Martin Retov og Mathias Greve
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Mathias Greve på tavlen i uafgjort reservekamp

 
Mathias Greve scorede for Brøndby IF, da reserveholdet tirsdag eftermiddag spillede 1-1 med Lyngby BK.

  • Martin Retov og Mathias Greve
  • Nanna Møller Karlsen
   16. november 2021 - Klokken 14:38
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  16. november 2021 - Klokken 14:38

Der var kampminutter i benene til en række Brøndby IF-reserver, da de tirsdag eftermiddag tog imod Lyngby BK på bane 1 i Brøndby. De blå/gule stillede med følgende hold fra start:

Thomas Mikkelsen
Andreas Bruus - Sigurd Rosted (C) - Kevin Tshiembe - Blas Riveros
Mathias Greve - Tobias Børkeeiet - Christian Cappis
Marko Divkovic - Andrija Pavlovic - Oskar Fallenius

Indskiftere i kampen: Jens Martin Gammelby, Mathias Kvistgaarden, Andreas Pyndt og Jagvir Singh

Det var på papiret et stærkt Brøndby-hold, som mødte et tilsvarende stærkt Lyngby-hold. Der blev spillet to gange 35 minutter, men første dans blev en halvsløj omgang uden de store chancer til hverken den ene eller den anden side. 

Brøndbys største mulighed tilfaldt Christian Cappis, der kom fri i højre side af feltet efter forarbejde af Oskar Fallenius, men sparkede i sidenettet. Det var imidlertid ikke alle på bane 1, der kunne se hvilken side af nettet, den gik i, så skuddet medførte spredte klapsalver, men altså ingen mål.

Amerikanske Cappis var generelt set Brøndbys bedste i en første halvleg, hvor der ikke var meget at skrive hjem om. Det blev bedre efter en kort pause.

Tobias Børkeeiet lå på den defensive midtbane og er til daglig i hård konkurrence med Josip Radosevic og Morten Frendrup. Derfor bliver det ikke til så mange minutter for Børkeeiet, men han efterlod et fint indtryk i reservekampen. Han var Børkeeiet dygtig til at finde pasningslinjer op gennem banen, hvilket satte flere gode Brøndby-angreb i gang, ligesom han brød flere farlige Lyngby-angreb.

Jens Martin Gammelby blev skiftet ind fra anden halvlegs start og gjorde også en god figur. Først var Cappis dog igen tæt på, men måtte se sin afslutning blokeret. Men ikke længe efter lykkedes det for Brøndby. Mathias Greve tog et godt løb i feltet og fik serveret bolden i panden af Gammelby. 1-0 til Brøndby. Greve var meget løbevillig og mere iøjnefaldende end i tidligere kampe, det ser bedre og bedre ud for Brøndbys nummer 8, der nu også fik scoret sit første mål i gult og blåt.

Ikke længe efter havde Andrija Pavlovic et skud på overliggeren. Lyngbys Rasmus Thellufsen så rødt efter to gule kort med ti minutter igen. Men i stedet for at Brøndby bare cruisede sejren hjem, blev det omstilling på omstilling i kampens slutfase. Først var en Lyngby-spiller kommet alene igennem med Mikkelsen, men Brøndby-keeperen gik ned i en perfekt timet tackling og snuppede elegant bolden.

Lige så godt gik det ikke få minutter før tid. Magnus Kaastrup fik på en eller anden måde lov til at slippe fri mellem Børkeeiet, der var rykket ned i midterforsvaret efter en række indskiftninger, og Kevin Tshiembe. Han gjorde det til 1-1. Det så lidt for nemt ud.

Brøndby pressede en smule på for et sejrsmål til sidst, men det blev ikke for alvor farligt og derfor endte det 1-1.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    16. november 2021   

 • Offensiven var godkendt i dag og der var chancer til i hvert fald et par mål mere - særligt Cappis og Pavlo bør scorer på deres chancer. Jeg synes særligt Greve og Fallenius spiller fint i dag. Derudover synes jeg også JMG skal fremhæves for flere gode offensive aktioner efter han blev skiftet ind.

  Defensiven var også ok i første halvleg, men da TB kom ned i midterforsvarer gik det helt galt. Uden at overdrive, tror jeg aldrig, at jeg har set TB spille en dårligere kamp i den gule trøje. TB var klart Lyngbys bedste offensive spiller… og vores klart dårligste særligt i 2. halvleg.
  2 enige · 2 god kommentar
   
  • @Philip Puha - det tegner ikke godt for vores norske ven. Pilen har peget nedad for ham hele efteråret og på det seneste er han røget helt ud af kamptruppen.

   Forstår godt, transferbeløbet in mente, at nogle prøver at bevare optimismen omkring Børkeeiet, men der SKAL ske noget til vinter. Hverken Brøndby eller Børkeeiet kan leve med den her udvikling.
   3 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • Dagens start 11 siger desværre en del om den ubalance der er kommet i truppen. Dyre spillere løber og spiller reserveholdsfodbold, mens transitionsspillerne ingen muligheder får for at vise sig frem. Sådan en kamp her skal Pyndt, Singh og Kvistgaarden da have lov til at starte! Fatter simpelthen ikke, at især Pyndt vil spilde sit talent i Brøndby når udsigterne til spilletid er så ringe.

  PS. Hvor er Peter Bjur?
  1 enig
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     16. november 2021   

  • @Klipklapperen Lige den her reservekamp er også præget af, at der har været landskampspause.

   En del af spillerne er jo meget tæt på eller i vores normale start 11’er. Det er vel reelt kun TB og JMG (og Lumb) som ikke spiller en rigtig rolle - men der vil altid være fejlkøb, vi skal dog blive bedre til, at sende dem videre. Gid man havde prøvet at bytte JMG og en pose penge for RC (fra Silkeborg) i sommers.
   2 enige

 • Mik
 • Mik   16. november 2021   

 • I forhold til Philip skriver:

  I artiklen står der Tobias B spillede en god kamp og efterlod et fint indtryk i kampen, jeg vælger sætte min lid til dem der skriver artiklen.

  I forhold til Klipklapper skriver:

  Dagens start 11 skriver du er et udtryk for hvor vi står. Men har selvfølge noget at gøre med at der har været landskamps pause og man holder dem der er tættest på første holdet igang og der Pyndt så pt ikke så tæt på de andre, så giver ganske god mening

  Pyndt er et talent men der mangler noget fysik og han har været uheldig med skader, der sat ham lidt tilbage.
   

 • Tshiembe koster mål igen i dag selvom det var 11 vs 10 da Lyngby scoret, TAG DIG NU SAMMEN Tshiembe og brug din fysik rigtigt!
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     16. november 2021   

  • @BIF_Sherra Jeg synes nu den ligger på TB der skal være placeret anderledes i situationen. Det kan umuligt forventes, at Tshiembe kan følge med Kaastrup.
   1 enig
   
  • Philip
  • Philip
   Betalende bruger
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     16. november 2021   

  • @BIF_Sherra jeg kan ikke rette min besked, men jeg vil gerne tilføje til sidst: Hvis der skal placeres et ansvar for en flot stikning og et godt løb.
   1 enig

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021