Maxsø stener
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Maxsø: Vi skal gøre rent bord

 
Til trods for sejren over topholdet fra FC Midtjylland søndag aften var det en fattet anfører for Brøndby, Andreas Maxsø, som 3point.dk talte med efter kampen. En anfører som nok var glad for sejren, men som også kaldte til samling - for nok er en plads i top 3 nu sikret, men Maxsø var ikke tilfreds endnu, for som han sagde, så er Brøndby med hvor det sner, og der er stadig ni point at spille om.

  • Maxsø stener
  • Kasper Pedersbæk
   10. maj 2021 - Klokken 11:35
 • Kasper Pedersbæk
 • Kasper Pedersbæk
  10. maj 2021 - Klokken 11:35

Topholdet fra FC Midtjylland var netop blevet besejret med 3-1 hjemme, da 3point.dk i mixed zone efter kampen talte med anfører for Brøndby IF, Andreas Maxsø omkring den resterende del af sæsonen, og med gårsdagens resultater i ligaen var Brøndby sikret en placering i top 3. Det stillede dog ikke kaptajnen tilfreds, eller fik ham til at skeje ud i eufori over de tre point mod gæsterne fra Herning. For målet var klart, hvis Brøndby med Maxsøs ord skal gøre sig tanker om at fravriste titlen fra midtjyderne:

- Vi skal fokusere på os selv, og nok gøre rent bord i de resterende kampe, hvis det skal blive spændende til sidst. Det er fantastisk vi kan være med her helt til slut. For vi skal også være ærlige og sige, at vi ikke havde forventet at være med med helt i toppen til slut. Men som sæsonen er skredet frem, så vidste vi også, at med det hårde arbejde vi lagde i det, så kunne det være en mulighed.

Opskriften på successen udlagde Maxsø også glasklart for den samlede presse:

- Vi har løftet os som hold. Det er en holdindsats det her. Og det er ikke slut endnu, der kan stadig ske en masse ting. Vi sigter højere, vi er med hvor det sner, og det er ikke nu vi skal slappe af. Der er stadig tre kampe og ni point at spille om.

- Og på søndag er der en vigtig kamp igen mod en svær modstander.

Det er den samlede kvalitet i ligaen vi ser komme til udtryk i en tæt sæson ifølge Andreas Maxsø:

- Det er bare fedt Superligaen er blevet så tæt, det har den ikke været i mange år. Og det er fedt at være en del af det.

Forespurgt om FC Midtjylland kunne begynde at vakle nu affejede anføreren hurtigt temaet, gjorde det klart at Brøndby gjorde hvad de kunne med dagens resultat:

- Vi gjorde vores med kampen i dag. Men FCM er et stærkt hold, og de har erfaringen. 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Philip
 • Philip
  Betalende bruger
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    10. maj 2021   

 • Brøndby skal minimum bruge 7 point og nok også 9 i de sidste 3 kampe for at blive mestre. Jeg tror ikke FCM vinder i parken og så håber jeg Randers vinder pokalen for så kunne de godt udfordre FCM. AGF hjemme i sidste runde skal FCM nok vinde og DN vil gøre alt for, at Brøndby ikke bliver mestre.
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • Dansplast
  • Dansplast
   Betalende bruger
     10. maj 2021   

  • @Philip Måske vil det være endnu bedre hvis SE vinder pokalen. Så kan det være Randers for at få oprejsning. Omvendt hvis de vinder er der en risiko for at de fejrer det så meget at deres kamp mod fcm bliver præget af tømmermænd.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • @Philip Fcm har et rigtigt god tag på pse.. Pse har ikke vundet de sidste 10 kampe mod fcm... Derimod har fcm det sværere mod agf.. Jeg tror fcm får mindst 7 point..

  Se 1 flere kommentarer

 • Maxsø har ret - vi skal nok gøre rent bord med 3 sejre, hvis vi skal snuppe det skab.

  FCM er mine øjne ret store favoritter. Udover deres ene point, har de også en bedre målscore end os. Og vigtigt at alt så har de et nemmere program end os. 2 hjemmekampe herunder mod Randers 3 dage efter pokalfinalen. Og jeg tror ikke vi skal regne med hjælp fra PSE. De er altid totalt ynkelige mod FCM.
  3 enige

 • I min bog et Ulvene (desværre) stadig storfavoritter. Jeg vil faktisk gå så langt som til at sige, at hvis de ikke selv afgør det med det slutprogram de har, så har de fand’me heller ikke fortjent guldet! Vi har til gengæld fortjent (mindst) sølv.
  Jeg var overbevist om at det var slut i går, men blev naturligvis glædeligt overrasket - og hvem ved, måske sker der flere mirakler (man har da lov at håbe :-)
  1 enig

 • Rent bord er svært. Vel omkring 5 pct chance. Tror heller ikke FCM får rent bord, men det bliver ikke let.
  1 enig · 1 god kommentar

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER