Mensah
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Mensah: Vi skal bruge vores fart

 
Brøndby skal ud og bruge den fart, der er i holdet, lyder det fra Kevin Mensah, der også fortæller om tro på tingene i den blå/gule trup.

  • Mensah
  • Nanna Møller Karlsen
   20. september 2020 - Klokken 08:00
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  20. september 2020 - Klokken 08:00

Klokken 14.00 fløjtes sæsonens første derby i gang i Telia Parken. Brøndby går ind til opgøret med en forynget trup, hvor 29-årige Kevin Mensah er en af alderspræsidenterne. Han er også viceanfører og gør sit for at tage ansvar i truppen.

- Min rolle er egentlig som den altid har været. I og med jeg er en af de ældre på holdet, er der noget ansvar, som jeg tager på mine skuldre. Det vil jeg også gerne, det har jeg det fint med, siger Mensah til 3point.dk.

- Selvfølgelig er der noget i forhold til min alder og det ansvar, der ligger dér, men det har altid været sådan. Det handler om ikke at gemme sig. Det beviser Frendrup for eksempel også. Han er 19, men han holder ikke tilbage for noget. Det kan godt være, at han ikke er så fremtrædende i omklædningsrummet, men han er fremtrædende på banen.

Det seneste indbyrdes møde endte 0-0 og der er god tro på tingene i Brøndby-lejren. De skal ud og bruge den fart, der er i holdet, lyder det blandt andet fra Mensah.

- Da vi mødte dem sidst, synes jeg vi spillede en rigtig god gang fodbold. Vi havde kæmpe chancer til at afgøre kampen. Det er et par optimistiske gutter i omklædningsrummet og det er jeg også selv. FCK er et godt hold og har dygtige spillere, men jeg tror de er opmærksomme på os og vores kvaliteter lige så meget som vi er på deres. Vi skal ud og bruge den fart, vi har i holdet, for der kan de i hvert fald ikke følge med.

- Når man taler om unge hold, taler man tit om opportunisme, og det er det, der kendetegner det her hold. Vi tror på tingene. Der er ikke alt muligt larm i baggrunden. Det er også det, der kommer til at afgøre vores sæson. Vi skal kunne holde fokus på den næste kamp og nu er det så derby, slutter han.

 

 


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Bare du ikke er med, så er vi glade, går ikke med 2 boldmogoler dig og hermansson. Så farvel til mensh - rado - hermansson
   
  • @Gulogblåforaltid
   
  • @Gulogblåforaltid hvad foreslår du så? Og hvilken opbakning til drengene på derbydag!
   3 enige · 6 god kommentar

  Se 3 flere kommentarer
   
  • LØK
  • LØK   1 måned(er) siden   

  • @Gulogblåforaltid: Dejligt at høre at du - iflg din egen opfattelse - har holdt med Brøndby siden 1982. Vi er jo faktisk en del, der har været med fra den gang i 1980'erne.
   Men du har nogen gange en lidt speciel måde at vise det på på, hvilket dette indlæg er et udemærket eksempel på. Ikke en positiv eller opbakkende vinkel! Bare små-groft og splittende.
   Det kan så være hvad det er, og du har jo ret til at udtrykke din støtte til spillere, hold og klub på den måde der passer dig.
   Men kan du ikke lige droppe det der vi, og bare tale for dig selv?
   4 enige

  Se 3 flere kommentarer

 • Nu var jeg så den som
  Kom med det fan tiltag. Men igen, så fatter folk bare ikke så meget om økonomi herinde. Hvis vi for mensh hh rado videre. Sparede vi ca 600.000kr om md. Som vi kan bruge på vores talenter, har selv for 200.000kr i aktier i brøndby. Osv, men hvad med dig danaplst
   
  • @Gulogblåforaltid jeg er enig i at Rado bør overvejes at sende videre. Børkeeit og Frendrup bør kæmpe om pladsen, de har begge stort potentiale, og er allerede dygtige nok til at varetage 6’er positionen. Dog mener jeg at mensah jf. hans alsidighed, lederegenskaber og rutine er hver at holde på.
   
  • @Gulogblåforaltid OK, det er dig Philip. For det var jo Philip der, da vi stadig købte støttetrøjer, foreslog at lave en form for fan sponsorat hvis det kan lade sig gøre.
   Jamen jeg er da heller ikke fan af Mensah og Rado men jeg gør hvad jeg kan for at undgå at nedgøre dem og ellers bakke op om alle der har med BIF at gøre. Især på kampdagen. Det er sådan jeg og heldigvis de fleste opfatter kærlighed. Støttende, opbakkende og bestemt ikke nedgørende. Som man bakker sine børn op uanset hvad. Men det var sidste kommentar. Der er noget familiekomsammen der skal passes. God kamp til alle. Vi er enige om 3-1 til BIF.
   
  • LØK
  • LØK   1 måned(er) siden   

  • @Gulogblåforaltid: Hvilket fan tiltag?
   Nå, nu er vi videre til at svine medfanfs til. Mange tak. Føler mig nu ganske tryg ved min egen viden om økonomi.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder