Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Matchvinder Klaiber: Bedste mål i min karriere

 
Sean Klaiber var naturligvis en glad mand, da han mødte pressen efter mandagens 2-1-sejr i Parken.

  • Nanna Møller Karlsen
   2. april 2024 - Klokken 10:52
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. april 2024 - Klokken 10:52

Sean Klaiber blev den store Brøndby-helt, da han mandag eftermiddag med et mål i tillægstiden sikrede de blå/gule en 2-1-sejr i Parken.

Højrebacken er ikke i tvivl om, at det var hans bedste mål i karrieren. Det var et flot mål, men vigtigheden af målet tillæger han også stor bedtydning.

- Det var det bedste mål i min karriere indtil videre. Fordi det var i et derby, det var et vigtigt øjeblik. Mål som dette kan afgøre mesterskaber. Jeg vil ikke kigge for langt frem, men vi bliver bare ved med at kæmpe hver dag og jagte den drøm, lød det fra Klaiber.

- Vi har troen på det altid og så er vi et hold. Vi er et sjovt hold, vi har det godt sammen og vi laver ting sammen uden for banen. Det er en stor ting at være bagud i Parken og ende med at vinde. Det er Brøndby lige nu.

Brøndby ligger godt til i tabellen og spiller med om det danske mesterskab. Og i truppen er der tro på, at man kan gå hele vejen.

- Vi skal tro på det. Vi skal tro på, at vi kan vinde mesterskabet. Men vi skal vise det hver dag på træningsbanen og arbejde hårdt alle mand hver eneste dag.

Mathias Kvistgaarden kom ind fra bænken og var med til at ændre kampen til Brøndbys fordel. Der er også brug for, at bænken kan ændre kampe, lød det fra Klaiber.

- Kvistgaarden var vigtig i dag med den fart, han har. Ohi spillede også godt. Han var stærk og tog mange dueller og lagde bolden af. Men Kvistgaarden var med til at ændre kampen. Hvis man vil gå hele vejen, skal man også have en stærk bænk, ellers har man ikke en chance.

- Begge hold viste et godt niveau i dag. FCK har også vist det i Champions League i denne sæson. Vi har respekt for dem, men de har også respekt for os. 

Brøndby IFs næste opgave er på hjemmebane mod Silkeborg IF på mandag.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Der var flere helte i den kamp, Klaiber var en af dem.

  Men Rasmussen assist er lige så høj klasse, for man kan se det er helt bevidst, og var god i forsvaret som ALTID.

  Kvistgaardens fantastiske mål, skabt af en liggende Vallys på jorden, der som altid kæmper ydmygt med alt han har, bolden videre til Suzuki, som laver en assist til kvist der score.

  Holdet og den vindermentalitet de har, er for mig alle helte, men uden Patricks flotte spil i hele kampen, og hans flotte redning kort før tid med Rooneys skud, så ville kampen være endt anderledes.

  Ja det hele er sku fantastisk når man vinder over FCK

  Klaiber før hans sindssyge mål, havde en del fejlafleveringer i kampen, og var ikke bedst.

  Målet tæller alt op og derfor fortjener han få masser af ros, for han er en gave til holdet, jeg elsker hans jubel til FCK fans

  Ærgreligt at Christian Nørgaard ikke var der til at gribe de øl krus, som FCK fans fejt kastede ind mod spillerne, så kunne Nørgaard passende have kastet dem tilbage til fjolserne, som kastede dem ind. For når vi taler om vores fan med pyro, så skal det fanme også give bøder til FCK, og deres fjolser der gjorde det
  1 enig · 3 god kommentar

 • Jeg kan blive ved med at se Klaibers mål igen og igen
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder