Foto: ©
NYHED

Lucas Balck: Fantastisk oplevelse at spille i Brøndby

 
På trods af, at det ikke helt gik som håbet og forventet, har Lucas Balck haft en god tid i Brøndby IF. Nu ser angriberen frem mod et forår for BK Frem, der forhåbentlig kan byde på en masse kampe og scoringer.

    • 3point.dk
      11. februar 2020 - Klokken 07:04
  • 3point.dk
  • 3point.dk
    11. februar 2020 - Klokken 07:04

Mandag skrev den tidligere Brøndby-angriber Lucas Balck under på en aftale med BK Frem efter at have trænet med i nogle uger. Desuden blev det til ialt tre mål i tre træningskampe, og mål har Balck ambitioner om at score en hel del af for sin nye klub. Aftalen gælder for resten af sæsonen.

- Det jeg gerne vil opnå i BK Frem er først og fremmest at vænne mig til seniorniveau. Jeg håber på at komme til at spille en masse kampe foran de mange Frem-fans og score en masse mål. Så kan man måske en dag få lov til at vise sig frem på den store scene, siger Lucas Balck til 3point.dk, inden han også sætter lidt ord på sin tid i Brøndby IF.

LÆS OGSÅ: Tidligere angriber fra Brøndby U/19 bomber i træningskamp for BK Frem

- Det har været en fantastisk oplevelse at spille i Brøndby. Det blev desværre ikke helt til, hvad jeg havde forventet og håbet på, men det blev en oplevelse, jeg vil tage med i min bagage til min videre udvikling. Også stor tak til mine holdkammerater i Brøndby, som har været klasse både på og udenfor banen, slår den tidligere Brøndby-angriber fast.

BK Frem overvintrer på en femteplads i 2. Division Pulje 1 med fem point ned til syvendepladsen. Top 6 skal senere på foråret spille om oprykning til NordicBet Ligaen sammen med top 6 fra 2. Division Pulje 2. BK Frem åbner forårssæsonen på Gentofte Stadion mod HIK den 7. marts kl. 13:00.

Stillingen i 2. Division Pulje 1

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder