Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Mikkelsen er klar, hvis der er brug for ham: Er en vindertype

 
Mads Hermansen er tvivlsom til Vejle-kampen søndag, men Thomas Mikkelsen står klar, hvis der skulle blive brug for ham.

  • Nanna Møller Karlsen
   16. oktober 2021 - Klokken 16:43
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  16. oktober 2021 - Klokken 16:43

Mads Hermansen spillede ikke seneste kamp for U/21-landsholdet og var heller ikke med på træningsbanen, da Brøndby-holdet trænede fredag formiddag. Den unge målmand skulle testes denne lørdag med henblik på om han bliver klar til at spille mod Vejle søndag, men han er altså tvivlsom.

Til gengæld står Thomas Mikkelsen klar, hvis der skulle være bud efter ham i morgen.

- Det er det, jeg har gået og ventet på. Jeg har prøvet at holde mig så skarp som muligt, men det er klar, man vil også gerne selv i kamp en gang i mellem. Det håber jeg, at jeg kommer, men lad os nu se, hvad der sker, siger han til 3point.dk.

Mikkelsen har lidt gået rundt som en løve i et bur, for han er en vindertype, men den rutinerede keeper anerkender fuldt ud at Mads Hermansen er løbet med spilletiden indtil nu.

- Jeg har aldrig rigtig brudt mig om rollen som nummer to. Det er derfor jeg kun har været reservekeeper i et år af min karriere. Det er en svær rolle for en målmand, for du ved at der ikke er ret mange kampe. Men jeg vidste, at vi her gik ind i et efterår med rigtig mange kampe, og det var derfor jeg tog udfordringen. Jeg har glædet mig hver eneste dag til træning for at vise, at jeg godt kan være med på dette niveau.

- Jeg er en ret stor vindertype, det tror jeg mange kan skrive under på. Det har været nogle frustrerende ture hjem til Odense en gang i mellem, men jeg synes Mads (Hermansen, red.) har gjort det godt, så det har været fortjent at han har spillet.

- Allerød var hvad det var, men jeg synes jeg fik vist, at jeg er klar. Det er faktisk en svær kamp at stå for en målmand, når der ikke er noget som helst at lave, og så kommer der pludselig noget ud af det blå. Men jeg har følt mig klar i lang tid. Jeg er kommet godt over corona nu og jeg glæder mig egentlig bare til hvis jeg skal i kamp.

Hvis 38-årige Mikkelsen skulle komme i kamp søndag mod Vejle, vil det være hans Superliga-debut for Brøndby. 

- Jeg har spillet mange gange på Brøndby Stadion, men som modstanderhold, så jeg glæder mig godt nok til at prøve at have de fans i ryggen. For min egen skyld håber jeg, at jeg kommer til at spille. Ked af det Mads' vegne, men sådan er det. Lad os se, hvad der sker. Jeg glæder mig til at spille, hvis jeg får chancen. 

Kampen mellem Brøndby og Vejle spilles søndag på Brøndby Stadion. Der er kickoff klokken 16.00.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Mik
 • Mik   1 måned(er) siden   

 • Det er en fed indstilling at have, for en spiller der altid skal holde sig 100 % klar, når muligheden som denne opstår.

  Uanset om Hermanssen spiller eller ej, så respekt for Mikkelsens indstilling herfra. Helt rette indstilling at have og vise de unge spillere. RESPEKT
  2 enige · 2 god kommentar

 • Mærsk
 • Mærsk
  Betalende bruger
    1 måned(er) siden   

 • Håber at Hermanssen er ok, men at man stiller med TM i morgen... Hellere være på den sikre side og så have MH klar til Rangers kampen
  2 enige

 • Kan klubben give en opdate på Mads og hvad som har sket
  2 god kommentar

 • mp80
 • mp80   1 måned(er) siden   

 • Thomas Mikkelsen er mindst ligeså god som Mads Hermansen, så det vil ikke gøre den store forskel mod Vejle. Håber dog Hermansen snart er klar igen, jo flere kampe jo større er muligheden for et salg om 1-2 sæsoner. Derefter håber jeg man kan hente Lukas Hradecky retur, han er på kontrakt til sommeren '23.
  1 god kommentar

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB GULDBOGEN VI STÅR HER STADIG 2020/2021