Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Maxsø: Vi mangler det sidste for at være med

 
Skuffelsen skinnede igennem udtalelserne, da anfører Andreas Maxsø torsdag aften efter nederlaget på 0-2 på udebane til Sparta Prag udtalte sig til Brøndbys officielle hjemmeside.

  • Kasper Pedersbæk
   9. december 2021 - Klokken 23:05
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  9. december 2021 - Klokken 23:05

Brøndbys anfører, Andreas Maxsø, udtalte sig efter nederlag på 0-2 på udebane til Sparte Prag til klubbens officielle hjemmeside, hvor han ikke lagde fingrene i mellem der manglede kvalitet i de afgørende situationer:

- Vi mangler måske lige det sidste for at være med. Men vi manglede kynismen, og så vinder man ikke, når man spiller internationalt og ikke har den. 

Det var også en stor skuffelse for de blågule, da hjemmeholdet bragte sig foran kort før pausen:

- Det var en ærgerlig scoring de fik inden pausen, men jeg synes, der var fin med optimisme. Vi fik også en stor chance lige efter pausen, og så gik de lige direkte ned og scorede.

Nederlaget på udebane i Prag betød et farvel til Europa i denne omgang for Brøndby, og exitet skal spillerne lære af lød det slutteligt fra anføreren til Brondby.com inden turen gik mod Danmark.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • mp80
 • mp80   10. december 2021   

 • Lige det sidste? Holdet var langt fra de andre, havde man styrket holdet i tide og på de rigtige pladser, kunne det have været en fantastisk tur i Europa, nu står ma tilbage med følelsen af et spildt eventyr.
  2 enige · 1 god kommentar
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER