Foto: Teis Markfoged ©
VIDEO

Marinus Larsen jagter Superliga-debut: Skal ind og smage på duellerne

 
Midtbanespilleren Marinus 'Mini' Larsen jagter sin Superliga-debut og føler, at den kommer nærmere.

  • Nanna Møller Karlsen
   5. april 2022 - Klokken 22:24
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. april 2022 - Klokken 22:24

Marinus Larsen leverede tirsdag eftermiddag et stærkt indhop for Brøndby-reserverne mod FC Nordsjælland.

U/19-midtbanemanden jagter sin Superliga-debut og føler den kommer nærmere. Han kan blandt andet bruge reservekampene til at komme ind og smage på duellerne i voksenfodbold. 3point.dk fangede ham efter kampen på Right To Dream Park:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg håber virkelig man ser hans vej meget snart. Det er vel et af de mest åbenlyse talenter i mange år.

  I 2020 og januar 2021 tvang CV indirekte NIels Frederiksen til at bruge de unge, for der var ikke andre. Nu har vi en alt for stor trup med spillere i periferien af holdet, der tager pladserne i kamptruppen uden at tilføre holdet noget. Spillere med et talent som Marinus skal spille førsteholdsfodbold, inden de bliver seniorer. Ellers hænger vores strategi ikke sammen.
  9 enige
   
  • @Klipklapperen Er meget enig.
   1 enig
   
  • Joblar
  • Joblar   6. april 2022   

  • @Klipklapperen hørt, ser virkelig også gerne snart at NF giver og tager en chance med de unge, der er jo efter min bedste overbevisning ingen af dem (Marinus, Friedrich, Kvistgaarden) der har vist at de ikke kan være med, så spil dem nu NF.
   2 enige
   
  • Betalende bruger
     6. april 2022   

  • @Klipklapperen Brøndby skal ikke være en eller anden version 2.0 af FCN. Det Brøndby har brug for er 1-2 - måske 3, hvis Maxsø smutter til Sommer - spillere fra hylden over den vi pt. henter fra (22 årige med potentiale), så der er flere de unge/udviklingspillerne udefra, kan læne sig op ad til træning og i kampene - hvilket ifølge BT også er planen til sommer.

  Se 2 flere kommentarer
   
  • @Klipklapperen
   Enig. Marinus ligner ikke en der er langt fra f.eks. Cappis. Hvis NF deler den vurdering, bør Marinus foretrækkes. Han kommer formentlig til at spille en væsentlig rolle på holdet allerede fra næste sæson, så han skal så småt spilles ind allerede nu med nogle indhop.
   1 enig

 • Marinus er i min startopstilling, i den ene af dem. Men at CV igen skal roses, for indirekte at have tvunget NF, fordi der ikke var andre at bruge

  Er for mig en sandhed med modifikationer, selvfølglig tvang CV ikke indirekte NF til det, der var også andre spillere NF kunne bruge, de leverede bare ikke varen eller var gode nok. Men det gjorde særligt Frendrup og Jobbe, det er dem æren tilfalder og NF for at tro på dem fremfor spillere der havde fået flere chancer

  Så derfor valgte NF at give dem spilletid, ikke pga der ikke var spillere at tage af men kvaliteten så han større hos de unge som i øvrigt greb den efter de andre ikke havde leveret tidligere, så CV skal ikke have ros for denne succes det blev det skal de unge og NF for at bruge dem. Men enig i man skal satse mere på de store MC talenter ikke fordi der er så mange af dem der står lige på spring, men en spiller som marinus bør få chancen. Rado har i mange kampe ikke leveret, så gerne Cappis få muligheden der. Så kan vi også få et mere offensivt tænkende hold, for det er ikke særlig sjovt at se bolde til side og side.
  1 enig
   
  • mimor1
  • mimor1   6. april 2022   

  • @Frihedforevigt Bare svært at få holdet til at tænke offensivt, hvis taktikken er defensiv, hvilket den har været hele foråret
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @Frihedforevigt Det er fakta, at vi i januar 2020 sagde farvel til fire etablerede spillere uden at hente nye ind. Det betød, at Slimane startede inde i forårspremieren mod OB ligesom Morten Frendrup blev på holdet efter Rados comeback. Det kan ikke diskuteres.

   CV satte den tvingende nødvendige retning. Vores enorme succes kunne ingen have forudset, og selvfølgelig tilfalder æren for den spillerne selv og trænerteamet.
   1 enig

  Se 5 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   7. april 2022   

 • Når der er tale om store talenter i alderen 16-17 år. bør de få nogle minutter, det vil også give dem endnu mere motivation, samt en bedre idé om, hvad det kræver at spille på første holdet. Det ville være godt, hvis NF havde 1-2 af de største talenter med i kamptruppen og kunne give dem chancen ind i mellem. De talenter som er kommet op som en fast del af første holdet, men som ikke rigtig rykker sig, bør til gengæld udlejes, så de fast får spilletid i bunden af SL, eller en klub i første div. Ellers går de i stå.

  Det hjælper ikke de fastholdes til kun reservekampe og u19, de skal møde bedre modstandere for at udvikle sig og nogle gange kan lidt luftforandre virkelig rykke en spiller, når der er nye øje eller et andet spilkoncept.

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder