Mads Hermansen
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Mads Hermansen: Lige nu synes jeg det ser godt ud

 
Mads Hermansen gør hvad han kan og arbejder hårdt for at tilkæmpe sig pladsen i målet i Brøndby IF.

  • Mads Hermansen
  • Nanna Møller Karlsen
   26. marts 2021 - Klokken 13:40
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  26. marts 2021 - Klokken 13:40

Den unge Brøndby-keeper Mads Hermansen er lige nu med det dansk U/21-landshold til EM. Til dagligt er han andetvalg i Brøndby efter Marvin Schwäbe, men det ligger i kortene at tyskeren forlader Vestegnen ved kontraktudløb til sommer.

Det åbner døren for Hermansen, som dog ikke har fået noget konkret at vide om planerne på målmandsposten til sommer.

- Jeg gør alt, hvad jeg kan hver eneste dag. Jeg arbejder så hårdt, jeg kan. Lige nu synes jeg, det ser rigtigt godt ud. Jeg glæder mig til sommer, siger Hermansen til bold.dk.

Brøndby hentede denne vinter målmandstalentet Jonathan Ægidius i Lyngby. Han er et par år yngre end Hermansen, men hentet til førsteholdstruppen. Det kan godt se ud som om de to skal konkurrere om pladsen i målet.

- Det må det være. Jonathan er en fin fyr og fin målmand, så vi skal også lære hinanden at kende, selvom vi måske kommer til at være konkurrenter. Sådan er fodbold også. 

Mads Hermansen er med til U/21 EM som en af tre keepere. Han er den yngste af dem og med sine 20 år, kan han også være en del af det næste U/21-landshold.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg forstår simpelthen ikke, at han ikke har fået nogen chancer endnu. Han er da nødt til at blive prøvet af, så vi kan få en fornemmelse af, om han vil kunne være vores førstemålmand i superligaen og de europæiske kampe. Det blir noget af en ilddåb på den anden side af sommerferien!
  2 enige
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     26. marts 2021   

  • @Anton Dværg han har fået nogle kampe i pokalen og jeg tror man vurderer, at han er klar. Men man skifter ikke bare på målmandsposten da det skaber meget usikkerhed.
   2 enige · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Anton Dværg Ja, det bliver da lidt angstprovokerende. Det er mange år siden, vi har smidt en ung, uprøvet målmand på kassen.

   Det er svært at skifte nu, men var noget skuffet over, at han ikke fil Fremad Amager kampen. Hvis man mener han er god nok, burde han have fået chancen i pokalturneringen.
   2 enige

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @Anton Dværg jeg vil ha det meget svært med at Brøndby skal ha en fuldstændig uprøvet målmand stående på kassen i næste sæson. Især med tanke på at der også kan være sket en del med forsvaret og også som du selv nævner hvis man skal ud og spille europæisk, det kan ende med at tage alt hvad der hedder selvtillid ud af den unge mand.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder