Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Maxsø: En forløsning

 
Det var en lettet Brøndbykaptajn som 3point.dk fangede i mixed zone efter kampen mod AaB, hvor det med en sen blågul scoring blev til alle tre point for hjemmeholdet. Men også en anfører som godt vidste, at det ikke havde været den bedste og mest gennemførte præstation i sæsonen.

  • Kasper Pedersbæk
   31. oktober 2022 - Klokken 01:12
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  31. oktober 2022 - Klokken 01:12

En sen scoring og pointtab. Et scenarie der er set flere gange på Brøndby Stadion i efteråret. Og hver gang med Brøndby som holdet det kostede point for. Men søndag mod AaB var det de blågule der med en sen scoring fik sat kniven i siden på modstanderne, og med et sent mål trak point til Vestegnen.

Det var også noget der glædede anfører Andreas Maxsø efter kampen, da 3point.dk talte med ham i mixed zone:

- Det var fedt at prøve at score til sidst og få tre point, i stedet for omvendt. Det var en forløsning.

For som anføreren pointerede, så var det ikke efter en gennemført godt spillet kamp:

- Specielt fordi anden halvleg ikke var god nok. Men lige nu er det bare vigtigt at få skrabet point sammen.

Netop kampens forløb var også temaet for næste spørgsmål, om end de blågules anfører havde svært ved at sætte fingeren på udfordringen ved præstationen, hvor Brøndby tæt på gik i stå op mod pausen, og overlod initiativet til gæsterne fra Aalborg:

- Jeg ville ønske jeg kunne svare på det... Det er som om vi går lidt i stå efter en halv time. Vi prøver at kæmpe os tilbage, men de spiller (også) en fin kamp. Får vendt spillet rigtig meget. De får mange indlæg.

Derfor glædede de tre point også Maxsø, som blankt erkendte, at Brøndby har været inde i en træls periode, hvor pointene er udeblevet til frustration for alle:

- Nogle gange er man bare i de her perioder hvor man ikke får mange point, og så er det bare med at slå til når der er en mulighed for tre point, og det skete heldigvis i dag. Det er en ambivalent følelse at vinde. Vi spiller nogle gode første 30 minutter. For når vi ved at vi kan spille sådan noget god fodbold som i starten af kampen, så handler det om at prøve at blive ved (i de kommende kampe).

Det var derfor en tilfreds trup efter kampen, hvor det blev til tre point. Ikke fordi det var en god gang fodbold hele vejen igennem, men fordi, med anførerens ord, at det netop blev til en sejr efter mange sene pointtab.

- Vi er glade. Vi ville gerne have haft en kamp, hvor vi spillede en god gang fodbold i 90 minutter. Havde vi fået flere point tidligere på efteråret, så havde vi måske kunne spille mere frit nu. Men i dag, der var det de tre point der talte og dem er vi glade for.

Brøndby vandt søndag aften med 3-2 hjemme mod AaB efter en sen scoring af Oskar Schwartau.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Kære Maxsø….. Du har helt ret!!! Må jeg ikk i samme ombæring bede dig om at forlænge så du er klar og ikke skal spekulere på fremtiden, Nu er der penge så få NU lavet en ny kontrakt!!! Vh hilsen en bekymret fan
  1 enig
   
  • @Anders77
   Jeg synes tværtimod at han skal se at komme afsted. Det er jo det han gerne vil, og det virker som om han efterhånden har svært ved at holde fokus på BIF.
   4 enige

  Se 1 flere kommentarer

 • Ruddi
 • Ruddi   31. october 2022   

 • hvis han skal forlænges skal han fandeme tage sig sammen. og hvis han ikke vil skal han ud til vinter,vi har til foråret brug for en trup hvor vi ved hvad vi har og ikke har
  3 enige · 1 god kommentar

 • Synes Maxsø virker tung - både på banen og i interviews. Kunne godt tænke mig en anfører med mere punch og udstråling.
  3 enige

 • du kostet mål igen i dag.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER