Frendrup mod FCN
Foto: Ian Nielsen / Ian Foto Sport ©
NYHED

Morten Frendrup nomineret til Månedens Unge Spiller i Superligaen

 
Brøndbys Morten Frendrup er en af fem nominerede til prisen som Månedens Unge Spiller i Superligaen.

  • Frendrup mod FCN
  • Nanna Møller Karlsen
   2. juli 2020 - Klokken 15:25
 • Nanna Møller Karlsen
 • Nanna Møller Karlsen
  2. juli 2020 - Klokken 15:25

Morten Frendrup har styret Brøndbys midtbane med hård hånd efter coronapausen. Han har været en vigtig brik for sit hold, og nu kan han også vinde en flot hæder.

Midtbanespilleren er nemlig nomineret til prisen som Månedens Unge Spiller i Superligaen for juni måned.

Han er én af fem nominerede. De øvrige nominerede er Mohammed Kudus (FCN), Mohamed Daramy (FCK), Mads Frøkjær (OB) og Max Fenger (OB). Du kan læse mere om de fem nominerede til prisen her.


Deltag i diskussionen


Du skal være logget ind, for at kunne kommentere.


 • BIF til jeg dør
 • BIF til jeg dør
  Top debattør
  Top kommentator
  Top enige
    1 måned(er) siden   

 • Det er så fortjent Stort tillykke Frendrup, du har helt sikkert været en af de største forskelle på vores bedre og bedre spil, efter elendigt spil i de to første kampe, hvor du meget uforståeligt var blevet sat på bænken. Så snart vi startede med dig fra start, ændrede det sig væsentligt og du og Maxø dernede sammen med Marvin har gjort det virkelig godt. Han er fremtidens mand for klubben, og hans vinder vilje, er faktisk det jeg er mest imponeret over, han er kun 19 år gammel, men spiller som en erfaren spiller og tænk når der kommer lidt muskler på, så kommer de til virkelig at slå sig på ham. Han vinder jo det meste selvom han ikke er stor, og fylder og kæmper som om han ejer banen og er sammen med Maxø en af de bedste hver eneste kamp, de kan løfte os til højere plan, men det kræver flere indkøb til sommer VB men allermest savner jeg 2 angribere købt ind, og havde Hedlund hans løbe vilje ville jeg have beholdt ham, men det har han ikke og derfor håber jeg Hedlund sælges, Uhre beholdes og så skal Jobbe enten være på fløjen eller få 10-15 kilo muskler på, han har også en stor fremtid foran sig, ligesom Bruus har det. Men Maxø har også gjort det godt og må være klart nummer 2 som månedens spiller.
Relaterede nyhederMest læste nyhederMest kommenterede nyheder