Mikael Uhre hopper hen over Magnus Kofod.
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
VIDEO

Mikael Uhre: Har hele tiden troet på, at jeg er god nok

 
Mikael Uhre har hele tiden troet på, at han er god nok til at spille for Brøndby. Nu giver hans hårde arbejde i kulissen pote. Se indslag med angriberen her.

  • Mikael Uhre hopper hen over Magnus Kofod.
  • Nanna Møller Karlsen
   5. juli 2020 - Klokken 07:57
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  5. juli 2020 - Klokken 07:57

Det kan gå hurtigt i fodbold. For få uger siden var Mikael Uhre bagerst i angrebshierakiet i Brøndby IF, men siden har han scoret et sent mål i derby og startet inde mod FC Nordsjælland, hvor han trak et straffespark. Nu skal han også starte inde mod AaB.

Vi har talt med angriberen om turen fra bænken til banen og det mentale aspekt:


Medie af: 3point.dk

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Jamen det er du desværre ikke. Jeg ville ønske du var god nok. Du laver simpelthen for få mål...

 • Ivan
 • Ivan   9. juli 2020   

 • Der er jeg så helt uenig. Jeg har også hele tiden ment at Uhre var god nok., hvilket man vil kunne se i mine indlæg fra mere end 2 år. Problemet har været dels at han ikke har fået chancen på en ordentlig måde, og dels at holdet og hans medspillere og Træneren ikke har spillet ham ordentligt og udnyttet hans kompetencer. Det er han så ikke den første spiller i verden der har været ude for , men alligevel er det tungt at det skal tage mere end 2 år og en slunken kasse før det går op for træner m.v. Detjeg hentyder til er at 2 gange er Uhre blevet sat tilbage i hierakiet. Da man køber Hedlund , han er formentlig dyrere også i løn, og ham vil man så heller bruge og han får lang snor, og da man lejer Mraz, som kommer fra en “ finere “ og dyrere klub så han får også lang snor. Nu har man så endelig indset at hverken Hedlund eller Mraz er bedre end Uhre og de kan kæmpe om pladserne på lige vilkår.
  1 enig
   
  • @Ivan og så lider Uhre også under st vi ikke har en boldspillene midtbane, som da han var i sønderjyske med kløve bag sig til at lægge boldene, det får vi nu med Corlu og jeg er spændt på ar se hvad det kan udvikle sig til
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder