banehalvdel er voldsomt befolket. Rigtig mange af de to holds spillere befinder sig på samme halvdel. Kun sporadisk får gæsterne bolden frem på Brøndbys halvdel, der ligger et relativt tungt pres på Kolding. Brøndby kæmper dog med at finde de offensive løsninger der skal til før den helt store chance åbenbarer sig. Banen driller også i opspillet langs jorden, for mange knolde-afleveringer der går skævt.

51 min - Singh kommer på banen med nummer 31 for Brøndby, erstatter nummer 9 Pavlovic.

48 min - Optræk til noget. Bjur kommer fri på kanten, men i boksen får Uhre ikke pladsen til at kunne afslutte, og det blev aldrig rigtigt farligt. Igen igen kommer det fra de lange skift der tvinger Kolding til at sideforskyde og åbne pladsen. Nøglen til at komme forbi Kolding er at spille på ydersiden og med de lange skift få Brøndbys wingbacker fri til gennembrud. I det etablerede forsvarsspil står Kolding lavt og presser sjældent ud af organisation.

45 min - Vi er i gang igen. Umiddelbart uden nogle udskiftninger udover på målmandsposten, hvor det ligner Hermansen er kommet på banen.

45 min - SÅ kom slutfløjtet for første halvleg. Og 0-0 på tavlen kan ingen rigtig brokke sig over. Den eneste tur i himlen første halvleg har budt på er kameravinklen her pt. Ingen mål. Ingen farlige afslutninger. Vi venter på næste 45 min går i gang.

42 min - Vi har rundet 42 minutter nu, og mit personlige højdepunkt kom for få sekunder siden, da jeg åbnede en iskold Faxe Kondi, og virkelig er glad for jeg har tjansen med at dække livekommenteringen hjemmefra, og ikke står og fryser ude i Brøndby som Nanna gør i skrivende stund.

39 min - Afslutning fra Frendrup efter et indlæg fra højre. Altså ikke rigtig farligt, gæsternes keeper med fuld kontro, og det er ingen løgn at sige Frendrup ikke fik et ordentligt træf på afslutningen.

37 min - Lige nu er det simpelthen ikke godt nok. Heldigt det er en træningskamp mod en (undskyld Kolding) modstander fra et ringere niveau. Der sløses i opspillet fra Brøndbys side af. Det går for langsomt, for mange berøringer. Løbene for boldholderen kommer for sent. Kom så op igen og læg det pres på Kolding.

34 min - Skipper bliver udfordret, og Koldings kant kommer forbi den unge Brøndbystopper og får slået indlægget. Men Brøndby profiterer af at Kolding ikke har fået flyttet mange med i feltet. Indlægget afvises. Kolding har deres muligheder i Brøndbys højreside, Skipper og Mensah skal steppe op i opmærksomheden.

32 min - Igen noget der lugtede lidt af et bedre opspil. Igen kommer det fra Maxsø der spiller bolden fladt op gennem kæderne. Uhre er ved at komme på indersiden af Koldings ene stopper. Men bolden har lige nøjagtig ikke fart nok. Det er Maxsø der står med størstedelen af ansvaret for opspillet fra bagkæden, Skipper og Kabongo skal blive bedre til at distribuere bolden ligesom jeg savner Corlu og Frendrup byder sig endnu mere til i spillet langs jorden.

30 min - Sideskift fra Maxsø og til Mensah på wingbacken. Det er DET der skal til for at åbne Kolding, for det fungerer pt. ikke at spille småspillet foran Koldings defensive organisation. Sideskiftene tvinger Kolding til at forskyde og det giver åbninger.

27 min - Brøndbys opspil fra bagkæden hæmmes lidt af nogle knolde på banen. Og det er ikke en sviner mod nogle af spillerne, men tværtimod reelle knolde på banen. Bolden er lige sprunget på skinnebenet af både Skipper og Kabongo i samme sekvens.

24 min - Corlu curler en afslutning fra kanten af feltet mod mål. Men skarpheden og farten mangler, Kolding-keeperen kan gribe den. Der er dog optræk til et tungere tryk foran Koldings felt. Gæsterne står dybt nu.

20 min - Fik lige kortvarigt slået over på en brydekamp.... Troede jeg. Men det var bare en Koldingforsvarer der kunne have vundet romersfribrydningsmesterskabet i en duel med Pavlovic, synes serberen snydes for et frispark der.

18 min - Første optræk til en Brøndby chance kommer efter man får vendt spillet hurtigt over midten til Mensah på højrekanten. Men wingbackens indlæg finder ikke en medspiller. Men klart bedste opspil fra Brøndby indtil videre i kampen. Viser hvordan Kolding kan åbnes.

17 min - Opspillet fra bagkæden har træge kår. Kolding står kompakt på banen, lukker det centrale rum ned med deres (hvad der ligner en) 4-1-4-1. Brøndby kæmper lidt med at spille bolden op langs jorden centralt i banen. 

14 min - Første reelle afslutning i kampen tilfalder Kolding. Altså bolden kom mod mål, og det var det. Et godt stykke over.

12 min - Det lyder som en kliche. Men indledningen har vel været som en rigtig typisk træningskamp med en start11er der ikke er den foretrukne ved turneringsstart (uden at forklejne nogen). Boldomgangen er ikke hurtig nok, det er mere kardio end poleret spil.

10 min - et noget risikabelt opspil centralt i banen fra Schwäbe til Frendrup var ved at koste en stor mulighed til gæsterne fra Kolding. Men Brøndby slipper med skrækken, og afværger optrækket til en afslutning. Hjørne til Kolding i stedet.

9 min - Der er endnu til gode for tilskuerne, hvadenten det er dem der er der live (ikke mange in mente corona) eller foran skærmen, at se hvordan Brøndby vil forsøge at låse en dybtstående modstander som Kolding op.

8 min - Som forventet er det en kamp, hvor Brøndby har været mest på bolden. Der er ikke megen bagrum at spille omstillinger på. En lang bold i dybden til Pavlovic har resulteret i en scoring fra serberen, MEN - helt korrekt - annulleret for offside.

3 min - Vi kører lige startopstillingen igennem. I dag med Schwäbe på mål og med en bagkæde foran ham bestående af Kabongo, Maxsø og Skipper. Wingbackerne er Bjur og Mensah. På midtbanen er det Børkeeiet som den dybe 6er, og med Frendrup og Corlu som 8ere. I forreste kæde er det Uhre og Pavlovic.

1 min - Brøndby ligger ud i et høj pres, Rezan vinder et frispark højt i banen i højreside

0 min - Vi afventer kick off i træningskampen.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Joblar
  • Joblar   16. januar 2021   

  • Så fedt at vi er i gang igen, bliver spændende at se hvor vi står i forhold til de nye, U20 og de spillere der var ude med skader, FORZA BIF

  • Joblar
  • Joblar   16. januar 2021   


  • Det bedste der er sket indtil videre er, at kameramanden på Indefra fandt zoom-knappen.

---

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      16. januar 2021   

  • Skipper ligner langtfra en superligaspiller.
    2 enige

  • Mærsk
  • Mærsk
    Betalende bruger
      16. januar 2021   

  • Er der et sted man kan se en start 11?
     
    • @Mærsk Tjek 3. minut i Kaspers live-opdatering.
      2 enige
     
    • @Mærsk
      3 min - Vi kører lige startopstillingen igennem. I dag med Schwäbe på mål og med en bagkæde foran ham bestående af Kabongo, Maxsø og Skipper. Wingbackerne er Bjur og Mensah. På midtbanen er det Børkeeiet som den dybe 6er, og med Frendrup og Corlu som 8ere. I forreste kæde er det Uhre og Pavlovic.
      1 enig

    Se 3 flere kommentarer

  • Mensah har gjort det godt de første 45.
     
    • Saesonkort
    • Saesonkort
      Betalende bruger
      Top kommentator
      Top enige
        16. januar 2021   

    • @Broder Salsa, sjovt, jeg synes Mensah har været en katastrofe defensivt sammen med Skipper. Til gengæld har Kabongo været ok.

    Se 1 flere kommentarer

---

  • Joblar
  • Joblar   16. januar 2021   

  • Blev Singh også taget ud??
    1 enig
     
    • @Joblar Ja, han blev også taget ud

    Se 4 flere kommentarer

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      16. januar 2021   

  • Clean sheet er åbenbart ikke noget vi spiller med. Vi sætter A-kæden ind og kommer bagud..
     
    • Joblar
    • Joblar   16. januar 2021   

    • @Saesonkort har ikke set kampen men ud fra Kaspers ref er det en skuffende omgang

  • Sinbad
  • Sinbad
    Betalende bruger
      16. januar 2021   

  • Efter 90 min har vi ikke engang være tæt på score - jeg er i tvivl om der er skabt en chance - håber det er pga træning
    1 enig
     
    • Joblar
    • Joblar   16. januar 2021   

    • @Sinbad ligegyldig hvad skal vi jo kunne score og være foran mod Kolding, og så er jeg ligeglad med træningskamp, nye konstellationer osv osv det er bare for tyndt i min optik at vi ikke kan producere en chance over 90 min
      3 enige

    Se 1 flere kommentarer

---

  • Mystisk Hedlund ikke er kommet på banen?

  • Sinbad
  • Sinbad
    Betalende bruger
      16. januar 2021   

  • Det er skidt idag

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      16. januar 2021   

  • Er overskriften: “Et snævert nederlag til mægtige Kolding”?

---

  • Av en samlet set ringe kamp af Brøndby. Jaja træningskamp osv. Men det er præcist ligesom pokalkampene. Vi kan slet ikke skabe nok chancer mod de lavere rangerende hold. 128 minutter !!!! Og kun nogle få chancer skabt.
    Og hvad er der med Bruus...han kan ikke sparke en bold i kassen uanset hvor store chancerne er!?

    Træningskamp eller ej, det er godt nok sløjt
    2 enige · 1 god kommentar

  • Saesonkort
  • Saesonkort
    Betalende bruger
    Top kommentator
    Top enige
      16. januar 2021   

  • Bjur, Kabongo, Fallenius, Schwabe og Slimane er godkendt! Resten skal en lang tur i Brøndbyskoven i nat!




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder