Mathias Kvistgaarden
NYHED

Mathias Kvistgaarden scorede i U/19-landsholdets sejr over Polen

Mathias Kvistgaarden startede inde og scorede et mål, da det danske U/19-landshold torsdag vandt 3-1 over Polen.

• Mathias Kvistgaarden
    • Nanna Møller Karlsen
      9. oktober 2020 - Klokken 10:56

Torsdag eftermiddag var det danske U/19-landshold i kamp. De tørnede sammen med Polen i det første af to opgør mod samme modstander.

Mathias Kvistgaarden startede på banen og kvitterede ved at score et mål. Mads Kristian Hansen bragte Danmark i front efter bare tre minutter og knap midtvejs i halvlegen øgede Tochi Phil Chukwuani til 2-0.

Brøndby-angriberen Kvistgaarden sørgede for en pauseføring på 3-0. Et fladt indlæg blev sendt ind fra højre og smuttede forbi en modspiller og hen til Kvistgaarden, der sparkede første gang og sendte bolden i mål i nærmeste hjørne med et hårdt og præcist spark.

Efter pausen fik Polen reduceret til slutresultatet 3-1 til Danmark. De to mandskaber mødes igen på mandag.

Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.