Foto: Nanna Møller Karlsen ©
NYHED

Mesterskabet fejres med nye plakater

 
Der er en nye plakater i webshoppen. Den ene er tegnet af tatovøren Hans Rathgen Fagervold, der også har tegnet ”Stoltheden er kolossal”-plakaten.

  • Natalie Engelbrecht Jensen
   31. maj 2021 - Klokken 12:19
 • Natalie Engelbrecht Jensen
 • Natalie Engelbrecht Jensen
  31. maj 2021 - Klokken 12:19

For at fejre mesterskabet har Hans Rathgen Fagervold tegnet endnu en plakat. Den er særlig på samme måde som den sidste, fordi den også er håndtegnet. 

SE UDVALGET HER

Han fortæller om tankerne bag den nye mesterskabs-plakat. 

- Mine tanker omkring plakaten og grunden til at den ser ud som den gør, er fordi jeg en aften sad, og så gik det op for mig, at Brøndby havde chancen for at genvinde mesterskabet efter 16 år. 

- Så tænkte jeg, at det skulle være en guldplakat. Og det skulle være noget storslået med en kongekrone, fordi det jo er en kongeklub. Så skulle det være guld i stedet for gul og noget kongeblåt, noget kongekrone og royalt filigran mønster.

- Jeg vil lige sige, ”Danmarksmester” og ”2021” først kom på, da vi havde vundet mesterskabet, fordi man jinxer den selvfølgelig ikke. Det var hele tanken bag det. Det skulle være noget storslået, fordi vi nok allesammen kunne mærke, at det var en speciel sæson, hvor vi endelig kunne kalde os mestre igen. 

Hans' plakat kan ses på billedet øverst i artiklen, den fås i en størelse som er A1 og koster 349 kr. 

Vi har også en anden mesterskabsplakat i shoppen. Det er Teis Markfogeds fotografi af Maxsø og holdet, der løfter pokalen. Denne plakat fås i fire forskellige størrelser.

Se plakaten herunder. 
MESTRE
Teis Markfoged © All rights reserved

Begge plakater kan købes i 3point.dk-shoppen HER

 

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • begge er skide gode. Dog ærgeligt Hedlund ikke er med på den sidste... han står vist bag Lumb og fumler med flasken :p
  1 enig
   
  • @nicolai83 Ja, Hedlund står for langt ude i siden til at være med på de officielle billeder. Virkelig ærgerligt.

   Til gengæld kan jeg rigtig godt lide, at spillerne uden for kamptruppen er i spillerdragt.
   1 enig

 • Jeg elsker simpelthen, at Tørnes spyer ild med sin ølflaske på Teis' foto.
  1 enig · 1 god kommentar

 • Champ
 • Champ   31. maj 2021   

 • Jeg bemærker en sjov detalje på rados bluse, at den er fyldt med autografer.

  Sagt det før, tror det bliver hans sidste sæson i Brøndby, og at han sælges til sommer. Faktisk ser jeg ham som det mest åbenlyse salg medmindre der kommer forlængelse og det tror jeg ikke sker.

  Han er den i truppen jeg forventer mindst at se igen, men vil kun blive glad hvis det sker, og jeg håber ikke jeg får ret
   
  • Michs
  • Michs
   Betalende bruger
     31. maj 2021   

  • @Champ Mon ikke autograferne er i forbindelse med evt. donationer til indsamlinger eller præmier til konkurrencer, jeg så i hvert fald også Fallenius rende rundt med autografer på sin trøje.

   Det kan selvfølgelig også være at de begge bare gerne vil have en mesterskabstrøje med holdkammeraternes autografer.

   Angående Radosevic så har der været perioder hvor jeg ikke kunne se hvad vi skulle bruge ham til, men han har godt nok været stærk og vigtig i denne sæson så det ville da være lækkert hvis han kunne forsætte det hos os.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Betalende bruger
    31. maj 2021   

 • Hej med fans:)Jeg er enig i at der har været svingende perioder og at han har været længe undervejs. Men han er ved at være hvor han skal være og blir kun bedre i sin rolle og lære stadig.Mig bekendt er han den spiller der har vundet 4 flest dueller i år, han har også fået bedre styr på sine pasninger, og tror han er god støtte til Frendrup . Så jeg håber på forlængelse af rado, ved ikke lige hvad han lønkrav er osv men ser gerne en 3årig kontrakt. Holder vi på Frende i de 3 år har vi efter min mening 2 ud af 5 af de bedste i deres rolle i hele ligaen.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021