Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Målscorer Vigen: Det er en stor ting for mig

 
Lasse Vigen blev skiftet ind og var afgørende for Brøndby IF i sejren over FC København. Det er en stor ting for midtbanespilleren, som ved, hvor meget disse kampe betyder.

  • Nanna Møller Karlsen
   8. marts 2021 - Klokken 14:35
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  8. marts 2021 - Klokken 14:35

Efter en times spil var stillingen 0-0 i derbyet mellem Brøndby IF og FC København, men så blev Lasse Vigen og Anis Slimane sendt i aktion. Førstnævnte fik sat et tungt aftryk på kampen, da han kom ind og klaskede bolden i kassen på fornem vis.

- Jeg kunne godt mærke, at jeg ramte den godt. Det er en af de følelser, man kan have lidt svært ved at sætte ord på, men det var fedt, sagde Vigen i mixed zone efter kampen.

- Anis (Slimane, red.) og jeg bliver kaldt op og de siger, at kampen er et sted, hvor vi er ved at få et fysisk overtag. Derfor vil de gerne have nogle ind, som kan holde i bolden. Det ved jeg ikke, hvor godt vi lykkedes med, men i hvert fald fik vi skabt nogle få muligheder og det var en kamp, der kunne være gået begge veje på det tidspunkt, så det var selvfølgelig dejligt at den gik vores vej.

Hvad betyder det for dig at komme ind og være afgørende i et derby?

- Det betyder tæt på ubeskriveligt meget. Jeg kender betydningen af disse derby-kampe, for jeg har været her en del år efterhånden. Jeg har altid håbet at kunne have en afgørende fod med i et derby og få den oplevelse og give det til holdet. Det er en stor ting for mig. Jeg er rigtig glad for det og jeg synes det er fantastisk at vi endnu en gang kunne slå dem.

26-årige Lasse Vigen har kontraktudløb med Brøndby til sommer.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    8. marts 2021   

 • Jeg vil sige om udskiftningerne, at Niels Frederiksen ramte rigtigt med Vigen og Slimane, men Børkeeiet har været taktisk helt forkert i de to seneste kampe. Statistisk set er defensive ændringer -EV. Brentford og FC Midtjyllands trænere har kun en ufravigelig ramme. Det er en No-go at skifte defensivt ud. Det næste mål skal altid jages, da det er dokumenteret +EV.

 • Lasse, Lasse jeg er vild med din kasse! ♡
  Det er så fedt at se hvordan det lykke ham drive bolden frem og være afgørende. Jeg ved godt at Lasse langfra altid lykkedes - men for pokker hvor det varmer mit Brøndby hjerte at se den bold gå ind.
  2 enige · 1 god kommentar

 • Tror Vigen bliver bedre og bedre jo længere tid han kan holde sig skadesfri.
  3 enige · 2 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021