Anis Slimane i BrøndbyLyd
Foto: Nanna Møller Karlsen ©
PODCAST

Min vej til førsteholdet: Anis Slimane

 
Mød Anis Slimane og hør om hans noget kringlede vej til Superliga-holdet i Brøndby IF.

  • Anis Slimane i BrøndbyLyd
  • Nanna Møller Karlsen
   23. oktober 2020 - Klokken 08:52
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  23. oktober 2020 - Klokken 08:52

Han spillede på U/19-holdet. Men pludselig, i begyndelsen af 2020, talte alle om Anis Slimane. Han gjorde kometkarriere på Superliga-holdet.

Hør om hans kringlede vej til Superliga-truppen i Brøndby og om at holde fast i sig selv og kærligheden til spillet og kammeraterne hele vejen igennem.

Det er blevet tid til endnu en udgave af ‘Min vej til førsteholdet’ og altså denne gang med Anis Slimane. Nanna Møller Karlsen er vært og Teis Markfoged har mixet.

Hovedpartner: Arbejdernes Landsbank

Du kan lytte til udsendelsen her eller finde BrøndbyLyd, hvor du normalt lytter til podcast:

 

BrøndbyLyd · Min vej til førsteholdet: Anis SlimaneDeltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top gode
  Top enige
    23. october 2020   

 • Helt sikkert en spiller med stort potentiale i, men synes også der mangler en del endnu, men ser ham helt sikkert som en spiller der bliver skudt af om et til to år for mange millioner kroner, hans alder, teknik, statur og nu A landskampspiller samt spillet for ungdomslandshold i Danmark, giver kun en masse muligheder i udlandet. Særligt da Tunesien debut har fremmet yderligere interesse med mål der. ser masser salgs muligheder med ham og tror ikke han er en spiller vi kan holde på i mange år

  Tror også han kommer til at få en del kampe i BIF, men ser ham dog ikke pt som fast mand, der skal han være mere stabil og løfte sit niveau samt score nogen mål. Så skal han nok tage pladsen på et tidspunkt når det kommer med, men han er ung og masser udviklingsmuligheder, kan helt sikkert godt se mulighederne i ham i fremtiden.
   
  • @BIF til jeg dør Jeg er faktisk enig langt hen af vejen. Ja, han er ikke den hurtigste, og ja han brager ikke igennem hver eneste kamp, han får. Men man skal huske, at han kun er 19 år gammel. Han har god fysik og god teknik og et fint blik for spillet. Jeg synes, han får alt for mange høvl på de sociale medier

   På mange måder synes jeg, at folk er efter ham på samme måde, som flere fans var i forhold til Mike Jensen og Daniel Wass. Det er jeg ret sikker på ikke er positivt for de unge knægte.

   Jeg håber, NF tror på ham og han bliver ved med at få minutter og forhåbentlig til sidst bliver fast starter, så vi kan sælge ham for et stort beløb.

  Se 1 flere kommentarer
   
  • Betalende bruger
     23. october 2020   

  • @BIF til jeg dør Ud over de ting du har nævnt bør der nok tilføjes hans store arbejdsindsats. Når han spiller en hel kamp løber han stort set altid over 13 kilometer. Og som så vidt jeg husker Tanken skrev for et stykke tid siden er spillere der både er fysisk og teknisk stærke i høj kurs. Kan ikke lade være med at tænke på Mahrez når jeg ser Anis spille. Han mangler bare at smadre nogle langskud i mål. Men det kræver selvfølgelig at man tør sparke på mål fra alle distancer og ikke mindst alle vinkler.

  Se 1 flere kommentarer

 • Anis uden sponsor tøjet :/

 • udløsning :))))) Anis mannnn :))))

 • Fed podcast Nanna!
  Han er så spændende, han skal bygge på hans acceleration, hurtigere omgang med bolden, skud udefra og være bedre til at tage temperaturen i kampen.
  Men alt det kan jo trænes.
  Når man kigger på at han kun er 19 år er potentiale enormt, han kan sagtens bliver Prl spiller om 2-3 år, hvis han forbedre sig og træner/arbejder hårdt.
  Jeg er sikker på man fra CV/NFs stol sælger enten Vigen(hvis han ikke laver en ny kontrakt) eller Rado i vintervinduet, så vejen er langt for Anis til at tage pladsen som 8er.
  Jeg håber vi stiller med Anis på midten I stedet for Rado i weekenden, hvis altså Vigen ikke er klar.
  Midtbanen bliver for defensive med Rado og Frendrup sammen og midten bliver strukket for meget ud, så der bliver for langt til Jobbe og angrebet.

Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder