Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Målscorer Bruus: Vi kæmper vores sag

 
Andreas Bruus er glad for det ene point, som det blev til torsdag aften mod FC Midtjylland. Alt tæller i en hård periode.

  • Nanna Møller Karlsen
   12. maj 2022 - Klokken 23:51
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  12. maj 2022 - Klokken 23:51

Brøndby IF var torsdag aften en tur i Herning, hvor de tørnede sammen med guldbjlerne fra FC Midtjylland. Men det lykkedes de blå/gule at drille hjemmeholdet, som ellers bragte sig i front med 2-1 sent i kampen.

Men kampens allersidste aktion blev Andreas Bruus, der med venstrebenet smaskede bolden i nettet til 2-2.

- Det er lidt den samme historie som før. Vi får måske stillet os lidt for lavt, og så kommer der to hurtige mål, som går ind på os. Det har været problemet gennem Mesterskabsspillet. Men vi har valgt at skyde brystet frem. Vi har en del modgang i øjeblikket og det kører ikke som vi ønsker det. Så har vi sat os sammen i bussen og arbejder stenhamrende hårdt, sagde Bruus efter kampen i mixed zone.

- Vi scorer sent mod FCK og vi scorer sent i dag. Det viser, at vi kæmper vores sag. Det er måske ikke så pænt og poleret, men det er, hvad det er. Det handler om at arbejde hårdt. Det er både hårdt for fansene og for os.

Brøndby IF er stadig uden sejr i Mesterskabsspillet og Andreas Bruus erkender, at det er en hård periode.

- Jeg vil aldrig nogensinde sige at et uafgjort resultat føles som en sejr, men jeg vil gerne sige at det var en kæmpe forløsning. Vi har nogle ting der går os imod lige nu. Det er skuffende for både os og fansene, men at vi i det mindste kan få svaret igen i disse kampe, hvor vi er lidt pressede... det er bare rart at kunne vise at vi står sammen som hold og klub.

Brøndby-backen er ligeglad med hvor mesterskabet havner, når nu det ikke kan lande på Vestegnen igen.

- Midtjylland, Brøndby og FCK... Vi elsker at drille hinanden. Vi har ikke været så gode i Mesterskabsspillet, men nu kan vi blande os i hvordan det kommer til at falde ud. Jeg er ligeglad hvem der vinder. Jeg synes bare det er sjovt at drille dem i toppen.

Bruus' scoring til 2-2 i 90+5 har givet en del Brøndby-fans mindelser om dén Horsens-kamp i 2018. Denne gang spænede Bo Henriksen bare ikke ned langs sidelinjen. Det gjorde Niels Frederiksen til gengæld. Bruus vil ikke sige for meget om det, men 2018 gør stadig ondt, erkender han.

- At jeg kan få lov at lave lidt god lir til fansene derude, det er okay.

- Det gør ondt på alle, der var med dengang. På alle spillere og fans. Nu fik vi et mesterskab sidste år. Det var et lille plaster på såret, men jeg tror aldrig nogensinde man vil glemme det. Jeg har selv været i klubben, siden jeg var ni år. Jeg har holdt med Brøndby siden jeg var helt lille. Jeg kan love dig for, at det stadig gør ondt, når jeg tænker tilbage på det. Men det er rart for mig, at jeg kan tænke tilbage på et dansk mesterskab også. 

Brøndby IF skal på søndag en tur til Aalborg og spille sæsonens næstsidste kamp.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Superligaens hurtigste wing back.

  Tak for dit mål Bruus og for at lukke kæften på Bo Henriksen. Horsens kampen endte også 2-2 med mål til sidst, nu laver vi samme resultat med sidste øjebliks mål. Som man siger Bo Henriksen: ´KARMA IS A BITCH´
  1 enig · 5 god kommentar

 • Bruus er voldsomt undervurderet, fremragende fremadrettet og i øvrigt vores topscorer i Mesterskabsslutspillet med nu 2 mål ;-)
  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Sunderland meget enig med dig, han er faktisk superligaens 2-3 hurtigste spiller, og speed er bare ikke noget du kan træne dig til.

   Selvom ikke alt lykkedes for ham, så er netop det våben virkelig fedt at have for en træner.

   Husker alle hvordan Rommedahl styrede landsholdet og var med i ½ af alle mål i hans mange kampe, han var vores farligste våben og det forstod Morten Olsen , selvom han fik en del kritik for det.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER