Morten Frendrup
Foto: Teis Markfoged ©
NYHED

Morten Frendrup går glip af EM

 
Morten Frendrup og resten af det danske U/19-landshold anno 2020 får ikke chancen for at komme til EM. Tirsdag besluttede UEFAS sig for at aflyse slutrunden.

  • Morten Frendrup
  • Steen Sørensen
   21. oktober 2020 - Klokken 06:58
 • Steen Sørensen
 • Steen Sørensen
  21. oktober 2020 - Klokken 06:58

For omkring et år siden spillede det danske U/19-landshold - med Brøndbys Anis Ben Slimane og Morten Frendrup som bærende kræfter - sig videre fra den indledende EM-kvalifkation ved at vinde sin gruppe foran blandt andet Frankrig. Dermed var Danmark klar til Elite Rounds - den endelige EM-kvalifkation - som skulle have været spillet i Silkeborg tilbage i marts måned i år.

Som bekendt kom der en virus på tværs, og efter flere udsættelser af både Elite Rounds og selve EM-slutrunden besluttede UEFA sig tirsdag for helt af aflyse EM 2020 for U/19-landshold. Det skriver UEFA i en nyhed på forbundets hjemmeside.

I Silkeborg skulle Danmark - givetvis med Morten Frendrup i truppen og også Anis Ben Slimane, hvis han ikke havde valgt det tunesiske A-landshold - have mødt England, Letland og Ukraine om en enkelt plads ved den EM-slutrunde, som altså ikke bliver til noget.

Uodver EM-slutrunden går Danmark også glip af chancen for at spille sig til U/20-VM næste år. Der skulle have været fundet fem hold fra Europa ved slutrunden, med de fem pladser går nu til de fem øverste hold på UEFA's rangliste. Et af de hold er Frankrig, som Danmark slog ved den indledende EM-kvalifkation for et års tid siden.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • Det er vidst det man kalder bullshit
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder