Magnus Ravn
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Magnus Ravn skifter til Fremad Amager

 
Magnus Ravn skifter Brøndby IF ud med Fremad Amager, hvor han har underskrevet en kontrakt som seniorspiller.

  • Magnus Ravn
  • Nanna Møller Karlsen
   11. januar 2022 - Klokken 19:42
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  11. januar 2022 - Klokken 19:42

Magnus Ravn tager denne vinter afsked med Brøndby IF, hvor han har spillet nærmest hele sin ungdomstid. Han rykker i stedet til Fremad Amager, hvor han har skrevet under på en seniorkontrakt. 

Ravn er 19 år gammel og er søn af den tidligere Brøndby-profil Allan Ravn, som nu er direktør i netop Fremad Amager.

- Magnus har været en fast bestanddel af Brøndby IF’s Masterclass, og har været i stand til at fortsætte en udvikling både som U15, U17 og U19-spiller. Jeg er sådan set ligeglad med hvad hans fars rolle er i den her fodboldklub, da det her handler om Magnus og hans potentiale. Han er startet rigtig godt til træning, og har en ekstrem stor lyst til at lære og forstå. Han har nogle gode egenskaber som venstreback, som der er spændende at arbejde videre med, og det tror jeg på at vi kan forløse. Den trup sammensætning med rutinerede spillere og unge talenter vi arbejder på, er også med til at give Magnus et godt rygstød i udviklingen blandt rutinerede forsvarsspillere som Kanstrup og Lumb. Og i øvrigt skal vi rette lidt ind efter No-Bullshit attituden igen, og her opfylder de andre nyankommne spillere og Magnus lige præcis den mentalitet, lyder det fra sportschef Gaxe om signingen af Ravn.

I Fremad Amager tilslutter Ravn sig også den tidligere Brøndby-spiller Michael Lumb, der har foretaget samme skifte denne vinter.

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Fed mulighed for Magnus. Man må sige, at Gaxe og Allan Ravn stiller deres røv i klaskehøjde. Min fornemmelse er ikke, at de har meget kredit hos FA’erne.

  Det betyder til gengæld, at U19 står uden naturlige venstre backs, hvis Filip Andersen fortsætter i midten. Ligner Hjalte på venstre back samt godt med spilletid til Grosso.
   
  • @Klipklapperen mon ikke man anvender nogen fra u17 for resten af sæsonen

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    17 dage siden   

 • Av! Så starter sangen om nepotisme…
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021