Hedlund og Uhre er glade
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Mikael Uhre: Jeg skal bare fortsætte

 
Mikael Uhre ved ikke, hvornår han sidst har lavet så mange mål inden for en så kort periode. Så nu håber han på, det udmønter sig i en startplads fra næste sæson. Han mener hvert fald, han har gjort sit for at gøre sig fortjent til en.

  • Hedlund og Uhre er glade
  • Marcus Linkhorst
   24. juli 2020 - Klokken 12:26
 • Marcus Linkhorst
 • Marcus Linkhorst
  24. juli 2020 - Klokken 12:26

Mikael Uhre er nu den mest scorede Brøndby-spiller i denne sæson, der stadig er på kontrakt med klubben. Det er selvfølgelig noget, der glæder Mikael Uhre.

- Det er selvfølgelig dejligt. Jeg skal bare fortsætte. Jeg har scoret 5 mål i Mesterskabsspillet (9 kampe, red.), så det er et okay snit, vil jeg sige, siger Mikael Uhre efter FCM-kampen til 3point.dk.

Mikael Uhre håber også, at den gode slutspurt kan udmønte sig i en startplads fra næste sæson af. Han mener hvert fald, han har gjort sit.  

- Det håber jeg da bestemt. Jeg synes hvert fald, jeg gør mit for at sige, jeg er klar til at spille først for Brøndby, også ved at score mål i dag. Så ja, det synes jeg. 

- Jeg føler, jeg har leveret et godt produkt her på det sidste, og jeg vil selvfølgelig gerne spille. Det er klart. Men ja, nu skal vi lige have sluttet sæsonen af på søndag, og så kan vi tage den derfra. 

Mikael Uhre føler også, han har rigtig meget at tage med videre fra dette slutspil. Særligt målscoringen, kan tages med videre. 

- Jeg kan tage rigtig meget med videre. Generelt det med, jeg er begyndt at lave mål. Jeg ved ikke, hvornår nogensinde før har lavet så mange mål inden for en så kort periode, så det er dejligt at føle, at det begynder at gå lidt stople ind. Men ligeså meget det, at jeg kommer til så mange chancer, som jeg gør. Det gør også, man ved, at hvis jeg bliver ved med at levere det, jeg gør, så skal chancen nok komme.

Kemien med Hedlund

Uhre og Hedlund har de sidste to kampe startet sammen i front, og de har en god kemi, mener Uhre. Når Uhre løber, ved Hedlund, hvor han er. Når Hedlund løber, ved Uhre, hvor han er. Og når det lykkedes, så klikker det, fortæller Mikael Uhre. 

- Jeg synes, at Hedlund og jeg flere gange har vist, at vi kan være rigtig farlige, når vi spiller sammen. Jeg kan huske den første kamp, vi spillede sammen. Jeg tror, det var oppe i Nordsjælland, hvor vi spiller 3-3 og har en rigtig god offensiv kamp. Så jeg er glad for at spille sammen med ham. Vi finder hinanden godt, og det er jo vigtigt som angrebsmakkere. 

- Det er lidt svært at sætte ord på den kemi, man kan have som angribere. Det der med, at han ved, hvor jeg løber hen, og jeg ved, hvor han løber hen. Når man finder en, der tænker som man selv gør, så klikker det bare på en god måde. 


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Saesonkort
 • Saesonkort
  Betalende bruger
    24. juli 2020   

 • Uhre, Den første fejl er at tro, at du “bare” skal fortsætte. Du skal lægge på og blive endnu bedre, for du brænder simpelthen alt for meget og alt for store chancer. Stik piben ind, snuden i sporet og træn tap-in i mørke, så skal du nok få din startplads og en makker, der sætter dig op til succes.
  3 enige · 1 god kommentar
   
  • @Saesonkort Han skal vel bare fortsætte det arbejde, der har gjort han har været en af vores mest formstærke spillere i foråret! -tror også han selv er klar over det kan blive skarpere endnu, glæd dig over vores spillere performer, i stedet for den lidt kyniske tilgang..
   1 enig
   
  • @Saesonkort Uhre har været lidt uheldig, synes jeg. Jeg mener han har ramt stolpen/overliggeren 3 gange bare i mesterskabsspillet. Hvis det havde været 3 mål, tror jeg ingen havde brokket sig. Men ja, han brænder da også chancer.
   1 enig
   
  • @Saesonkort enig, jeg syntes dog han kæmper for sagen og kommer frem til chancerne. Han skal dog vise det over en længere periode end bare nu her i mesterskabsspillet, før jeg mener han er fast starter. Han brænder stadigt for mange åbne chancer/ tap ind og det skal forbedres, hvis han skal blive. Men nu kan han i hverfald sælges, hvilket ikke var en mulighed før. Jeg ser gerne vi henter en ny angriber istedet for Mraz, der kan udfordre ham. Jeg håber selvfølgelig han griber chancen i næste sæson og viser det ret store potentiale han besidder. (Han har jo hele pakken, hvis bare han lærer at putte de “nemme” bolde ind). Der er andre angribere der har slået igennem i en sen alder, hvem husker ikke Bomber Bo og Ebbe Sand.
   1 enig
   
  • @Sorteslyngel han har større succes med tab ind, og 1 mod 1 med målmanden, end Pukki havde, så helt aflagt er han ikke på den front ;)
   
  • @Gulmann Hvad har det med Pukki at gøre? Uhre skal blive mere effektiv over en hel sæson specielt på tap ins, hvis han skal spille sig til en fast plads. Han har gjort det fint her i mesterskabsspillet, og som jeg skriver har et stort potentiale. Men at sammenligne ham med Pukki der scorede henholdsvis 29 og 19 mål i alle konkurrencer under AZ, der er vel at mærke et stykke vej. Pukke blev netop meget bedre til den del af spillet efter AZ kom til.
   
  • BIF til jeg dør
  • BIF til jeg dør
   Top debattør
   Top kommentator
   Top gode
   Top enige
     25. juli 2020   

  • @Sorteslyngel Må lige redde Gulmann her, du kan ikke sammenligner æbler med bananer Sorteslyngel, husk på under Zorninger spillet vi med langt langt langt langt flere chancer og pressede konstant i hver kamp var der nok i snit 12-15 hjørnespark som tydeligt beviste det pres der blev lagt. Man kan ikke sammenligne det, i dag skal vores angribere lave mere fordi spillet ikke bliver presset godt nok op. Iforhold til Uhre så mener manden jo han skal bare fortsætte med udvikle sig og ligge på, hvorfor denne hype med trip trap træsko..... manden har været meget uheldig, og vil da mene staben i BIF har styr på den del, eller måske skal sæsonkort til at være træner, han var jo også klar i spyttet med ville ansætte en spiller der været skadet i 3 år i træk, det helt store køb som har udløb i 2023 og kostede dem 40 millioner, at tro vi kan købe en spiller for under 10 millioner er helt væk, at tro CV vil investere i en ung spiller der i 3 sæsoner vist sig blive meget skadet er helt væk....alt skriger til himlen med holde sig væk fra dette.
   1 enig · 1 god kommentar
   
  • @Sorteslyngel Det eneste jeg mener med samligningen af Pukki er... Du skriver Han brænder stadigt for mange åbne chancer/ tap ind og det skal forbedres, hvis han skal blive. - Her siger jeg blot, Uhre score på flere åbne chancer og tap ind, end Pukki gjorde. Så at dette er grundlaget for om han skal blive eller ej. Er en fejldom. - Så det er blot en simpel sammeligning om at Uhre er skarpere på de 2 punkter, end Pukki var, og han blev ikke dømt ude.

 • mp80
 • mp80
  Betalende bruger
    24. juli 2020   

 • Bare fortsæt den gode udvikling og byg løbende på, det hårde arbejde betaler sig.
  1 enig

 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    26. juli 2020   

 • Bare forsæt Uhre med udvikle dig, og lyt til dine trænere ikke, alle de kloge hoveder der i 20 artikler skriver om deres råd med trip tap træsko. Jeg vil mene du er på rette vej, med fysik og mål og fight samt boldbehandling. Udover dine skud på stolpen og afleveringer, du skal fortsætte (med at udvikle sig). Men man kan altid finde negative ting at sige, lidt som Fisker ikke var en legende, var vigtigt for en herinde skrive, i stedet for at anderkende manden netop har den DNA der kendetegner Brøndby og kunne være bleget brugt, hans hjerte bløder for klubben. Præcis som Zorninger gør det og vi spillede det bedste bold i mange mange år under ham, sjovt Pukki, Fisker, Nørregaard og mange flere alle udtaler sig at Zorninger, var den bedste træner de har haft og lært dem meget. Det synes jeg siger en del, altså mange af dem der rent faktisk nu spiller i udlandet og med succes. Men nej han skulle ud, fordi han rent faktisk havde balls til at gå imod fans, og stod fast i sine principper. Afleverede os på 3 pladsen, og videre i pokalen, men blev fyret efter have succes, og sæsonen før hentede pokal og medaljer. I min optik en kæmpe fejl man ikke beholdte manden.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder