Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Masterclass: Fire amerikanske talenter på udvekslingsophold

 
På Brøndbys U19-hold vil man i de første to uger af opstartsfasen have besøg af fire amerikanske talenter og et stabsmedlem fra MLS-klubben Real Salt Lake.

  • Per Bang
   17. juli 2023 - Klokken 13:37
 • Per Bang
 • Per Bang
  17. juli 2023 - Klokken 13:37

Da Scott Krase, bestyrelsesmedlem i Brøndby A/S, senest deltog i BrøndbyLyd, åbnede han op for, at et amerikansk hold ville besøge Masterclass i opstartsfasen. 

Nu kan man på brondby.com læse nærmere om et besøg fra ungdomsakademiet i MLS-klubben Real Salt Lake, der bl.a. er ejet af Davis Blitzer, investoren der er bestemmende medejer i Global Football Holdings og dermed Brøndby. 

Head of Talent i Brøndby Masterclass, Christian Larsen, fortæller om besøget.

- Her i opstarten får vi besøg af fire amerikanske talenter og et stabsmedlem fra MLS klubben Real Salt Lake, der er her på et kort udvekslingsophold. Det vil give os en rigtig god mulighed for at få et indblik i, hvordan det fysiske og tekniske niveau er på talenter fra et velrenommeret amerikansk akademi i forhold til niveauet på vores egne drenge fra Brøndby Masterclass.

- Vi har et stort strategisk ønske om at benchmarke vores arbejde i Brøndby Masterclass, ikke bare op imod andre danske klubber, men også udenfor landets grænser for at sikre, at vi kan konkurrere om at uddanne og tiltrække de bedste talenter, og dette er en rigtig god mulighed for at se niveauet an fra et MLS-akademi.

 

Brøndbys Masterclass hold starter træning op i denne uge.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Kuffe
 • Kuffe   17. juli 2023   

 • Spænende

 • Jeg ved godt at der også findes alle mulig skrækhistorier med flerklubsejere osv. Men det her lyder spændende og rimelig uskyldigt, og kunne give noget mere indblik i niveauet og det amerikanske marked.
  12 enige · 4 god kommentar

 • Jeg tror vi sagtens kan lære af Real Salt Lake, når vi ser vores egen komme op i Superliga truppen synes jeg altid de ser ud som om de mangler på den fysiske side, måske kan vi lære af MLS der :)
  1 enig
   
  • @Vainio74 Eller af AGF, fck og fcm. Måske også af Randers.

---

 • Interessant - måske vi også kan sende nogle af vores trænere og spillere nogle uger til udlandet. Fed oplevelse for de unge spillere at matches mod andre end dem de spiller til daglig med - og ligeså god læring for trænerne, for at få inspiration og se hvordan andre gør det. Vidensdeling er vigtigt! Og en af de positive ting ved flerklubsejerskab - men kunne samtidigt klares ved “venskabsklubber”, men er måske lettere at gennemføre ved hjælp af flerklubsejerskab, da der er en anden form for interesse fra ejerne i at det sker.
  1 enig

 • Virkelig fedt og god nyhed, vi trænger til noget nyt.

  Ikke kun talenter fra Norden som CV tidligere har bebudet

  Der render så mange super unge usete talenter rundt udenfor Europa.

  forandring fryder, og det er positiv læsning, at Scott bringer det med
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • @Brøndby if for evigt Er det med Norden ikke en ledelsesbeslutning?

  Se 3 flere kommentarer
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder