Foto: Freja Borne ©
NYHED

Mathias Greve: Har savnet følelsen af at juble efter en scoring

 
Mathias Greve kunne både notere sig for et mål og en assist i Brøndbys 4-0-sejr mod Hvidovre.

  • Nanna Møller Karlsen
   3. december 2023 - Klokken 23:15
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  3. december 2023 - Klokken 23:15

Brøndby IF sluttede søndag Superliga-efteråret af med en 4-0-sejr på hjemmebane mod Hvidovre IF. Det startede bøvlet, men så stod der Brøndby på det meste. Mathias Greve glæder sig over de tre point.

- Jeg synes, at det efter en lidt bøvlet start på kampen, var en professionel indsats, hvor der aldrig rigtig var tvivl om kampens udfald. Selvom vores spil måske ikke var helt så flydende som tidligere set, fik vi sat nogle gode angreb sammen, der også resulterede i fire scoringer, siger han til 3point.dk.

Brøndby ender med sejren Superliga-efteråret med et pointsnit på 2.0. Det vækker også glæde hos midtbanespilleren.

- Det var rigtig stærkt! Jeg tror, at vi alle sammen var en smule bekymrede efter tre runder, hvor vi stod med en ufortjent sejr i Silkeborg og to nederlag. Men vi har gennem hele efteråret haft god kontinuitet i den måde, som vi har arbejdet på, og det har gjort, at vi er endt med et flot pointsnit.

Greve scorede selv sit første mål i sæsonen, da han scorede til 4-0 i anden halvleg. Det var ren, rå glæde, han skulle af med under jublen.

- Det var skønt. Jeg har savnet følelsen af at juble efter en scoring, så det var ren glæde, der kom ud der.

Mathias Greve noterede sig også for en assist i kampen og har nu assisteret i to kampe i streg.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Vallys spiller bedre, når Greve er på banen synes deres sammenspil er bedst.

  Mange herinde har været efter Greve, han viser sig igen på bedste vis. En lang skade tager tid, til at finde sit niveau og form, og derfor skal man have mere tålmodighed, og samme som roser ham nu, er samme som få kampe forinden ville af med ham. Det er for mig usagligt man skifter holdning konstant, ligesom når vi vinder over bundholdet, men kampen før smider en sejr væk, så høvler folk træner og andre ned, men nu forsvare de samme ham.

  Svært at forstår man konstant skifter mening, som vinden den blæser.

  I øvrigt, så forstår jeg ikke, at man ikke lod Vallys sparke straffesparket, hans teknik er god nok, og han kæmper om at blive superliga topscore, som også har en pris med sig, samt opmærksomhed for interesseret klubber, og det øger hans salgsværdi som vi må forvente kan ske nå som helst.

  Vil man have ham til min sommeren 2024, så kan jagten på at blive topscore, øge Vallys interesse i at blive resten af sæsonen eller længere, skal han sælges vil det også øge hans værdi.

  Nu handler det om Greve, flot mål, og tillykke med du IGEN modbeviser kritikerne
  1 god kommentar
   
  • @GARFIELD selvfølgelig lader man ikke vallys sparke straffe når vi har en angriber ser aldrig har brændt et for os, og samtidig har brug for selvtilliden, og stod den til vallys tror jeg han ville give bolden til Ohi uanset..

   Du snakker om at skifte mening, du skifter mening konstant, og har selv ændret mening omkring Greve, det er simpelthen sp tilgrin, så meget selvkærlighed og selvpromovering su forsøger dog med herinde, igen og igen ha ha ha ha ha
   4 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer
   
   
  • @GARFIELD
   Greve er ikke god nok hvis vi vil mere end top-6.
   Der skal købes en klassespiller til 20 mill+

  Se 1 flere kommentarer

 • Per Pøl
 • Per Pøl
  Betalende bruger
    4. december 2023   

 • Dejligt med en god kamp af Greve. 2 mere i pokalen og så kan han holde fortjent juleferie

 • Sjovt... nu har jeg i hvert fald, og sikkert mange af jer andre også, virkelig ønsket os der kommer en midtbanespiller mere i feltet til afslutninger, for de har været aldeles manglende, og vupti... så er Greve her og der og alle vejene :-)

  Man skulle jo næsten tro JS læser ens kommentar, måske er det lige i overkanten og tro, hahaha.. Men super fedt og se de har ændret taktik omkring Greves løb og opgaver, det gør det meget sværere og dække af for os, hvis vi har en mere, der konstant kommer med løb i feltet.

  HHhhhmmmm, Måske vi slet ikke mangler en ny midtbanespiller, det er måske træneren der ikke formår og sætte spillerene og holdet rigtigt? ligesom det tog 6-9 mdr. med Wass og Vallys osv. Nej, her er jeg nok for hård, vi har flyttet os meget, og det er vildt flot. Jeg er så glad på alles vegne, både spillere og stab, men det er da lidt bemærkelsesværdigt, at når selv os sofa trænere råber på en midtbanespiller, som tager løbene og kommer til afslutninger, så har de pludselig trænet det, for det var jo meget tydeligt og se.
  (Og nej, det er ikke fordi han har været skadet, han tog ikke de løb inden ,under eller efter hans skader, før end i går).

  1 enig · 1 god kommentar
   
  • @MetroTilStadion Der skal mere til end en god kamp mod Hvidovre. Greve skal bevise sig over tid.

   Jeg synes ikke, at Greve er en kvalitetsspiller. Hvis han skal overbevise mig, skal han levere kontinuerligt. Og det har han ikke gjort.

   Jeg synes han er alt for sløset i sit spil.

   Ja, han spillede godt mod et første divisions hold. Men de foregående 60 kampe han har spillet, er ikke just imponerende.
   1 enig

  Se 1 flere kommentarer
   
  • @MetroTilStadion
   Og vores midtbane med Vallys, Wass og Greve var en åben motorvej i første halveg. Det var mod Hvidovre. Hvidovre må ikke løbe gennem vores midtbane på den måde.
   
  • @MetroTilStadion

   Enig Greve er god nok og har bevist det før sin skade

   Han havde i sidste sæson rigtig gode kampe og så røg han ind i en skade

   Greve har masser af kvalitet

  Se 2 flere kommentarer

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder