Tim Prica og Andreas Maxsø
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Maxsø: Tid til at rykke sammen i bussen

 
Andreas Maxsø vil se Brøndby rykke sammen i bussen efter en svær periode. Og så handler det om at få minimeret de dyre fejl, man har lavet i de seneste kampe.

    • Tim Prica og Andreas Maxsø
    • Nanna Møller Karlsen
      2. november 2020 - Klokken 09:32
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    2. november 2020 - Klokken 09:32

Brøndby IF led søndag aften sit tredje nederlag i træk, da det blev til et 2-1-nederlag i Aalborg. Nederlaget skuffer anfører Andreas Maxsø, der nu opfordrer til at man rykker sammen i bussen og arbejder hårdt på at få minimeret de fejl, der har været kostbare i de seneste tre kampe.

- Vi laver for mange fejl på bolden. Vi kommer til at forsvare meget i anden halvleg og så får de nogle mål lidt ud af ingenting, som selvfølgelig ikke er godt nok. Det har desværre været lidt udtur i de seneste kampe i modsætning til de første fire, hvor den hoppede ind. Men der er ikke andet for end at arbejde hårdt på træningsbanen. Det er den måde, vi kan vende det. Det er tid til at rykke sammen i bussen og minimere de fejl, som koster, sagde Maxsø efter kampen i Aalborg.

- Vi laver mange tekniske fejl, som sætter dem i gang. Omvendt bliver vi måske lidt for åbne til tider, hvilket gør at de får masser af plads at løbe i, så vi skal backtracke meget. Det er svært til tider og de får nogle chancer uden det bliver rigtig farligt. Men vi skal forsvare bedre på deres mål, det er ikke godt nok.

- Det starter på træningsbanen og det starter med at hjælpe hinanden. Når det ikke lige kører, så lav de simple ting, så behøver man ikke lave fiksfakserier med bolden. Når vi har et resultat, skal vi være klogere, og så tage et point. Det var det samme i sidste uge. Vi må også bare erkende, at vi skal forsvare bedre i boksen.

Næste opgave for Maxsø og Brøndby er på torsdag, når det gælder pokalkampen mod Ledøje-Smørum.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


  • Joblar
  • Joblar   2. november 2020   

  • Det er jo ikke noget nyt, at der laves alt for mange fejl på bolden og at kvaliteten bare ikke er der med bolden, det har vi hørt på i månedsvis, men man bliver ikke klogere eller bedre. Eksempelvis i går tror jeg alle kunne se at det kun var et spørgsmål om tid i 2 halvleg før det måtte gå galt....alligevel står man med bagkæden helt oppe på midterlinjen og invitere Aab til at spille ned bag os - WTF har vi ikke lært noget som helst ? hvorfor stiller man sig ikke ned (nu når spillet ikke køre fremme på banen) og tager det ene point ?? Begriber heller ikke hvordan der kan være så stor en forskel på vores første og anden halvleg. Og så er vores defensiv desværre ved at være lige så hullet som tidligere, vi har lukket 1,71 mål ind pr. kamp, så bliver det godt nok svært at vinde fodboldkampe. Endnu mere skuffende er det at vi nu har formøblet den gode start vi fik, med 3 nederlag i streg, og Superligaen er helt åben, hvis ikke skuden stabliseres med det samme, kan vi virkelig komme ind i en svær periode, suk det er skuffende.
    3 enige

  • Når vi ser på holdet som helhed, alder, erfaring og talent. Så er der jo intet overraskende i vores fortsatte spillemæssige slingrekurs. Med ungdom kommer et ufatteligt lavt bundniveau (Anis er jo f.eks. helt væk, ren klumpe dumpe p.t.) og fra tid til anden et spændende topniveau (Jobbe, Frendrup især). Når så vores erfarne spillere ej heller generelt leverer (Maxsø, Mensah, Rado, Hermansson), ja så kan det ikke være meget anderledes. NF sejler tilmed forvirret rundt og leder efter sin idealopstilling. Hvilket man måske godt kan forstå, det manglende niveau taget i betragtning. Vi er generelt helt ufattelig ringe med bolden og har været det meget længe. Vi kan nærmest ikke sætte 3 pasninger sammen før der bliver begået personlige fejl. Det har de sikkert trænet, men det er ikke blevet bedre. Rado er skrækeksemplet. Helt ubegribeligt at den mand bliver ved og ved med at få chancen. Tabes OB kampen, så er det full blown krise.
     
    • @Kristianbs ..leder efter sin idealopstilling. Ah, gør han nu også det?
      Han har vel stort set kun skiftet:

      - Vigen og Radosevic - hvilket vel er fordi Vigen er skadet.
      - Venstre wingback - men det skyldes jo han ikke har noget alternativ i sin trup
      - Hedlund - fordi Hedlund er et fjols.

      Vi stiller op på samme måde stort set hver gang.
      1 enig · 1 god kommentar

    Se 1 flere kommentarer

  • Drop bussen og gå hjem så kan i få talt godt igennem undervejs!

---

  • Man kan sige meget positivt om NF, men hvad ser han i Radosevic, som andre ikke ser?

    Mængden af fejlafleveringer er ekstreme og han burde været revet ud kampen længe før det 80 minut
    1 enig
     
    • @RickyTan Ja og hvad ser han i Kevin Menza som ikke mange ser ??? :O)

  • Måske ny buschauffør??

  • Betalende bruger
      2. november 2020   

  • Selv verdens bedste mekaniker kan ikke få en skoda til at køre som en ferrari, det samme her, brøndby har da gode spillere, problemet er bare at langt de fleste af de andre klubber har spillere der er bedre ...jeg tror vi taber til OB 3-1 med en god halvleg og en der er rystende ringe, man kan godt bebrejde træner teamet at de ikke kan spille godt en hel kamp men det er så også det, truppen er simpelthen ikke god nok og den hænger på CV der bare ikke køber godt nok ind ...hvad ligner det f.eks at have en uhre i truppen når alle andre har angribere af langt højere kvalitet
     
    • @NewY Uhre har 3 mål og 3 assist (flest pt.) i 7 kampe, kan vel ikke klandre ham for svingende resultater?

---

  • 4 sejre i starten af turneringen i træk (var vi bare heldige) og nu 3 nederlag i træk hmmm ...... Tid til at rykke sammen i bussen skriver Andreas Maxøe og jeg kan kun give ham ret og når der rykkes sammen i Bussen for spillerne, burde Brøndby måske også begynde at kigge sig om efter en ny træner for Frederiksen har nu flere gange taget nogle underlige valg blandt andet med at sætte Kevin Menza på holdkortet selv om han laver fejl på fejl, men ikke igår og KUN fordi han åbenbart har fået en SKADE. Vi har lige købt en rigtig Venstreback Blas Riveros som er fast mand på sit Landshold, det kan bestemt IKKE blive værre end Kevin Menza , men ham sætter han IKKE ind når nu Kevin Menza ÅBENBART er SKADET, måske han kunne have gjort en forskel igår. Hedlund har fuldstændig mistet grebet om sit fodboldspil efter han blev gift, og samtidig laver ballade til træning. Kære Frederiksen de søger en træner i AAB måske det er på tide at prøve noget nyt, for det mener jeg det er for Brøndby at prøve noget nyt og få en træner der ser tingene på en ny måde og med andre øjne. Måske det også er derfor at CV ikke har forlænget med Frederiksen endnu. Med disse ord vil jeg ønske alle en fortsat god dag og pas på jer selv i disse Corona tider !!!

  • Tid til at Uhre, som jeg ellers plejer at rose, begynder at spille sammen med Pavlovic. Mod Aab og sidst mod Sønderjyske var der situationer, hvor Uhre vælger at afslutte selv og brænde kæmpechancer, hvor han burde og skulle have lagt den til en helt fri Pavlovic
    3 enige

  • Jensen
  • Jensen
    Betalende bruger
      2. november 2020   

  • Det går stærk i fodbold. For få uger siden var vi næsten allerede mestre, nu er alt lort og NF fatter ikke en skid.
    Jeg er da også skuffet over resultatet. Og efter 4 usikre kampe, hvor det er nemt at tilskrive det held, efterfulgt af 3 nederlag, som har været svingende, er det oplagt at afskrive træner-teamet og hele holdet.
    Men vi er altså stadig kun 7 kampe inde i sæsonen. Vi har fra sæsonens start vist, at vi havde en meget ungt hold, som skulle bygges op og som ville få udsving.
    Det er selvfølgelig altid mere overkommeligt for vires selvværd, hvis vi spiller vires bedste, men ender med at tabe til et bedre hold. For så er der trods alt ikke nogle der har fejlet. Men det betyder også, at det ikke bliver bedre og vi ikke vil kunne forbedre os.
    På trods af SJE/AGF i baghånden ligger vi stadig nummer 4, kun ét point efter 1, 2 og 3. Det er en meget åben liga i år, så jeg håber på, at vi har ramt bunden nu og bare bliver bedre og bedre. Det ville sgu da være lækkert, hvis bundniveauet indtraf så tidligt på sæsonen.
    1 enig
     
    • @Jensen
      Meget enig i det du skriver her.
      Vi må også sige, at vi har spillet mod nogle af de hold, vi tradionelt står dårligt til: Aab og Sønderjyske, begge ude, hvor man inden sæsonen nok ville have sagt at 2 point der ville være en succes. Horsens hjemme, den kæmpe bananskræl hvor vi har tabt hjemmekampen de to sidste sæsoner. PSE ude, og FCM hjemme, begge kampe hvor vi ikke kan forvente at vinde. Kun FCN og Randers er hold hvor vi ikke taber hyppigt.

      Inden man maler fanden på væggen vil jeg gerne se hvordan vi klarer den mod de resterende hold (OB, Vejle Lyngby og AGF). Jeg tror ikke det er urealistisk med f.eks. 9 point i de kampe.

      Ydermere bliver Pavlovic og Riveros kørt bedre ind, forhåbentlig også Børkeeiet og Corlu.
      1 enig

    Se 6 flere kommentarer

---




Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder