Fodbold live resultater

Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Mørke skyer over Vestegnen: Brøndby tabte til FCM

 
Brøndby IF tabte mandag aften med 2-0 til FC Midtjylland på Brøndby Stadion og de mørke skyer trækker sammen på Vestegnen.

  • Nanna Møller Karlsen
   29. august 2022 - Klokken 20:59
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  29. august 2022 - Klokken 20:59

Mandag aften stod Brøndby IF over for FC Midtjylland i Superligaen på Brøndby Stadion. Begge mandskaber var kommet skidt fra start og havde hårdt brug for tre point på kontoen.

Derfor var det godt nyt for Niels Frederiksen, da han igen rådede over anfører Andreas Maxsø samt Simon Hedlund. Begge gled direkte tilbage i startopstillingen, ligesom Sebastian Sebulonsen kom tilbage på højrebacken og Daniel Wass rykkede ind på midtbanen.

Brøndby fik en fin start på kampen. De kom aggressivt ud og gav FCM problemer, men efter et kvarter gik det galt for hjemmeholdet. Andreas Maxsø gav Erik Sviatchenko en arm i feltet og FCM-spilleren gik i græsset. I første omgang havde dommer Mikkel Redder ikke dømt noget, men han blev kaldt ud til VAR-skærmen og dømte straffespark.

Thomas Mikkelsen gik til den rigtige side, men Evander bragte FCM foran med 1-0.

Der var ondt blod i kampen og et hav af frispark og der blev også stanget et par gule kort ud. Blodet kogte, men Brøndby-spillerne fik i visse sekvenser ikke ilt nok til hjernen. Efter et godt Brøndby-angreb slog gæsterne kontra og til sidst kunne Pione Sisto lægge bolden i nettet til 2-0.

Hjemmeholdet havde et par muligheder. Den ene til Mathias Kvistgaarden på et godt indlæg af Wass, men keeperen reddede hovedstødet. Den anden fik han ikke lov at lave en redning på, for Sebulonsens fine indlæg hoppede både Hedlund og Anis Slimane over i stedet for at sparke på.

Derfor gik FCM til pause foran med 2-0.

Brøndby skulle komme ud og forsøge at vende kampen, men det lykkedes bare ikke. Hjemmeholdet havde bolden meget og fik skabt et par muligheder, særligt til Kvistgaarden på låget, men den anden vej lurede FCM på kontra og på endegyldigt at lukke kampen.

Trænerteamet tog konsekvensen af at Brøndby primært spillede sig frem til indlæg fra siderne og sendte Yousef Salech på banen, men det battede ikke ret meget, for Brøndby fik aldrig lagt det helt tunge tryk på modstanderen. Der manglede simpelthen for meget kvalitet på den sidste tredjedel.

Indskiftede Marko Divkovic var tæt på at score i kampens tillægstid, men det ville blot have været kosmetik - og så hev FCM-keeperen en flot redning ud af ærmet.

Det endte 2-0 til FC Midtjylland og de mørke skyer trækker sammen på Vestegnen.

Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Hva så Mikkel? Er du glad nu? Du fik lov at selvcentrere dig selv på Danmarks flotteste fodboldstadion, foran hele fodbolddanmark - Er du sunshine en dommerpræstation, er der nogen der gider kalde på en voksen næste gang, så der kan blive dømt en fodboldkamp? Sviatchenko går op med sine arme, taber en hovedstødsduel og får straffe.. Hvor er det fucking amatøragtigt altså.

  Er der ikke nogen der kan fortælle fodbolddommere, kommentatorer og andet godt folk, at de kan tage deres internationale linje og stikke den langt op i røven? Der er jo hundredvis af KÆMPE frispark, der ikke bliver fløjtet, og spillerne bliver med rette pisse frustrerede og kampen bliver tilsvarende grim og med hævnaktioner overalt.

  Og hvor har jeg dog ondt af spillerne. Tænk sig at træne og arbejde en hel uge op til SÅ vigtig en kamp, for at et eller andet skvat med en international linje, der altid kun gælder MOD Brøndby, aldrig med, skal ændre kampbilledet og hele kampen efter mindre end et kvarter..

  Når det så er sagt, så må vi også bare erkende, at der I visse sekvenser mangler kvalitet fra hele holdet. Fcm straffer vores fejl prompte, og en type som Isaksen er jo alt for god overfor Cappis, der jo bliver sat igen og igen..

  Det føles aldrig som om, at vi får lagt det tryk der skal til, efter vi kommer bagud 0-2.. Og det er ikke den uduelige dommertrios skyld, det er simpelthen manglen på offensive løsninger og kvalitet. Det skriger jo også til himlen, at vi sætter en 16-årig og en 20-årig ind, når vi skal satse offensivt. Jeg håber fandme, at CV har mod nok til, at stille sig op i 3point podcast og forklare, hvad det er der er gået galt i dette transfervindue.. For det kan simpelthen ikke have været planen, at det skal forløbe som det er forløbet.. I så fald skal der rulle hoveder snart.

  Greve var opløftende. Og det var dejligt at have vores kaptajn tilbage, selvom der bliver dømt et latterligt straffe imod ham. Wass er svaret på vores dødboldsdrømme, han slår både indlæg og dødbold knivskarpt. I dag skuffer han mig dog med nogle dumme fejl i løbet af kampen.. Bl.a. Ved 0-2 målet, uagtet om der kan dømmes frispark.

  Det lugter af at vi skal gå all in på pokalen eller en evt. 7. plads + Europa playoff kamp i denne sæson, hvis vi skal have noget som helst ud af i år..

  I guder altså, hvor bliver man deprimeret.. Både over pointhøsten, dommerniveauet og deres forpulede internationale linje, den offensive mangel på kvalitet, de manglende transfers, de stagnerende udviklinger hos Slimane, Heggheim m.fl.


  Vi må kigge fremad og støtte drengene.. Og indse at fc1, 2 & 3 lige nu er længder foran os niveaumæssigt.. Desværre..

  Brøndby hjerter bløder gul og blå...
  19 enige · 10 god kommentar
   
  • SSN
  • SSN
   Betalende bruger
     29. august 2022   

  • @RommeTilPhiriOgSå jeg synes egentlig straffesparket er korrekt dømt, selvom det er pisse frustrerende. Vi havde alligevel aldrig vundet denne kamp, straffespark eller ej.

   Det bliver interessant at se hvilke 2 spillere CV henter i løbet af de kommende dage. Der er ikke råd til svipsere. De skal sidde lige i skabet, ellers må CV ud.
   3 enige · 2 god kommentar

  Se 4 flere kommentarer

 • Arenzano
 • Arenzano
  Betalende bruger
    29. august 2022   

 • Dårlig kamp af alle bortset fra Thomas Mikkelsen. Langsomt, omstændeligt, upræcist, for bagudrettet. Øv også.
  2 enige · 1 god kommentar

 • NF plan afsløret
  Spil udenfor top 6
  Gå den nemmw vej til Conf. league
  2 enige · 1 god kommentar

---

 • Kære formand og bestyrelse, er dette virkelig det Brøndby i ønsker? Uden retning, uden power og individuel kvalitet og helt uden potentiale til top 3? Dette er jo et frit fald uden sidestykke. Vi er altså Brøndby og man må kunne forvente en vis stolthed og ærgerrighed i forhold til at være med i toppen af dansk fodbold. Hvad vi oplever nu er et pinligt lavpunkt. Hvad har i tænkt jer at gøre?
  7 enige · 2 god kommentar
   
  • Mr.D
  • Mr.D   29. august 2022   

  • @Kristianbs
   Du kan da sende dem nogle ekstra millioner, så vi slipper for underskud igen-igen.
   Eller lige sende dem kontaktoplysninger på de spillere der kan forstærke holdet OG vil spille i SL OG vil gøre det for de penge vi kan tilbyde.
   1 enig · 2 god kommentar

  Se 2 flere kommentarer
   
  • Joblar
  • Joblar   29. august 2022   

  • @Kristianbs er du sindsyg Brøndbys ledelse og bestyrelse har pisset sponsore og fans op og ned ad ryggen i snart 2 år, det er usmageligt at være vidende til.

   Tænk sig at CV for 3 uger siden stod på direkte TV og sagde “vi er et godt sted”.
   4 enige

  Se 2 flere kommentarer

 • Solz
 • Solz   29. august 2022   

 • Bedømt ud fra dagens kamp er der ikke en finger at sætte på holdets vilje og arbejdsindsats. Du må tage det meste på din kappe, CV!
  6 enige · 1 god kommentar
   
  • @Solz ej du, Niller har også en del af ansvaret, manden stiller med 2 undermålere i front velvidende FC Muuh forsvar er garderhøje, og det er ikke første gang han stiller naivt op på den måde
   6 enige

  Se 3 flere kommentarer

 • mp80
 • mp80   29. august 2022   

 • Det bør få konsekvenser for NF, man kan ikke fortsætte i samme rille, 5 nederlag i 7 kampe, samt den negative rekord man satte i sidste sæson, må betyde farvel og tak.

  Der er ingen sammenhæng i spillet, mærkværdige udskiftninger. Stop, bare stop og lad os få nye øjne på truppen og forhåbentlig en som er tydelig og kan tiltrække spillere af et højere niveau.
  6 enige · 2 god kommentar

---

 • Udover en ringe dommerpræstation så er det bare så tydeligt vi mangler en målscorer. Vi kunne jo spille i 2 dage uden det bliver farligt. Jeg håber at alle dem som kritiserede Bruus sidste sæson, faktisk kan se hvor vigtig en brik han var frem i banen. Sebulonsen mangler stadig en kamp med flere gode aktioner. Øv, øv og atter øv. Hvis spillet bare var godt, så turde man håbe. Det er det ikke engang.
  1 enig
   
  • Kenneth
  • Kenneth
   Betalende bruger
     29. august 2022   

  • @Brøndbystrand
   men en ny angriber vil jo intet få at arbejde med, desværre.
   1 enig · 1 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

 • Joblar
 • Joblar   29. august 2022   

 • Stimen fortsætter som i hele 2021 og 2022, vi er historisk ringe, enten er spillerene bare ikke bedre eller også formår trænerene slet ikke at udvikle holdet, nærmere afvikle skulle man mene, jeg mener i stor udstrækning at det er træner gruppen der er problemet, NF og resten af træner gruppen skal ud NU.. Det hjælper intet at få nye spillere ind så længe de er i hænderne på den træner stab, come on de har haft 1,5 år og der er stadig ikke nogen plan, ide eller udtryk i det her hold, gad vide hvor dårlige resultaterne skal blive endnu før der trykkes på exit knappen.
  4 enige · 1 god kommentar

 • Så er top 6 udelukket. Al snak om dette er utroværdigt og kan ligeså godt stoppe nu.

  Nu handler det om at sætte sig nogle nye mål for sæsonen. Vi skal have et tydligere udtryk, og vi kan så småt begynde at tænke på at forme holdet til foråret og næste sæson.

  Hvad tror folk? Er 7. pladsen realistisk?
  2 enige · 1 god kommentar
   
  • Solz
  • Solz   29. august 2022   

  • @Marc Johnson Ja, vi skal spilles ordentligt sammen, med en tydelig spillestil, uden for meget pragmatisme. Der skal stadig handles kvalitet ind, men vi skal undgå panikkøb, da truppen i forevejen er skævt sammensat.

   Synes absolut stadig vi skal gå efter top 6, selv om det kan lyde som utopi lige nu. Der skal dog en proven målscorer ind med det samme. Følte vi kunne have spillet 90 min mere uden at score .
   3 enige

---

 • Nuggiberg
 • Nuggiberg
  Betalende bruger
    29. august 2022   

 • sæson 13 v2.0??...
  1 enig
   
  • @Nuggiberg håber jeg ikke men synes der er noget dejavu
   2 enige
   
  • @Nuggiberg
   I den grad. Jeg give BIF cirka 25% chance for at rykke ned.

 • Hvor ville jeg dog ønske, at det sommertransfervindue sidste sommer var blevet udnyttet, så vi ku ha reddet videre og BYGGET OVENPÅ, i stedet for den store nedrivning der har været lige siden med lidt for mange (dog talentfulde) lærlinge og alt for få mestre…
  4 enige · 2 god kommentar
   
  • Solz
  • Solz   29. august 2022   

  • @Anton Dværg Ja, jeg tvivler i øvrigt på vi får en bedre økonomi af at have købt for billigt ind, med alt det der nu skal investeres. Det var et dyrt sats, og desværre er situationen aldeles selvforskyldt.
   3 enige

 • Mr.D
 • Mr.D   29. august 2022   

 • 7 kampe - 3 point efter FC 1 og 2….Den havde jeg købt inden sæson start…..
  Men hvem f…… havde forestillet sig det på den måde!!!!!
  2 enige · 2 god kommentar

---

 • 19Magic64
 • 19Magic64
  Betalende bruger
    29. august 2022   

 • Suk...
  1 enig

 • Mr.D
 • Mr.D   29. august 2022   

 • Ingen Wass effekt
  Ingen Maxsø effekt
  Ingen mål
  Ingen point
  Ingen (indsæt selv)

 • Uka
 • Uka
  Betalende bruger
    29. august 2022   

 • Måske skulle vi også hente Oscar Fallenius hjem, jeg savner lidt offensiv kreativitet.
  Også savner jeg efterhånden en god mandag. Suk...
   
  • Joblar
  • Joblar   29. august 2022   

  • @Uka han er hentet hjem og genoptræner mig bekendt i klubben allerede, da han er skadet.
   2 enige · 3 god kommentar

  Se 1 flere kommentarer

---

 • Sinbad
 • Sinbad
  Betalende bruger
    29. august 2022   

 • 100% opbakning til klubben, NF og CV - kæmp det skal nok komme - for hvad er alternativt
  3 enige · 3 god kommentar
   
  • @Sinbad
   En nedrykning?

  Se 1 flere kommentarer

 • Jeg begynder måske at synes, at Niels Frederiksens skal tages op til overvejelse.

  Resultaterne i 2022 har været horrible. Altså helt ufatteligt ringe.
  Men vi har jo heller ingen stil. Vi ved ikke, hvad vi vil spillestilsmæssigt. Det er klart at kvaliteten af spillerne er styrtdykket siden sommeren 21.
  Men man kan vel godt forvente, at vi har et koncept.

  Og manden har udløb til næste sommer. Og denne sæson bliver jo ikke til noget alligevel. Så hvis Frederiksen ikke er manden på lang sigt, så kan man lige så godt få en ind nu, som kan bruge denne sæson på at få konceptet på plads.
  Så kan det være vi kan kæmpe med om top 6 næste sæson.

  Suk.
  3 enige

 • Jeg begynder måske at synes, at Niels Frederiksens skal tages op til overvejelse.

  Resultaterne i 2022 har været horrible. Altså helt ufatteligt ringe.
  Men vi har jo heller ingen stil. Vi ved ikke, hvad vi vil spillestilsmæssigt. Det er klart at kvaliteten af spillerne er styrtdykket siden sommeren 21.
  Men man kan vel godt forvente, at vi har et koncept.

  Og manden har udløb til næste sommer. Og denne sæson bliver jo ikke til noget alligevel. Så hvis Frederiksen ikke er manden på lang sigt, så kan man lige så godt få en ind nu, som kan bruge denne sæson på at få konceptet på plads.
  Så kan det være vi kan kæmpe med om top 6 næste sæson.

  Suk.

---

 • Burde ikke komme som nogle overraskelse, det eneste der dybt chokerende er en ringe dommerpræstation…. CV har afviklet holdet siden mesterskabet….. desværre
  1 enig · 1 god kommentar

 • Æv endnu en dårlig start på ugen, og dem har der været for mange af.

  Når det er sagt ser jeg at vores hold dominerer både fysisk og i spilovertag. Vi spiller fint sammen og kommer frem til chancer, men i modsætning til FCM, får vi ikke spillet chancerne store nok. Til tider savner jeg hurtigere boldomgangen og mere direkte spil, især når FCM er fremme på vores banehalvdel, det er jo netop på kontraer at vores hurtige angribere skal spilles gode. Selvom det ikke var den bedste kamp fra Wass, nyder jeg at se hans boldomgang, han får stort set altid bolden flot under kontrol og vores standarder ser bedre ud, hvor vi trods alt kommer til at par ok afslutninger. Forsvaret er vel godkendt og jeg tror ikke vi giver noget væk på standarder.
  2 enige

 • Jamen altså. Var det virkeligt så dårligt? Er det ikke kun på den sidste 3. del vi har store mangler?

  FCM har desværre luret det og spiller en god omgang defensiv kontrabold. Godt set af dem. Men det betyder da ikke, at alt vi laver er skidt.

  Får efterfølgende en kontrascoring imod os. Fair nok. Men som NF siger, der mangler et par kanoner endnu. Så lukker vi de her kampe.

  Selvfølgelig ikke nok i dag og der skal noget ind i truppen, før vi får et output af alt vores spil omkring feltet.

  Skulle jeg komme med lidt kritik, synes jeg vi spiller for langsomt og for meget tilbage. Det hænger måske sammen med, de mangler vi har på toppen.
  3 enige · 3 god kommentar

---
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder

KØB VORES KOPPER, BØGER OG PLAKATER