Oscar Schwartau
Foto: Teis Markfoged ©
PODCAST

Masterclass Magasinet: Hvor blev teenagerne af?

 
Masterclass Magasinet er tilbage! Her kan du høre første af mange afsnit resten af året.

  • Oscar Schwartau
  • Nanna Møller Karlsen
   19. april 2023 - Klokken 10:26
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  19. april 2023 - Klokken 10:26

Masterclass Magasinet er tilbage! Takket være jer. Vi har ikke kunne finde en partner på formatet, hvorfor det har ligget stille. Men nu kan vi genoplive det i en endnu skarpere form, fordi I er 500, som støtter os gennem 3point.dks venner med et månedligt eller årligt beløb.

Det vil sige, at jer der lytter med, er partner på programmerne, som fremover vil udkomme én gang om måneden. Tak! I sikrer også at vi kan livedække SAMTLIGE U/17- og U/19-kampe, som vi har gjort indtil videre i denne sæson.

Vil du også støtte os? Meld dig ind og og støt med et månedligt eller årligt beløb.

Masterclass Magasinet vil fremover udkomme en gang om måneden, hvor vi hver måned tager temperaturen på U/17- og U/19-holdet. Hvordan er det gået siden sidst? Hvem har været månedens profil og månedens overraskelse?

Hver måned vil vi også diskutere et tema inden for talentudvikling. I denne måned debatterer vi Brøndby IFs brug, eller manglende brug, af teenagere, og de konsekvenser, det kan få.

Nanna Møller Karlsen er vært og Jakob Kjærgaard, der dækker Masterclass for 3point.dk, er med i studiet.

Lyt til Masterclass Magasinet her eller find afsnittet, hvor du foretrækker at høre podcast:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jeg er meget enig i at vi skal have flere unge igennem, men der må ikke gives fribilletter for kravet i Brøndby er sejre, og hvis de ikke kommer så er fanden løs, det er alt andet lige nemmere i f.eks hos fcn-Randers-Silkeborg hvor presset er ikke eksisterende ifh til BIF, så ja enig, men de unge skal altså kunne præstere fra dag et ellers gør vi dem helt sikkert en bjørnetjeneste
  1 enig
   
  • @niear960

   De sidste 15 år har BIF smidt en formue efter middelmådige indkøb.
   Imens har FCK, FCM og FCN formået at sluse masser af talenter ind.

   Så vidt jeg husker har BIF aldrig vundet et mesterskab uden egne talenter spillede en meget vigtig rolle.

   Det er meget sigende at BIFs eneste mesterskab de sidste 15 år kom i den sæson hvor man var tvunget til at bruge egne talenter.

   Så rent empirisk giver det virkelig god mening at give masterclass spillere chancen.

   Mht bjørnetjenester - den køber jeg ikke. Jeg kan ikke komme i tanke om nogle talenter i BIF-regi der er knækket fordi de fik chancen for tidligt. Til gengæld kan jeg komme i tanke om adskillige der rådnede op på bænken.
   3 enige · 1 god kommentar
   
  • @niear960 Den køber jeg simpelthen ikke, og det er præcis den tankegang der holder MC tilbage. FCK og FCM bringer også deres unge, og de spiller kontinuerligt med helt i toppen.

   Brøndby er ikke et specielt sted, og de unge skal ikke beskyttes. De skal have spilletid og tillid for at kunne udvikle sig, og alle interessenter hungrer efter at det sker. Samtidig er det jo ikke fordi vores etablerede spillere præsterer. Der er spildt væsentlig flere talenter på ikke at få chancen end at få chancen for tidligt.
   4 enige

 • Uche88
 • Uche88   19. april 2023   

 • 1 god kommentar

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    19. april 2023   

 • Jeg er fan!

  Men hvordan kunne I undgå at tale om fødekæden af backs, særligt Bakhit og Grosso?
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • Joblar
 • Joblar   20. april 2023   

 • Fed udsendelse og fedt at der kommer fokus på det kæmpe problem der er i BIF - MasterClass vs. SL

 • Super fin udsendelse. Jeg glæder mig allerede til næste afsnit. Det er særlig fedt at I researcher på nogle af de ting man diskuterer her på siden og andre steder, f.eks. det her med spillestilen på u-holdene, og hvorfor man vælger noget der afviger lidt fra 1.holdets stil.

  Vi er alle utålmodige med at få spillere som Schwartau og Nartey ind. Jeg tror det kommer i næste sæson. Da NF kom til, spillede han også kun Jobbe lige i starten, og ellers måtte vi vente et halvt år, indtil der var solgt profiler fra. Så kom Frendrup, Bruus, Slimane osv til, og Jobbe blev fast mand. Jeg tror trænerne gerne vil være så sikre på succes som muligt lige når de starter i klubbem, og så kommer modet til at bruge de unge talenter senere.

  Så for nu tror jeg vi må nøjes med Hermansen, Kvistgaarden og Slimane. Men det er klart, næste sæson skal der ske noget mere med spillere som Schwartau, Nartey, Marinus, Ægidius og Kvist, ellers vil det ikke være acceptabelt.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder