Mads Beyer
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Mads Beyer: Meget imponeret af Jesper Lindstrøm

 
I dag kan du blive klogere på U/17-holdets midtbanedirigent Mads Beyer, der blandt andre ser op til Jesper Lindstrøm.

  • Mads Beyer
  • Nanna Møller Karlsen
   16. januar 2021 - Klokken 17:11
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  16. januar 2021 - Klokken 17:11

Her i pre-season kan du lære spillerne fra Masterclass lidt bedre at kende. Vi har stillet spørgsmål til spillerne på U/17- og U/19-holdet.

I dag er turen kommet til midtbanespilleren Mads Beyer, der i sommer skiftede fra Lyngby til Brøndby og nu spiller på U/17-holdet.

Udover dig selv - hvem af dine holdkammerater skal vi holde øje med i foråret?

- Først og fremmest har det været et godt efterår, som har præget de gode holdpræstationer. Jeg vil gerne starte med at fremhæve vores forsvarsspillere. De kan derfor alle få et stærkt forår. Så er der også Benjamin Luka Kold på 6er-positionen, som har været med til at binde vores hold sammen rigtig godt sammen. Så er der selvfølgelig Bertram Kvist, som helt sikkert vil være en profil i foråret. Helt fremme vil jeg siger Oscar Sejrup, som har meget fart og er en god afslutter.

Hvorfor valgte du at spille i Brøndby Masterclass?

- Jeg så gode muligheder for at udvikle mig yderligere i Brøndbys Masterclass-setup, da de har et rigtig professionelt setup, hvor jeg gerne ville være en del af en offensiv og aggressiv spillestil med højt pres og boldbesiddelse. Desuden har de også et rigtig godt tilbud på Brøndby Gymnasium.

Hvad er dine forventninger til dig selv og holdet i foråret? Hvilke mål har du sat dig?

- Det er at vi fortsætter den gode udvikling/spillestil med holdet. Og så er førsteprioritet selvfølgelig guldet og andenprioriteten at ende i top 3.

- Mit eget for foråret er at være en profil på U/17-holdet, hvor jeg gerne vil bidrage med mål og assists.

Hvad har dit bedste/største minde på fodboldbanen været?

- Jeg vil fremhæve den første turneringskamp i Odense mod OB, hvor vi vandt 7-1. Vi spillede en stor kamp og var dominerende i alle spillets faser. Jeg bedrog selv med to mål og to assists i denne kamp, som var min første turnering kamp med Brøndby. Desuden var det meget stort også, da jeg spillede min første landsholdskamp mod Tyskland i Duisburg, hvor jeg spillede hele kampen og vi vandt 4-0.

Hvilke spillere som spiller samme position som dig selv ser du op til?

- Jeg har altid været stor fan af Barcelona, så der er flere af deres spillere jeg har set op til. Jeg vil især fremhæve Iniesta og Messi, som spiller fodbold på et helt særligt niveau og deres kampe har jeg altid nydt at se på. Hvis herhjemme er jeg meget imponeret af Jesper Lindstrøm, som gør det rigtig godt for tiden.

Hvad gør du, uden for banen, for at sikre du bliver professionel fodboldspiller? - er det hårdt?

- Jeg ved at det er vigtigt med gode søvnvaner og rigtig kost. Udover det forbereder mig selfvølgelig både inden kamp og træning mentalt og fysisk, så jeg er klar. For mig er det også vigtigt at havde noget andet end fodbold, så det ikke bliver det samme hele tiden. Derfor bruger jeg også tid med venner ude for fodbolden.

Fakta:

Højde: 187 cm.
Vægt: 72 kg.
Position(er): 8er og 10er
Favoritben: Højre
Tidligere klub(ber): GVI og Lyngby BK
Kontraktlængde: 30. juni 2022
Fødselsdato: 25. august 2005
Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
    1 måned(er) siden   

 • Der er nu noget over unge mennesker, der gør sig umage og udstråler at de lægger kræfter i. Det er fornøjelig læsning, tak!
  6 enige · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder