Mensah jubler
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Mensah roser de unge Brøndby-spillere: Kan se en stor forandring

 
Viceanfører Kevin Mensah roser de unge Brøndby-spillere, som har udviklet sig meget over det seneste år. Mensah ser blandt andet en stor forandring i mentaliteten.

    • Mensah jubler
    • Nanna Møller Karlsen
      19. september 2020 - Klokken 17:19
  • Nanna Møller Karlsen
  • Nanna Møller Karlsen
    19. september 2020 - Klokken 17:19

Der er sket meget i Brøndby IF, siden Kevin Mensah kom til klubben i januar 2017. Over det seneste halve år er Brøndby-truppen blevet forynget og der er blevet sagt farvel til den ene tunge profil efter den anden. Nu skal de unge tage mere ansvar. 

Og det gør de. De unge spillere er allerede vokset meget, lyder det fra viceanfører Kevin Mensah.

- De spillere som var helt grønne og ikke havde fået spilletid inden sidste sæson, det er nogle helt andre spillere i dag. Frenne (Frendrup, red.), Anis (Slimane, red.), Jobbe (Lindstrøm, red.), Anton (Skipper, red.), Peter (Bjur, red.) og Bruus... Det er jo nogle helt andre spillere i forhold til for et halvt år siden. De har fået hår på brystet og det skal hjælpe os i denne sæson, siger Mensah til 3point.dk.

Der var nogle kampe, der skulle tages i løbet af foråret. Mensah ser også en stor forbedring i det mentale, hvor man nu ikke bare stiller sig tilfreds med at score et mål eller spille en god kamp, for det er ikke nok i Brøndby.

- Jeg kan se en stor forandring i hvad folk er villige til. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vejen til førsteholdet aldrig har været kortere. Det kan man hurtigt komme til at tage for givet som ung spiller. Det havde vi vores kampe om i foråret med mange af de unge drenge, men der er sket meget. Der er sket meget i omklædningsrummet og på træningsbanen. Man kan se, at det ikke er nok bare at være i Brøndby og at være en del af truppen. Det der betyder noget er at vinde medaljer, pokalfinaler og ikke bare være med og spille en enkelt kamp eller score et enkelt mål.

- Det er det, der står skrevet til sidst, når sæsonen er slut, som folk husker. Det er medaljer, og det er motivationen. Det skal det også være. Det skal ikke være de der små lappeløsninger, hvor man scorer et mål eller spiller to gode kampe. Det er hele vejen igennem. 

- Det er der, vi har rykket os, men der er stadig mere, der skal bygges på. Det handler også om kvalitet, men også om den mentalitet, som vi bygger op og viste så sent som i søndags, slutter Mensah med henvisning til 3-2-sejren over FC Nordsjælland.

Du kan læse mere fra Kevin Mensah her på 3point.dk i morgen søndag, hvor vi bringer en derby-optakt med viceanføreren og en af alderspræsidenterne i truppen.





Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.





Relaterede nyheder



Mest læste nyheder



Mest kommenterede nyheder