Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Maxsø: Der skal lidt erfaring ind

 
Andreas Maxsø tror på at der nok skal komme forstærkninger til Brøndby-truppen og gerne nogen med erfaring.

  • Nanna Møller Karlsen
   19. juli 2021 - Klokken 14:10
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  19. juli 2021 - Klokken 14:10

Brøndby IF spillede søndag aften den første kamp i den nye sæson. Resultatet blev 1-1 på udebane mod AGF, hvor anfører Andreas Maxsø styrede de blå/gule tropper fra midten af trebackkæden.

Det har vi set mange gange før og generelt er der ikke kommet meget nyt blod til Brøndby-truppen endnu denne sommer, selvom der er sagt farvel til en del profiler. Men der skal nok komme forstærkninger og gerne nogen med rutine, lyder det fra Maxsø.

- Umiddelbart synes jeg, vi har en stærk trup, men jeg tror, det er CV, du skal spørge i forhold til forstærkninger, men jeg tror heller ikke, han har lagt skjul på, at der skal nye spillere ind, siger Maxsø ifølge bold.dk.

- Vi skal spille flere kampe, og lige nu har vi en tynd trup, i forhold til der er så mange kampe. Der er mange spillere, der ikke har prøvet at spille europæisk før, så der skal lidt erfaring ind. Jeg er sikker på, at der er styr på det.

27-årige Maxsø har også luftet tanker om at skulle til udlandet igen, se mere om det HER.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Kaptajnen er som altid en klippe!

 • CV fortalte da vi blev mestre at Brøndby selvfølgelig ville respektere at klubben nu skulle ud og spille europæisk og at han ville hente forstærkninger til truppen. Pt. skider han højt og helligt på det og har ikke travlt med noget som helst. I min optik, bør holdet være klar til EL/ CHL kval, så vi i det mindste giver det et forsøg og ikke bare kaster talenterne for løverne som slagtekvæg.

  Ved godt han har is i maven osv, dog er det da kritisk at nye spillere ikke har mulighed for at være spillet ind på holdet og kende systemet og sine medspillere, inden EL starter.

  Jeg er med på at de skal finde den rette spiller sov, men come on CV, tag dig nu sammen, for det er ikke 20 mill du sparer og har du en spiller eller 2-3 stk i kikkerten, så kan du vel godt starte forhandlingerne nu og se om du ikke kan lande en handel inden det er kl 5 min i lukketid.

  Desuden er Frederik Sørensen handelen ikke længere aktuel, i forhold til hvad jeg hører på vandrørene.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER