Fodbold live resultater

Foto: Freja Borne ©
NYHED

Mathias Jensen fik seniorerfaring: Var meget spændt

 
Mathias Jensens forår kulminerede lørdag eftermiddag med første seniorkamp.

  • Nanna Møller Karlsen
   25. juni 2022 - Klokken 20:57
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  25. juni 2022 - Klokken 20:57

Midtbanespilleren Mathias Jensen har haft et godt forår. Det kulminerede lørdag eftermiddag, da han fik sine første minutter i seniorregi og fik en halv time i Brøndbys træningskamp mod Hvidovre. Foråret har været med pil op hele vejen igennem for Mathias Jensen, der kaldes P.

- Jeg startede ud med en lille skade i lysken, så det var et step tilbage, men jeg kæmpede mig tilbage og spillede mig tilbage på holdet på U/17. Så fik jeg også lov at spille U/19-bold, som også gik ret godt, og så var det meget rart lige at komme op og få næste skridt med. 

Lørdag var det altså tid til første seniorminutter for knægten, der bor i Brøndby Strand. Han er fint tilfreds med det aftryk, han fik sat.

- Jeg vågnede op i dag og var meget spændt og en smule nervøs. Jeg kom herud og fik snakket med Niels (Frederiksen), om at jeg var med som opbakning og at det ikke var sikkert, at jeg ville få minutter. Jeg var glad for at få en halv time.

- Jeg synes det gik ret godt. Jeg lykkedes med at få bolden og spille nogle gode pasninger fremad. Jeg var fint tilfreds med mit pres, når man tænker på, at det var de helt store, jeg var oppe imod.

Mathias Jensen beskriver sig selv som spiller således:

- Jeg vil beskrive mig selv som en meget livlig spiller. Jeg er både glad for at løbe med frem og lave den sidste pasning, men også være med i opbygningsspillet, hvor jeg kan lave nogle gode pasninger mellem kæderne. Jeg er også meget glad for at presse. Lidt ligesom Morten Frendrup. Ham ser jeg meget op til.

Hvis du vil lære Mathias Jensen fra årgang 2005 bedre at kende, så kan du se vores interview med ham her, hvor han blandt andet fortæller, hvorfor han bliver kaldt P:

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • kewell
 • kewell
  Betalende bruger
    25. juni 2022   

 • Du kan næppe finde dig en bedre rollemodel for de unge end Morten Frendrup.
  Så det er en glimrende start af den unge mand.
  2 enige

 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
  Top kommentator
  Top enige
    25. juni 2022   

 • Ham her har jeg kæmpe fidus til. Han kommer flyvende fra baghjul!
  1 enig

 • En rigtig Brøndby dreng! Ville være så smukt, hvis han går hele vejen.

  Sikke et forår han har haft. Om det skyldes Narteys kontraktsituation ved jeg ikke, men han har virkelig fået chancen og grebet den.

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

Støt os og bliv medlem af 3point.dks venner